slm kızlar yarın kanda gebelik baktırıcam duaya çok ihtiyacım var.benim göğüslerim ağrıdığı zaman korkuyorum mens olucam diye ki yine ağrıyor ve korkuyorum...buaralar okadar stresliyimiki bilmiyorum...yok galiba offffffffffffffffffffffffffffffffffofofofofof.
kızlar size bi haberim var bende HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM.....
Allah isteyen herkese versin merak ettiklerinizi cevaplayabilirim...tabi bildiğim kadarıyla..sevgiler
a.s.a.s.:teytey::icecream::sm_cool:a.s
kızlar size bi haberim var bende HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM.....
Allah isteyen herkese versin merak ettiklerinizi cevaplayabilirim...tabi bildiğim kadarıyla..sevgiler
a.s.a.s.:teytey::icecream::sm_cool:a.s
Ya arkadaşlar 3 ekimde adet olmam lazımdı ama hala olmadım kan testide yaptırdım hamilede değilim moralim çoook bozuk neden böyle oldu acaba..((((
Ya arkadaşlar 3 ekimde adet olmam lazımdı ama hala olmadım kan testide yaptırdım hamilede değilim moralim çoook bozuk neden böyle oldu acaba..((((
Merhaba regl gecikmeden öğrenme şansımız yok mu?
Merhaba regl gecikmeden öğrenme şansımız yok mu?
Allah analı babalı büyütsün inşallah belirtileri neler di?
merhabalar arkadaslar ben aranıza yeni katıldım..benım sol yumurtalıgın cok agrıyor adetıme 15 gun kala basladı...belimde cok agrıyor cok kararsız kaldım lütfen bana yardım edın hamıle olanlardan cvb beklıorum....
merhaba arkadaşlar benim 1 haftadır yüzüm ateş gibi ama ayaklarım buz gibi ağzımda pas gibi yediklermden tat almıyorum ve sürekli susuyorum sol kasığımda ağrı var ve idrarımda koku üşütmediğime eminim çünkü kat kat giyinirim sizce sebebi ne olabilir... yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?