• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

HAMİLE OLANLARIDA TEBRİK EDİYORUM ÇOK ŞANSLISINIZ BAYANLAR YAZILARINIZI AĞLAYARAK OKUYORUMsenağlamasenağlama

kızlar aranıza bende yeni girdim hastalığıma 5 gün kala test yaptım negatifti hala beklemekteyim ilk denemem inş hamileyimdir RABBİM HEPİNİZE MELEKLERİNİZİ KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN..

inş cnm hamişsindir.. o beklemek öle sıkıntılıki zaman bir türlü geçmek bilmio

arkadaşlar aranıza bugün katıldım ne zamandır gebelik belirtileri ve gebe kalınmaa şansının yüksek olduğu günlerle ilgili yazılar okuyorum ve gerçektende kişiden kişiye çok şey değişiyor. Öncelikle üç aylık regl tarihimi hesapladığımda bi yerde düzensizliğim var son adet günüm 7 eylül bir önce 4 ağustos ve ondan önceki 27 haziran sizinde gördüğünüz gibi burada bi düzensizliğim var yani yumurtlama dönemimi hesaplayamıyorum reglim 7 gün sürüyor. Eşimle reglim bittiği gün ve ondan 2 gün sonra ilişkiye girdik bu zaman diliminde hamile kalma şansım yüksekmidir? Sonrasında bugünün tarihiyle 11 gün öncesinde aşırı iştahlanma iki gün sonrasında göğüslerimde ağrı ve bununla birlikte aşırı üşüme ama kulaklarımda ve yüzümde yanma kasıklarıma ara ara giren ağrılar ara ara baş ağrısı ve yine ara ara olan mide bulantıları, hafif baş dönmelerim ve bel ağrım var şuanda ise bir saate yakın süredir regl olacakmışım gibi bir ağrım var bilgi sahibi olan arkadaşlarımdan durumumla ilgili yorum yapmalarını rica ediyorum regl olmayı beklediğim tarih bugün ama yine 4 günlük bir aksama olursa diye 12 ekimi beklemekteyim. Şimdiden bütün yorum yazan arkadaşlarıma tşkrler ve benim gibi hamile olmak isteyen bütün arkadaşlarımın gebe olmasını diliyorum.:emir_bebek:

merhabalar.. yumurtlama dönemini hesaplamak için eczanelerde satılan ovulasyon testlerinden kullanabilirsin.. belki tahmin ettiğinden çok farklı bir gündür, ovulasyon testi ile hiç değilse yumurtlama günlerini hesaplama stresinden kurtulmuş olursun..

merhabalar.. yumurtlama dönemini hesaplamak için eczanelerde satılan ovulasyon testlerinden kullanabilirsin.. belki tahmin ettiğinden çok farklı bir gündür, ovulasyon testi ile hiç değilse yumurtlama günlerini hesaplama stresinden kurtulmuş olursun..

evet cnm haklısın testi yapsam ii olacak tşkrler önerin içinkaydirigubbakcemile3

selam kızlar,

benimde 8 günüm var bugün kan testi yaptırdım ama ne yazıkki negatif. sanırım hayalleri öbür aya kaldı :( halbuki tüm belirtiler vardı gayet net olarak ama sanırım bu ayda göbüş boş kalacak :(

kızlar 13 eylüülde evlendm 9unda hasta olmuştum. 19unda birlikte olabildik ve hastalığm gecikti test yaptm pozitif , pozitif çıkan sonuçta yanılma olabilirmi .çook erken istemiyorum

selam kızlar,

benimde 8 günüm var bugün kan testi yaptırdım ama ne yazıkki negatif. sanırım hayalleri öbür aya kaldı :( halbuki tüm belirtiler vardı gayet net olarak ama sanırım bu ayda göbüş boş kalacak :(

cnm bende seninle aynı durumdayım tüm belirtilerim vardı ama ne yazıkki kırmızı kart yedim Rabbim herşeyin hayırlısını versin... Umarım en yakın zamanda hamiş kalırsın:Saruboceq:

meraba arkadaslar devamli takip ediorum siteyi yeni kayit oldm bnde sizler gibi bebek istiyorum:(6 buck aylik evliyim duzensiz adet oluyorum gecn ay 10gun gecikti ve sonuc husran bu ay 16 gun gecikti 12sinde test yaptim negatif hamile miym goguslerm hassaslasti birde karnimda arada batma sanci oluyo normalde adetlerm cok agrili gecer ama bu ay hic agri yok blmiyorum ya yardim edin:(kafayi yemek uzereyim

