bende test yaptım dün akşam ama negatif çıktı. adetim geçeli 3. günüm. bakalım olmazsa kan testi yaptırcam. bide sabah yapmak gerekiomuş gebelik testini?? ben akşam yaptım ama ondan negatif olabilirmi:S
datca83 canım bu arada bebegın hayırlı olsun rabbım hayırlı dogumlar nasıp eder ınş
inşallah yerleşme kanamasıdır o canım.
bu yerleşme kanamasını yenı duydum ama inş dedıgın gıbıdır canım...hala olmadım cunku,kasıgımdakı agrı devam..allahım hayırlısını versın...:bbo:
canım kasık ağrın var mı? bu da önemli çünkü. bi de göğüs ağrın var mı? canım bence test yapma çünkü tek çizgi çıkınca gerçekten yıkım oluyor bence sabret bekle başka şeyler düşünmeye çalış ne kadar zor olduğunu biliyorum ama tek çizgiyi görmektense bekle derim...
sabah yapmak daha ii diyorlar 4 saat durması gerekiyormuş idrarın.bir daha test yap sabah.ben kan testi yaptırmaya gittim bugün ordaki hemşire neden kan testi yaptırmak istiyorsunuz dedi.ben de emin olmak için dedim o da dedi ki:yanılma payı negatif çıkarsa olur dedi pozitifse kesindir dedi. sen de adet olmazsan kan testi yaptır testte negatif çıkan pozitif olabiliyormuş.
kızlar herkese gunaydın ben hala hastalanmadım ve bugun uyku halım ıyıce arttı ve sabah işe gec kaldım dun gece sabah 5 te asırı mıde bulantısıyla uyandım bu akşam test almayı dusunuyorum
kızlar herkese gunaydın ben hala hastalanmadım ve bugun uyku halım ıyıce arttı ve sabah işe gec kaldım dun gece sabah 5 te asırı mıde bulantısıyla uyandım bu akşam test almayı dusunuyorum
evet cnm bende bı kez hamıle kaldım ama herhalde ozaman dıkkat etmemısım sadece goguslerımın cok agrıdıgını bılıyorum yarın hastalanmam gerek belkıde bu geceden baslıcak.. bılmıyorum ıns vardır bıseyler
benim 25 inde adat olmam gerekiyordu hala olmadım ama test apmak istemiyorum hayal kırıklıgına ugramak istemiyorum..ozaman daha cok üzülüyorum aynı durumda sayılırız. bekleme beklenti duyguları.. hiç bisey hissetmiyorum bakalım hayırlısı..
güzel haberlerini bekliyorum seninde inş.benimde)):CüvCüv:[/QUO
ben hastalandım cnm ya 3 gun oldu bıdahakı aya kaldı artık benımkısı napalım. benım ılk hamıleleıgımde 8 gun gecmıstı ben oyle test yapmıstım ve cok sılık bı sekılde cıkmıstı sonra kan testı yaptırdım orda kesınlestı ama düşükle sonuclandı benım kıuzerınden 4 ay gectı yenı bebek calısmalarına basladık:) kısmet.. ınsallah hamılesındır
canım hemen bı test yap ve bızede haber ver:) ınsallah hamılesındır...
kızlar bana acil cevap lütfen geçen ay 24 ünde hastalandım 36 37 günde bir olduğum için en geç bugün hasta olmam lazımdı cumartesiden beri 2 günde bir test yapıyorum negatif bi bugün çokkkk silikti test ama gölge gibi 3 gündürde adetliymişim gibi kasık ve karın ağrım var az önce tuvalette iç çamaşırımda kahve leke vardı hastalandım heralde dedim ama peçeteye falan hiç bişey gelmedi noldu şimdi hastalandım mı ben umutlar diğer aya mı kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?