selam herkese,
normalde yarin regli gunum ve atesimin dusuk olmasi lazim fakat 36.7 den dusuk cikmiyor.baskada bir belirti yok .birde 1 hafta once sag tarafimda feci bir agri vardi simdi azaldi.... test icin birkac gun beklemek lazim.sizin atesiniz kac cikiyor kizlar.hamileyken yuksek cikar .sabah uyanir uyanmaz olcmek gerek.
merhaba arkadaşlar benim adetime 4 gün var biraz önce kendim test yaptım tek çizgi çık acaba hala hamile olma ihtimalim var mı??????????? lütfen cevapppppp:hulya:
selam kızlar benim de göğüslerimde bu aralar gerilme ve ağrı var patlayacak gibi oldular hiç böyle olmazdı akıntım da var ama üşütmüş olabilirim de reglime daha 5 gün var gecikirse test yaparım diyorum ama bi yandan da sabırsızlanıyorum beklemem gerek değil mi??
Bende bu gün kan testi yaptırdım ve sonuç malesef negatif((( 0.32 çıktı. Ama hayırlısı dedim sonucu almaya giderken ve zamanı değilmiş demekki sakın üzmeyin kendinizi çünki gerçekten zamanı gelmeden olmuyor. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin..
yapar tabi hata payı var onalrın hamile olanlarınkini negatif fösteriyoçok duydum sende onlara para verme canım en iyisi kann adetine 3-4 gün kala bile çıkıyor kanda
merhabalar bendede acayip bi uyku hali sersemlik hali var aşırı hassasım cok duygusallaştım eskiden daha mulayim bi insandım şimdi cok asbi, oldum daha günüm gecmedi ama belimde ve bazen ara ara kasıklarımda ağrı var bilmiyorum artık günüme henüz 6 gün var gelmesse test yapıcam ama daha önce öğrenmem mümkün mü idrar testinde cıkma ihtimali cok az diolar ama bende bilmiorum sanırım yapmaya korkuorumm
kızlar 3 ekim pazar adet oldum.2 gün baya bi kan geldi. sonra birden durdu. Bide bişi sorcam Adet olmadan 1 veya 2 gün önce eşimle birlikte olduk.Sonra adet oldum işte. Şimdi ise aşırı bi baş ağrısı ve Deli gibi uyku isteğim var. Hamile kalma olasılığım varmı sizce?? ben bu işin içinden çıkamadım. Yardım lütfen.
kızlar 3 ekim pazar adet oldum.2 gün baya bi kan geldi. sonra birden durdu. Bide bişi sorcam Adet olmadan 1 veya 2 gün önce eşimle birlikte olduk.Sonra adet oldum işte. Şimdi ise aşırı bi baş ağrısı ve Deli gibi uyku isteğim var. Hamile kalma olasılığım varmı sizce?? ben bu işin içinden çıkamadım. Yardım lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?