Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

merhaba aranıza yeni katıldım 7 yaşında bi oğlum var ikinci çocuğu düşünüyoruz, 13 eylülde adet olmuştum adet bittikten sonra hiç korunmadık adetime daha beşgün var ama bugün pembemsi bir sıvı gelmeye başladı bundan 6 . 7 gün önce göğüslerimdeki damarlar belirginleşmişti ve ağrı vardı damarların beliginliği halende var bugünde bacaklarım çok ağrıyo ,sizce hamilelik belirtileri olabilirmi:uhm:

Son düzenleme:
slm arkadaşlar ben geçen ay 4de adet oldum ama erken olmuştum her ay 9 da oluyordu bu ayda daha olmadım acaba hamile olma olasılıgım varmı diye düşünmekten kafayı yiyecegim eger adet olursam bu ay 3aşılamamı olacagım yani test yapıp negatif çıkmaktan çok korkuyorum:çok üzgünüm:

allah gönlüne göre versin ,inşallah

Son düzenleme:

bence hamilesin cnm çünkü o çizginin silik olması o hormonun azda olsa warlıgını gösterir sen yinede kesin sonuç için kan testi yaptır

günaydın arkadaşlar ben dün doktora gittim adet gecikmesi ve kahverengi akıntılarım nedeniyle,şüphelendiğim şey doğru çıktı..çikolata kisti...ama şükür ki daha küçük, ilaçla halledicez dedi doktorum ve bu kist çoğu zaman belirti vermezmiş neyseki ben erken farkettim.şimdi 3 aylık bir tedavi var önümde sonra da doktorum hamile kalacaksın dedi..umudumu yitirmeyeceğim...
bu arada eczanede satılan yumurtlama zamanını gösteren testlerin pek doğruluk payı yokmuş,en doğrusu ultrason takibi dedi doktorum sizin de bilginiz olsun...

selam kızlar benimde adetim tam 8 gün geçikti 3. gün test yaptım ama negatif çıktı. bu testlerin yanılma ihtimali ne kadar acaba (( kan testi yaptırıcam ama bir yanımda bekle diyor nedense galiba korkuyorum negatif çıkmasından böyle en azından ihtimalim var diye düşünüyorum.rabbim hepimizin gönlüne göre versin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..

merhaba kızlarrrrr benim adetime 4 gün var dayanamadım ve idrarda baktım:kedi:sonuç negatif tabikiii...pozitif çıksa düşer bayılırdım zatiakannehirama bende belirti çok psikolojikmi yoksa gerçekmi bilmiyorum ama belirtilerim şöle oluyoo
tansiyonum çok düşüyo son günlerde.....göğüslerim hep şişer ve ağrıordı adetimden 1 hafta önce ama bu sefer ağrım sızım yok....kasıklarımda batmalar var.....akıntım su gibi geliyodu 4 gün öncesine kadar.....sivilcem çıkmaz normalde bu sefer çıktılar......haa bide çok gaz var karnım çok şişiyooo......boshayallersmile
işte şimdilik bu kadar belirtimmmm bakalım inşallah fos çıkmam:CüvCüv:sırnaşık şey

Kızlar Beta HCG testimin sonucu 1,65 cıktı ancak toplam 13, günüm bugün. Sizcesonuc nasıl daha bekleyıp bır daha yaptırmalımıyım. Ayrıca adetim 3 gun gectı .

Kızlar Beta HCG testimin sonucu 1,65 cıktı ancak toplam 13, günüm bugün. Sizcesonuc nasıl daha bekleyıp bır daha yaptırmalımıyım. Ayrıca adetim 3 gun gectı .

merhaba
ben hcg sonucunun 0-5 arası bir değer olması gerektiğini biliyorum ama umarım ben yanılıyorumdur sonucu olumsuz olan bır gebelik yaşadım ilişkiden sonra 23.gün de kan testinde bhcg 265,5 çıkmıştı..ama 2ay sürdü sevincim sonrasında aldılar kalbi gelişmediği için..belirtilerini soran arkadaşlar var benim en çok yaşadığım belirtti yoğun bir şekilde bacaklarım ağrıyordu ve göğüslerimde irileşme oldu hissedebliyorsunuz..ama adet olacağınız zaman irileşmiyor sadece ağrıyor dokundugunuzda farkı bu şekilde anlayabilirsiniz..aslında bu ay yeniden umutlandım ama adetime 8 gün kala ilişki yaşandı yani yumurtlama dönemim değildi hamile kalma olasılığım sanırım çok düşük bu aya bugün adet olmam lazım belirti yok bakalım hayırlısı artık...

