slm arkadaşlar ben geçen ay 4de adet oldum ama erken olmuştum her ay 9 da oluyordu bu ayda daha olmadım acaba hamile olma olasılıgım varmı diye düşünmekten kafayı yiyecegim eger adet olursam bu ay 3aşılamamı olacagım yani test yapıp negatif çıkmaktan çok korkuyorum:çok üzgünüm:
arkadaşlar 3 ekimde hastalanmam gerekti. düne kadar bir kanamam olmadığı için test yaptım ve çizgim silik çıktı. % 40 - 45 kadar. çok az da olsa başım dönüyor ve uyku isteğim çok fazla. hamilemiyimdir acaba???
canım benim herşeye kendini hazırla ama şunuda unutma yerleşme kanaması da olabilir....Allah gönlüne göre versin
Kızlar Beta HCG testimin sonucu 1,65 cıktı ancak toplam 13, günüm bugün. Sizcesonuc nasıl daha bekleyıp bır daha yaptırmalımıyım. Ayrıca adetim 3 gun gectı .
arkadaşlar aranıza bugün katıldım ne zamandır gebelik belirtileri ve gebe kalınmaa şansının yüksek olduğu günlerle ilgili yazılar okuyorum ve gerçektende kişiden kişiye çok şey değişiyor. Öncelikle üç aylık regl tarihimi hesapladığımda bi yerde düzensizliğim var son adet günüm 7 eylül bir önce 4 ağustos ve ondan önceki 27 haziran sizinde gördüğünüz gibi burada bi düzensizliğim var yani yumurtlama dönemimi hesaplayamıyorum reglim 7 gün sürüyor. Eşimle reglim bittiği gün ve ondan 2 gün sonra ilişkiye girdik bu zaman diliminde hamile kalma şansım yüksekmidir? Sonrasında bugünün tarihiyle 11 gün öncesinde aşırı iştahlanma iki gün sonrasında göğüslerimde ağrı ve bununla birlikte aşırı üşüme ama kulaklarımda ve yüzümde yanma kasıklarıma ara ara giren ağrılar ara ara baş ağrısı ve yine ara ara olan mide bulantıları, hafif baş dönmelerim ve bel ağrım var şuanda ise bir saate yakın süredir regl olacakmışım gibi bir ağrım var bilgi sahibi olan arkadaşlarımdan durumumla ilgili yorum yapmalarını rica ediyorum regl olmayı beklediğim tarih bugün ama yine 4 günlük bir aksama olursa diye 12 ekimi beklemekteyim. Şimdiden bütün yorum yazan arkadaşlarıma tşkrler ve benim gibi hamile olmak isteyen bütün arkadaşlarımın gebe olmasını diliyorum.
sana önerebileceğim tek şey amh hormon testi yaptır ben de birkaç ay adet düzenssizliği yaşadım bu testi yptırdım yumurta rezervi çok az olduğu için adet düzensizliği yaşamışım...
kızlar gunaydın
ya bısey sorucam benım 3 gundur burnumun ustunden yanaklarıma yayılan bı kızarıklık mevcut bole bı belırtı varmı
herseyı kafaya takar olduk vallahı
Öncelikle bunlar hamilelik belirtileri Emos8935 fakat normalde de olan şeyler.Ben 2 aylık hamileyim en belirgin belirtilerim ki bana göre belirti değildi:1. akıntım vardı,2. göğüslerimde çok hafif ağrı vardı.Bulantı yorgunluk vs. hiçbiri yoktu yani sonradan başladı bulantı.Her zaman anne olacağını düşünerek yaşa fakat her ay hamileymişsin gibi yaşama, çok zorlanırsın psikolojin bozulur.Ben pko hastasıyım ilaç kullanmadan regl dahi olamam,hamile kalamıycağımı düşünürdüm ama 2.ilaçta hamile kaldım.Allah'ın mucizesi bu "o" ol derse olur.İnşallah hamilesindir,herşeyin hayırlısı :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?