Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

cnm korkma stresede girme pozitif düşün pozitif olsun ve önce Rabbimde herşeyin hayırlısını dile vaktini zamanını Rabbim hepimizden daha ii bilir

kızlar size bi haberim var bende HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM.....
Allah isteyen herkese versin merak ettiklerinizi cevaplayabilirim...tabi bildiğim kadarıyla..sevgiler
a.s.a.s.:teytey::icecream::sm_cool:a.s

Allah isteyen herkese versin merak ettiklerinizi cevaplayabilirim...tabi bildiğim kadarıyla..sevgiler

ne güzel bi haber Allah analı babalı büyütsün hayırlı bi evlat olsun... Rabbim tüm isteyenlerin dualarını kabul etsin

tebrik ederim arkadaşım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bişey sorcam idrarında beyaz minik parçacıklar varmı bakarmısın çok merak ediyorum bende var da o yüzden soruyorum..........

Ya arkadaşlar 3 ekimde adet olmam lazımdı ama hala olmadım kan testide yaptırdım hamilede değilim moralim çoook bozuk neden böyle oldu acaba..((((

Ya arkadaşlar 3 ekimde adet olmam lazımdı ama hala olmadım kan testide yaptırdım hamilede değilim moralim çoook bozuk neden böyle oldu acaba..((((

inşallah önemli bişey değildir canım ama bendede bi kere öyle abartılı bi gecikme oldu kan testi negatif dekeeen doktora gittim kist çıktı ama 1,5 ayda geçti

canım benim de adet gecikmem oldu acaba mı dedim ama test negatif çıkınca doktora gittim,kist çıktı..
kan testi de negatif diosa bence bi doktora git ihmale gelmez...en azından soru işaretlerinden kurtulursun..

Anladım ama daha önce kan testleri hüsranla sonuçlanmıştı o yüzden çok cesaret edemiyorum yinede önerin için saol.

Merhaba regl gecikmeden öğrenme şansımız yok mu?

reglin geçtikten sonra kesin sonuç olur ama bak ekranın üst kısmında bi reklam var fortel diye.. o eczanede satılıyor regliden 5-6 gün önce bile hamileysen çıkıyomuş istersen al ama fiyatı biraz pahalı onu yapacağına kan testi yap bence

Allah analı babalı büyütsün inşallah belirtileri neler di?

bu soruna en iyi cvbi hamile arkadaşlarımız birazdan verirler ama erken belirtiler olarak mide bulantisi bas dönmesi kasikta batma gibi agri gögüs agrisi alt karinda sislik gibi bir sürü belirti var bu kişiden kişiye çok farklılık gösterio senin regline kaç gün var cnm

merhabalar arkadaslar ben aranıza yeni katıldım..benım sol yumurtalıgın cok agrıyor adetıme 15 gun kala basladı...belimde cok agrıyor cok kararsız kaldım lütfen bana yardım edın hamıle olanlardan cvb beklıorum....

merhaba arkadaşlar benim 1 haftadır yüzüm ateş gibi ama ayaklarım buz gibi ağzımda pas gibi yediklermden tat almıyorum ve sürekli susuyorum sol kasığımda ağrı var ve idrarımda koku üşütmediğime eminim çünkü kat kat giyinirim sizce sebebi ne olabilir... yardımcı olursanız sevinirim.

cnm yazdıkların hamilelik belirtileri olarak görünüyor ama tabiki kesin birşey söyleyemem sende hamile olabileceğinden şüphleniosan kan testi yaptırmanda fayda var eğerki istiosan inş bebiş vardır

daha reglime 6 gün var o yüzden yaptırmadım birde ben 1 sene önce kasık fıtığı ameliyatı oldum acaba onun batması diye geçiriyorum içimden ama beni şaşırtan yüzümden eksik olmayan ateş ayaklarımın soğuk olması ağzımda ki pas tadı.bebiş istiyoruz bizde ama ümitlenmekte istemiyorum. cvpladığın için teşekkür ederim.RABBİM HERKESİN EVİNİ VE KUCAĞI SAĞLIKLI HUZURLU MUTLU BEBİŞLERLE DOLDURSUN EN KISA ZAMANDA...

kızlar bişey sormak istiyorum. bu ay gonal f ve pregnyl vuruldum. ayın 6sında yani çatlama iğnemi vuruldum. kaç gün sonra gebelik testi yaptırabilirim? erkende yapmak istemiyorum, çünkü gonal f ve çatlama iğne nedeniyle pozitifde çıkabiliyormuş testler gebelik olmadığı halde. geçen ay 20sinde adet olmuştum, fakat bu ay yine mi 20sinde olmam gerekiyor, yoksa iğneler falan etkiler mi adet günümü? yardımcı olursanız çok sevinirim...
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…