Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım inşallah hamilesindir. benimde ateşim 36,4 - 37,0den aşağı düşmüyor, yanıyorum resmen, hastada değilim. ayıpdır söylemesi dünden beri idrarımda belirgin kokuda var. bende bilmiyorum, normal adet günüme henüz 8 gün var

canm bildiğim kadarıya 14 gün sonra test yaptırılıyormuş.

evet canım bende öyle biliyorum, fakat kafamı karıştıran asıl nokta şu. hani 6sında vuruldum ya çatlama iğnemi, 6 sından itibaren 14 gün sayarak mı? yada 8inden itiabren sayarak 14gün mü? hani çatlama iğnesi 36 saat sonra/kadar yumurtayı çatlatıyormuş ya? ay çok karışık yazdım inşallah anlarsın ne demek istediğim. ilk defa çatlama iğnesi vuruldumda. daha önce klomen kullanırdım ve yumurtalarım kendiliğinden çatlardı.

benimde göğüs ağrım var sadece sağdı şimdi solda da başladı ağrı.adete 9 gün kaldı dün akşamda kasık ağrısından ağlıcaktım neredeyse.ara ara batıp sancı yapıodu şimdi çooook hafif ağrım var.soğan suyu içiyorum onunmu etkisi hamilelikmi psikolojikmi anlamadımbilmiyorumkismile

onu tam olarak bilmiyorum ama mantıken düşünüldüğünde 8'in den itibaren 14 gün bekle. inşallah beklediğin sonucu alırsın.

aynı belirtiler ben de var , göğülerde ağrı kasıkta batma ve atesim var.. soğan suyuda iciyorum belki onun etkisidir bilemiyorum adetime 10 gün var ama icimde bir his var sanki bu defa meleğime kavusucam.. isteyen herkes icin hayırlısını diliyorum..

valla canım, benim göğüslerimde ağrıyor, hele sütyenimi çıkardığım zaman sanki 2 ton gibi geliyor, bide büyük benimkiler, iyice eziyet haline geldi kaç gündür, yüz üstü bile yatamıyorum. fakat ben belirti mi değil mi bilemiyorum, çünkü bu ay gonal f ve çatlama iğnesi kullanmıştım, hani onun acısı mı yoksa kend vucudumun bişeyimi bilemiyorum. offf offff

ya bende bu ay olmayacak gibi geliyor, yani içime öyle doğuyor.... gerçi geçen aylar olacak gibi gelmiştide nolduuuu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar benimde adet tarihime 1-2 gün kaldı her zaman adetime 10 gün kala şişen ağrıyan kocaman olan memelerden tık yok sadece ucları acıyor gibi ve çok fazla bel bacak karın ağrım var sanki adet olacakmışım gibi üfff inşallah hamileyimdir

ben ağustos ayında hamile kaldım ama kimyasal gebelikle sonuçlandı ondaki belirteleri yazayım size belki yardımcı olur:

bacak ağrısı çok şiddetli özellikle bilek
göğüslerimin uçları çok acıdı büyüdü yanlardan ağrımadı
ben hemen kusmaya başladım
başım hafif hafif dönüyordu
ve bence en önemli belirti yerleşme lekesi yaşadım adete 1 hafta kala

ama bebeğim tutunmadı lekelenmeden sonra kesinlike hamileyim diye ortlıkta dolaştım adete 5 gün kala kan testi yaptırdım ve 22 çıktı doktorum çok iyi bir değer dedi ama adet tarihimde kanam olup daha doğru normal adetimi yaşayım oluşmayan bebeğimi kaybettim

canım üzme kendini vardır bundada bir hayır. belki sağlıklı olmayacakdı, böyle avut kendini opuyorumnanaktan

valla ben vucduma güvenmiyorum ve belirtilerime... ondan fazla heveslenmiyorum, yukarda dediğim gibi, zaten bu ay olmayacak gibi geliyor bana

ya konuyla alakası yok, ama söylemeden edemiyecem. şu fortel reklamındaki kadına gıcık olmaya başlıyorum, sırıt duruyor teste bakarken. ben hiç öyle sırıtamıcam sanırım boshayallersmile boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…