- 20 Ocak 2011
- 1.796
- 33
- 158
- 42
Bakmazmıyım herşeyi okuyorum handecim ama bırakmak için adım atmak lazım , eşimde sağlam içici aynen o da bırakamam bırakırsam asabi olurum diyor.Valla bebiş olunca mecburen bırakıcaz.
sen bilirsin sibel ablacığım hayırlısı olsun
Benim eşimde.. bırakamamam.sinirli olurum çok yerim mümkün değil diyordu.. hele alkol aldığımız zamanlar 2 şer paket kişibaşına içioduk.
Ama bıraktık ..tabi eşimin babası dahil tüm amcalarını falan kanserden kaybetmesinin de bunca etkisi var snırm
Nedense bu ay herkes ümitsiz benim gibi ama en güzeli de böylesi bence , diğer türlü psikolojimiz bozuluyor belirti bulucaz vücudumuzda diye.İnşallah hepimize sürpriz olur bu ay çok hamile olur aramızda.
Sağol Deryacım inşallah müjdeli bir haber verebilirim size önümüzdeki günlerde.Sende benden sonrasın sanırım Bat 29 du yanlış hatırlamıyorsam.İnşallah yine hamilesindir çok sevinicem o zaman.
inş. bende öyele dşünüyorum hiç bi belirtim ve beklentim yokkken bi süprizzz olurmu acabageçen ay daha acemiydim bu ay yumurtlama günlerine göre çlıştık ama sadece kasıklarıma ani giren sancıdan başka bi belirti yok anlık ama çok şiddetli bi gece uykumdan bile uyandım bu sancıyla ama üşütmüş olma ihtimali üzerinde duruyorum
inş. sibel ablacığım 2 miz de öyleyizdir,inan zor yazıyorum, harfler bile dönüyo sanki şu an
Sağol Deryacım inşallah müjdeli bir haber verebilirim size önümüzdeki günlerde.Sende benden sonrasın sanırım Bat 29 du yanlış hatırlamıyorsam.İnşallah yine hamilesindir çok sevinicem o zaman.
inş. bende öyele dşünüyorum hiç bi belirtim ve beklentim yokkken bi süprizzz olurmu acabageçen ay daha acemiydim bu ay yumurtlama günlerine göre çlıştık ama sadece kasıklarıma ani giren sancıdan başka bi belirti yok anlık ama çok şiddetli bi gece uykumdan bile uyandım bu sancıyla ama üşütmüş olma ihtimali üzerinde duruyorum
İnşallah Deryacım yaa , senin başın dönüyordu dimi sahi , çalışıyomusun peki şu an işyerindemisin dinlenmeye çalış biraz bence sen kesin hamilesin
Kızlarrr bana müsaade şimdilik ev işleri beni beklerr :)) Bugün cuma hayırlı gün ben yasin okumak istiyorum ve hepinizede dua edicem bebişlerimiz gelsin diye.Müsait olan varsa da okusun çok faydalı.Öpüyorum hepiniziiiii byeeeee.
Kızlarrr bana müsaade şimdilik ev işleri beni beklerr :)) Bugün cuma hayırlı gün ben yasin okumak istiyorum ve hepinizede dua edicem bebişlerimiz gelsin diye.Müsait olan varsa da okusun çok faydalı.Öpüyorum hepiniziiiii byeeeee.
Gülşencim bu sancılarda belirti bana kalırsa ama sabret bakalım azıcık daha.Bat'ın ne zamandı unuttum yine(
Sibel abla dua ederken beni de unutma. Aralarında en umutsuz benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?