Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar aranıza bende yeni girdim hastalığıma 5 gün kala test yaptım negatifti hala beklemekteyim ilk denemem inş hamileyimdir RABBİM HEPİNİZE MELEKLERİNİZİ KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN..
arkadaşlar aranıza bugün katıldım ne zamandır gebelik belirtileri ve gebe kalınmaa şansının yüksek olduğu günlerle ilgili yazılar okuyorum ve gerçektende kişiden kişiye çok şey değişiyor. Öncelikle üç aylık regl tarihimi hesapladığımda bi yerde düzensizliğim var son adet günüm 7 eylül bir önce 4 ağustos ve ondan önceki 27 haziran sizinde gördüğünüz gibi burada bi düzensizliğim var yani yumurtlama dönemimi hesaplayamıyorum reglim 7 gün sürüyor. Eşimle reglim bittiği gün ve ondan 2 gün sonra ilişkiye girdik bu zaman diliminde hamile kalma şansım yüksekmidir? Sonrasında bugünün tarihiyle 11 gün öncesinde aşırı iştahlanma iki gün sonrasında göğüslerimde ağrı ve bununla birlikte aşırı üşüme ama kulaklarımda ve yüzümde yanma kasıklarıma ara ara giren ağrılar ara ara baş ağrısı ve yine ara ara olan mide bulantıları, hafif baş dönmelerim ve bel ağrım var şuanda ise bir saate yakın süredir regl olacakmışım gibi bir ağrım var bilgi sahibi olan arkadaşlarımdan durumumla ilgili yorum yapmalarını rica ediyorum regl olmayı beklediğim tarih bugün ama yine 4 günlük bir aksama olursa diye 12 ekimi beklemekteyim. Şimdiden bütün yorum yazan arkadaşlarıma tşkrler ve benim gibi hamile olmak isteyen bütün arkadaşlarımın gebe olmasını diliyorum.
merhabalar.. yumurtlama dönemini hesaplamak için eczanelerde satılan ovulasyon testlerinden kullanabilirsin.. belki tahmin ettiğinden çok farklı bir gündür, ovulasyon testi ile hiç değilse yumurtlama günlerini hesaplama stresinden kurtulmuş olursun..
kızlar 13 eylüülde evlendm 9unda hasta olmuştum. 19unda birlikte olabildik ve hastalığm gecikti test yaptm pozitif , pozitif çıkan sonuçta yanılma olabilirmi .çook erken istemiyorum
selam kızlar,
benimde 8 günüm var bugün kan testi yaptırdım ama ne yazıkki negatif. sanırım hayalleri öbür aya kaldı halbuki tüm belirtiler vardı gayet net olarak ama sanırım bu ayda göbüş boş kalacak
meraba arkadaslar devamli takip ediorum siteyi yeni kayit oldm bnde sizler gibi bebek istiyorum6 buck aylik evliyim duzensiz adet oluyorum gecn ay 10gun gecikti ve sonuc husran bu ay 16 gun gecikti 12sinde test yaptim negatif hamile miym goguslerm hassaslasti birde karnimda arada batma sanci oluyo normalde adetlerm cok agrili gecer ama bu ay hic agri yok blmiyorum ya yardim edinkafayi yemek uzereyim
cnm bende seninle aynı durumdayım tüm belirtilerim vardı ama ne yazıkki kırmızı kart yedim Rabbim herşeyin hayırlısını versin... Umarım en yakın zamanda hamiş kalırsın:Saruboceq:
henüz kırmızı kartı yemedim ama yicem galiba hakkımızda hayırlısı olsun.. aynı dilekler senin içinde geçerli canım... :CüvCüv:
kızlar benim yarın adet olmam gerekiyo ama hala belirtileri yok daha göğüslerim ağrımaya bile başlamadıııkaydirigubbakcemile2normalde 1 hafta önce ağrısından üzerine bilem yatamazken şimdi yumuşacık ve ağrısız ve bu arada benim sivelcem çıkmazdı reglim yaklaşınca ama bu sefer sivilcelerim çıkmaya başladıı ayrıcada idrarım çok tortuluu hemde çokkkkkkkk:CüvCüv:adetim 3 gün geçerse test yapcam haber veririmm sizleredeee
selam kızlarrr.temmuzdan beri bebek için uğraşıyoruz 21inde adet olmam gerekli bakalım inşallah olmaz
Bişey sorcam hamile olanlarda kasıkta batma gibi ağrı oluyormuş damar çekilir gibi ağrınızda oldumu??????????
valla cnm şuan arkadaşım 6 haftalık hamile ve kasıklarında ağrısı oluo batma şeklinde
batma nasıl oluyo anlamadımki bekleyelim bakalım daha adet olmaya çoook var buralardayım artık bekleyen herkes hamile kalsın inşallah