meraba arkadaslar devamli takip ediorum siteyi yeni kayit oldm bnde sizler gibi bebek istiyorum:(6 buck aylik evliyim duzensiz adet oluyorum gecn ay 10gun gecikti ve sonuc husran bu ay 16 gun gecikti 12sinde test yaptim negatif hamile miym goguslerm hassaslasti birde karnimda arada batma sanci oluyo normalde adetlerm cok agrili gecer ama bu ay hic agri yok blmiyorum ya yardim edin:(kafayi yemek uzereyim

cnm hoşgeldin aramıza şimdi durumun gerçekten karışık bilemiyorumki ne desem ama bi test daha yap sonuçta vücudunu en ii tanıysan sensin idrat testlerinde yanılma payı çok yüksek kan testi yaptırsan senin için daha iyi olur vede hamile değilsen doktora gitmende fayda var.

cnm bende seninle aynı durumdayım tüm belirtilerim vardı ama ne yazıkki kırmızı kart yedim Rabbim herşeyin hayırlısını versin... Umarım en yakın zamanda hamiş kalırsın:Saruboceq:

henüz kırmızı kartı yemedim ama yicem galiba :( hakkımızda hayırlısı olsun.. aynı dilekler senin içinde geçerli canım... :CüvCüv:

kızlar benim yarın adet olmam gerekiyo ama hala belirtileri yok daha göğüslerim ağrımaya bile başlamadıııkaydirigubbakcemile2normalde 1 hafta önce ağrısından üzerine bilem yatamazken şimdi yumuşacık ve ağrısız ve bu arada benim sivelcem çıkmazdı reglim yaklaşınca ama bu sefer sivilcelerim çıkmaya başladıı ayrıcada idrarım çok tortuluu hemde çokkkkkkkk:CüvCüv:adetim 3 gün geçerse test yapcam haber veririmm sizleredeee

selam kızlarrr.temmuzdan beri bebek için uğraşıyoruz 21inde adet olmam gerekli bakalım inşallah olmaz
Bişey sorcam hamile olanlarda kasıkta batma gibi ağrı oluyormuş damar çekilir gibi ağrınızda oldumu??????????

kızlar benim yarın adet olmam gerekiyo ama hala belirtileri yok daha göğüslerim ağrımaya bile başlamadıııkaydirigubbakcemile2normalde 1 hafta önce ağrısından üzerine bilem yatamazken şimdi yumuşacık ve ağrısız ve bu arada benim sivelcem çıkmazdı reglim yaklaşınca ama bu sefer sivilcelerim çıkmaya başladıı ayrıcada idrarım çok tortuluu hemde çokkkkkkkk:CüvCüv:adetim 3 gün geçerse test yapcam haber veririmm sizleredeee

hadi cnm hayırlısı güzel haberlerini beklioruz bari sen güldür yüzümüzü...opuyorumnanaktan

selam kızlarrr.temmuzdan beri bebek için uğraşıyoruz 21inde adet olmam gerekli bakalım inşallah olmaz
Bişey sorcam hamile olanlarda kasıkta batma gibi ağrı oluyormuş damar çekilir gibi ağrınızda oldumu??????????

valla cnm şuan arkadaşım 6 haftalık hamile ve kasıklarında ağrısı oluo batma şeklinde

arkadaşlar ben şu an 6 haftalık hamileyim. daha önce düşük yaptığım için bu sefer erken davrandım 3 gün geçince hemen evde test yaptım ve çift çizgiyi gördüm hemen doktora gittim ve kan testi yaptırdım pozitif çıktı çok şükür. adet tarihime 1 hafta kala kasıklarımda ani ağrılar karın şişkinliği gögüslerimde ağrı vardı hala da geçmiş değil. bu belirtiler normalmiş. ama adet gününüz geçmeden test yapmayın çıkmıyor çünkü. ama kan testinde erken döllenme olmuş ise çıkabiliyormuş. inşallah isteyen herkese allah bebişler nasip eder. ama üzülmemek için adet gününüz geçmeden tahlil yapmayın. ben sabırsızlıktan çok yaptım ve çooook ağladım önceleri... şimdi yüzümüz güldü çok şükür. yarın bebişimi ultrasonda da göreceğim inşallah.

batma nasıl oluyo anlamadımki bekleyelim bakalım daha adet olmaya çoook var buralardayım artık bekleyen herkes hamile kalsın inşallah

canım batma şöyle oluyor.... ani hareket yaptığında yatarken sağa sola dönerken yada eğilip kalktığında oturur durumdayken kalkarken falan bazen çift taraflı bazen tek taraflı kasıklarında ani ağrılar oluyo ve genelde 3 -5 saniye sürüyo.... buna batma diyorlar. bende hamile kalınca öğendim...

Back