arkadaşlar aranıza bugün katıldım ne zamandır gebelik belirtileri ve gebe kalınmaa şansının yüksek olduğu günlerle ilgili yazılar okuyorum ve gerçektende kişiden kişiye çok şey değişiyor. Öncelikle üç aylık regl tarihimi hesapladığımda bi yerde düzensizliğim var son adet günüm 7 eylül bir önce 4 ağustos ve ondan önceki 27 haziran sizinde gördüğünüz gibi burada bi düzensizliğim var yani yumurtlama dönemimi hesaplayamıyorum reglim 7 gün sürüyor. Eşimle reglim bittiği gün ve ondan 2 gün sonra ilişkiye girdik bu zaman diliminde hamile kalma şansım yüksekmidir? Sonrasında bugünün tarihiyle 11 gün öncesinde aşırı iştahlanma iki gün sonrasında göğüslerimde ağrı ve bununla birlikte aşırı üşüme ama kulaklarımda ve yüzümde yanma kasıklarıma ara ara giren ağrılar ara ara baş ağrısı ve yine ara ara olan mide bulantıları, hafif baş dönmelerim ve bel ağrım var şuanda ise bir saate yakın süredir regl olacakmışım gibi bir ağrım var bilgi sahibi olan arkadaşlarımdan durumumla ilgili yorum yapmalarını rica ediyorum regl olmayı beklediğim tarih bugün ama yine 4 günlük bir aksama olursa diye 12 ekimi beklemekteyim. Şimdiden bütün yorum yazan arkadaşlarıma tşkrler ve benim gibi hamile olmak isteyen bütün arkadaşlarımın gebe olmasını diliyorum.

sana önerebileceğim tek şey amh hormon testi yaptır ben de birkaç ay adet düzenssizliği yaşadım bu testi yptırdım yumurta rezervi çok az olduğu için adet düzensizliği yaşamışım...

sana önerebileceğim tek şey amh hormon testi yaptır ben de birkaç ay adet düzenssizliği yaşadım bu testi yptırdım yumurta rezervi çok az olduğu için adet düzensizliği yaşamışım...

tşkrler cnm gerçi daha öncesinde doktora gitmiştim farlutal adlı ilacı kullanmıştım sonrasında düzenli olarak devam etti fakat bu tarihlerde böyle oldu nedenini anlayamadım ama dediğini uygulayacağım tabiki regl olursam şuanda şu yaşadığım belirtilerimin bebişim belirtileri olmasını diliyorum ama kendimide ümitlendirmek istemiyorum...

senağlama bütün cvplarımı kırmızıları görerek almış bulunmaktayım bir dahaki sefer inş:Saruboceq:

kızlar gunaydın
ya bısey sorucam benım 3 gundur burnumun ustunden yanaklarıma yayılan bı kızarıklık mevcut bole bı belırtı varmı
herseyı kafaya takar olduk vallahı

ya o 1 haftadır felan bende de var:)

Öncelikle bunlar hamilelik belirtileri Emos8935 fakat normalde de olan şeyler.Ben 2 aylık hamileyim en belirgin belirtilerim ki bana göre belirti değildi:1. akıntım vardı,2. göğüslerimde çok hafif ağrı vardı.Bulantı yorgunluk vs. hiçbiri yoktu yani sonradan başladı bulantı.Her zaman anne olacağını düşünerek yaşa fakat her ay hamileymişsin gibi yaşama, çok zorlanırsın psikolojin bozulur.Ben pko hastasıyım ilaç kullanmadan regl dahi olamam,hamile kalamıycağımı düşünürdüm ama 2.ilaçta hamile kaldım.Allah'ın mucizesi bu "o" ol derse olur.İnşallah hamilesindir,herşeyin hayırlısı :Saruboceq:

gerçekten çok güzel açıklamıssın herzaman anne olacağını düşünerek yaşa fakat hamileymişsin gibi yaşama... Allah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş.:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar klomen kullanıp adetinden 4-5 gün öncesi başlayan beyaz yoğun akıntısı olan varmı.

kızlar aranıza bende yeni girdim hastalığıma 5 gün kala test yaptım negatifti hala beklemekteyim ilk denemem inş hamileyimdir RABBİM HEPİNİZE MELEKLERİNİZİ KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…