Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar benim adetime 4 gün var biraz önce kendim test yaptım tek çizgi çık acaba hala hamile olma ihtimalim var mı??????????? lütfen cevapppppp:hulya:

selam kızlar benim de göğüslerimde bu aralar gerilme ve ağrı var patlayacak gibi oldular hiç böyle olmazdı akıntım da var ama üşütmüş olabilirim de reglime daha 5 gün var gecikirse test yaparım diyorum ama bi yandan da sabırsızlanıyorum beklemem gerek değil mi??

aaaa sürekli gebelik belirtilerini okuyorum ama ateş,n yüksek çıkmasını ilk defa duydum. yarın hemen ölçcem ))

merhaba arkadaşlar benim adetime 4 gün var biraz önce kendim test yaptım tek çizgi çık acaba hala hamile olma ihtimalim var mı??????????? lütfen cevapppppp:hulya:

idrar testi için adetin en azından 4-5 gün geçmesi gerekli. sabah ilk idrar daha doğru sonuç verir ama sen acele etme bekle bence

kan testinde sonuç adet gecikmese de çıkabilir. çok merak ediyorsan kan testi yaptır

Bende bu gün kan testi yaptırdım ve sonuç malesef negatif((( 0.32 çıktı. Ama hayırlısı dedim sonucu almaya giderken ve zamanı değilmiş demekki sakın üzmeyin kendinizi çünki gerçekten zamanı gelmeden olmuyor. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin..

bencede hayırlısı.Bebişler zamanlarını bekliyorlar:)

merhabalar bendede acayip bi uyku hali sersemlik hali var aşırı hassasım cok duygusallaştım eskiden daha mulayim bi insandım şimdi cok asbi, oldum daha günüm gecmedi ama belimde ve bazen ara ara kasıklarımda ağrı var bilmiyorum artık günüme henüz 6 gün var gelmesse test yapıcam ama daha önce öğrenmem mümkün mü idrar testinde cıkma ihtimali cok az diolar ama bende bilmiorum sanırım yapmaya korkuorumm

amin herşeyin zamanı var tabii RABBİM zamanını bekliyorr bebeişlerinnn:ecrin_bebek:

ya kızlar şu ateş ölçümü dediğiniz ben az önce iilk defa ölçtüm 36.7 sizce ne ?normalmi ve regli olmadım daha bugün olmam gerekiyodu.

slm arkadaşlar bende kist var ama çocuk problemim olmazmıs düzensiz adet pluyorum 2 aydır düzenşi oluyorum bu ay aksadı çubuk aldım ama tek çizgi çıktı ama bel ağrım iştahım arttı idrara çok çıkıyorum gerçi iştah hariç adet belirtilerinin hepsi oluyor hamile olabilirmiyim bilmiyorum çubuklar güvenli mi bir kaç gün daha geçsin idrar yaptıracam olmazsa

kızlar gunaydın
ya bısey sorucam benım 3 gundur burnumun ustunden yanaklarıma yayılan bı kızarıklık mevcut bole bı belırtı varmı
herseyı kafaya takar olduk vallahı

canım inşllaahh hamilesindir... kan testinde çıkar varsa ama bide idrarda erken gebelik testi diye bişey var eczanelerde adetten öncede çıkıyomuş fiyatı diğerlerine göre biraz daha pahalı 20-30 arası bişey

arkadaşlar 3 ekimde hastalanmam gerekti. düne kadar bir kanamam olmadığı için test yaptım ve çizgim silik çıktı. % 40 - 45 kadar. çok az da olsa başım dönüyor ve uyku isteğim çok fazla. hamilemiyimdir acaba???

kızlar 3 ekim pazar adet oldum.2 gün baya bi kan geldi. sonra birden durdu. Bide bişi sorcam Adet olmadan 1 veya 2 gün önce eşimle birlikte olduk.Sonra adet oldum işte. Şimdi ise aşırı bi baş ağrısı ve Deli gibi uyku isteğim var. Hamile kalma olasılığım varmı sizce?? ben bu işin içinden çıkamadım. Yardım lütfen.

bende senın gıbı aynıyım bırgun oncesınden geldı hastalgıım 27sınde hastalandım ıkı gun oldu ucuncu gun kesıldı sonra kahverengı leke leke oldu. kasıkta batma fılan bazen sancı halen devam edıyor. hamıle olasılıgı varmı yokmu bılmıyorum ? test fılan yapmadım

benim de yarın adet olmam gerekiyo ve ben de çok korkuyorum..üstelik bu gün gebelik testi yaptım ve negatif çıktı..

arkadaşlar gerçekten de herşeyin bi zamanı var eğer bu ay olmazsa sakın kendinizi üzmeyin bizim yaşadığımız belirtiler aslında her ay olabilecek şeyler çünkü vücut adetin ilk gününden 14 gün sonra olgun yumurtayı bırakır ve kendini hamileliğe hazırlar rahim iç duvarı kalınlaşır bebiş oluşursa yerleşsin diye ama eğer o yumurta döllenmezse o oluşturulan yapılan kanla birlikte atılr bu nedenle hamilelik belirtileri diye saydığımız herşey aslından bunlardan dolayı...........bu arada bende günümü bekliyorum 10 ekimde olmam gerekiyo inşallah olmam :1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::CüvCüv:

canım benim herşeye kendini hazırla ama şunuda unutma yerleşme kanaması da olabilir....Allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…