• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım batma şöyle oluyor.... ani hareket yaptığında yatarken sağa sola dönerken yada eğilip kalktığında oturur durumdayken kalkarken falan bazen çift taraflı bazen tek taraflı kasıklarında ani ağrılar oluyo ve genelde 3 -5 saniye sürüyo.... buna batma diyorlar. bende hamile kalınca öğendim...

şimdi anladımmm çok saol pekş ne zaman başlıyo bu

benim adet günüme 1 hafta kala başlamıştı ama adet günün yaklaştıkça çoğalıyo. şimdi de oluyor doktora ilk gittiğimde sormuştum ama önemsemedi 'o kadar olacak ' dedi hatta normalmiş yani.

hadi cnm hayırlısı güzel haberlerini beklioruz bari sen güldür yüzümüzü...opuyorumnanaktan

hayırlısı cnm yapınca mutlaka iyi kötü haber vercem inşallah tüm isteyenlerin yüzü gülsünnn inşallahhhhhhhhh:CüvCüv:

canım batma şöyle oluyor.... ani hareket yaptığında yatarken sağa sola dönerken yada eğilip kalktığında oturur durumdayken kalkarken falan bazen çift taraflı bazen tek taraflı kasıklarında ani ağrılar oluyo ve genelde 3 -5 saniye sürüyo.... buna batma diyorlar. bende hamile kalınca öğendim...

anam bu bendede oluyooooooooodelikafadulden:CüvCüv:

kizlar merhaba araniza yeni katildim size kendimden bahsedeyim. 20 yasindayim 1 senelik evliyim ve 7 keredir hamilelik testleri hep negatif cikiyor:( insallah bu ay hamileyimdir, adetime 1 hafta 10 gün var sadece meme ucunda agri var dokununca sizlama gibi.
sizce bu bir belirtimidir???:Saruboceq:

günaydın arkadaşlar ,

adetime bir gün kala yaptığım test negatifti.ama karnımda şiddetli sancılar oluyor.biraz daha bekleyip testi tekrarlayacağım.inşallah o ay bu ay dır.

günaydın arkadaşlar ,

adetime bir gün kala yaptığım test negatifti.ama karnımda şiddetli sancılar oluyor.biraz daha bekleyip testi tekrarlayacağım.inşallah o ay bu ay dır.

inşallahh cnm allah gönlüne göre versinnnnnn:CüvCüv:

selam arkadaşlar 11gün kala benim sağ göğsüm çok acımaya başladı bugün 10 gün kaldı eşim yanlışlıkla dokununca bile çok acıyo bu ne şimdiii

slm bende seninle ayni durumdayim adetime 9-10 gün falan var gögüslerim agriyo ama bi cvp alamadim ins hamilelik belirtisidir

merhaba arkadaşlar..
evet bu gün kontrolüme gittim veeeeeeeee keseyi gördüm çok şükür. 15 gün sonra kalp atışları için gideceğim.
kızlar gögüs ağrısı karında şişlik gerginlik kasıklarda batma kokulara karşı duyarlılık olarak hamileliğim kendini gösterdi. adet günüm 3 gün geçince test yaptım. gününüz geçmeden yapmayın test insan çok üzülüyo.

merhaba arkadaşlar..
evet bu gün kontrolüme gittim veeeeeeeee keseyi gördüm çok şükür. 15 gün sonra kalp atışları için gideceğim.
kızlar gögüs ağrısı karında şişlik gerginlik kasıklarda batma kokulara karşı duyarlılık olarak hamileliğim kendini gösterdi. adet günüm 3 gün geçince test yaptım. gününüz geçmeden yapmayın test insan çok üzülüyo.

cnmm çok sevindimm Allah hayırlı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin darısı bizlerin başına ((=

çok sağol şekerim. çok mutluyum ama emin olun bütün gün dua ettim rabbim isteyen herkese nasip etsin diye. allah gönlünüze göre versin, beklemek çok zor. ama stresde çok kötü birsey rahat olmaya çalışın (diyorum ama çok zor onu da biliyorum :)

ya biraz uyuyayım dedim kasık ağrısıyla uyandım bugün kasık batması nedir öğrendim psikolojikmidir nedir:) hamile kalıyorsam bile daha erken deilmi daha 10 gün var adetime

slm kızlar yarın kanda gebelik baktırıcam duaya çok ihtiyacım var.benim göğüslerim ağrıdığı zaman korkuyorum mens olucam diye ki yine ağrıyor ve korkuyorum...buaralar okadar stresliyimiki bilmiyorum...yok galiba offffffffffffffffffffffffffffffffffofofofofof.

Back