canım batma şöyle oluyor.... ani hareket yaptığında yatarken sağa sola dönerken yada eğilip kalktığında oturur durumdayken kalkarken falan bazen çift taraflı bazen tek taraflı kasıklarında ani ağrılar oluyo ve genelde 3 -5 saniye sürüyo.... buna batma diyorlar. bende hamile kalınca öğendim...
hadi cnm hayırlısı güzel haberlerini beklioruz bari sen güldür yüzümüzü...opuyorumnanaktan
canım batma şöyle oluyor.... ani hareket yaptığında yatarken sağa sola dönerken yada eğilip kalktığında oturur durumdayken kalkarken falan bazen çift taraflı bazen tek taraflı kasıklarında ani ağrılar oluyo ve genelde 3 -5 saniye sürüyo.... buna batma diyorlar. bende hamile kalınca öğendim...
anam bu bendede oluyooooooooodelikafadulden:CüvCüv:
inşallah seninde göbükünde bebik vardır hihoyyyt
günaydın arkadaşlar ,
adetime bir gün kala yaptığım test negatifti.ama karnımda şiddetli sancılar oluyor.biraz daha bekleyip testi tekrarlayacağım.inşallah o ay bu ay dır.
günaydın arkadaşlar ,
adetime bir gün kala yaptığım test negatifti.ama karnımda şiddetli sancılar oluyor.biraz daha bekleyip testi tekrarlayacağım.inşallah o ay bu ay dır.
bana yardim edeck yokmu
merhaba arkadaşlar..
evet bu gün kontrolüme gittim veeeeeeeee keseyi gördüm çok şükür. 15 gün sonra kalp atışları için gideceğim.
kızlar gögüs ağrısı karında şişlik gerginlik kasıklarda batma kokulara karşı duyarlılık olarak hamileliğim kendini gösterdi. adet günüm 3 gün geçince test yaptım. gününüz geçmeden yapmayın test insan çok üzülüyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?