• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Şaka gibi :) Bu doktorun muayenehanesi benim eski evimle yanyana :)

ablam 2 çocuğunda onunla doğurdu.. Birini acıbademde birini hisarda doğrudu.. Hisar hastanesini çok beğenmiştim o zaman bende burda istiyorum demiltim daha evli değilim.. ama şimdi ankardayım bakalım bende dr araştırıcam eğer güzel haberlerini alırsam..

Sonuçta önümüzdeki bu sefer olmazsa bir dahaki sefer olacaktır. Sen bu yola baş koymuşsun bir kere bence yavaş yavaş araştırmalara başla. Benim de eşim Ankaralı. Kayınvalidemlerden falan iyi bir doktor duyarsam sana söylerim şekerim. Hele bir hamile kalalım doktor seçmek kolay.

Sonuçta önümüzdeki bu sefer olmazsa bir dahaki sefer olacaktır. Sen bu yola baş koymuşsun bir kere bence yavaş yavaş araştırmalara başla. Benim de eşim Ankaralı. Kayınvalidemlerden falan iyi bir doktor duyarsam sana söylerim şekerim. Hele bir hamile kalalım doktor seçmek kolay.

inşş canım.. araştırıyorum..mediacana ağır basıyor şu anda bakalım hele bir olsunda daha çok ütüne düşerim herhalde..

herkese günaydın dün akşam neler yazmışsınız öle oku oku bitiremedim ama güzel haberler de vardı sevindim valla :52:

herkese günaydın dün akşam neler yazmışsınız öle oku oku bitiremedim ama güzel haberler de vardı sevindim valla :52:

günaydın baharcım ben de durumlar parçalı bulutlu,göğüs halkam bayağı genişlemiş,rengi açılmış,göğüs ucu da kararmış,damarlar belirgin duruyo,bu arada başım acayip dönüyor,adet günüme 8-9 günvar,akıntı var bu günlerde,acayip bir gaz var bi de,öğlen arada gidip bi tansiyonumu ölçtürecem

herkese günaydın,sibel,gülşen,serap,pınar,hande,bahar,melis,nihan ve diğerleri, dün neler olmuş yine,öğleden sonra görevdeydim,dışarıdaydım,adım derya,24 yaşındayım,antepliyim,hatay da yaşıyorum çevre mühendisiyim,temmuzda 25 olcam,8 aylık evliyiz, 3 aydır uğraşıyoruz,geçen ay vardı ama yoğun bir adet kanamasıyla gitmişti,1-2 haftalıkken,şu an 8-9 gün var adetime,acayip başım dönüyor,göğüslerim şiş,halkası genişlemiş,acayip gaz var,bi de bel ağrısı,bi de akıntı,güzel haberler var,tuba hamileymiş tebrik ederim,darısı hepimizin başına...:79::79::79:

Deryacım çok memnun oldum antep benimde memleketim babamdan.İnşallah hamilesindir canım belirtilerine bakılırsa kesin hamilesin.

günaydın baharcım ben de durumlar parçalı bulutlu,göğüs halkam bayağı genişlemiş,rengi açılmış,göğüs ucu da kararmış,damarlar belirgin duruyo,bu arada başım acayip dönüyor,adet günüme 8-9 günvar,akıntı var bu günlerde,acayip bir gaz var bi de,öğlen arada gidip bi tansiyonumu ölçtürecem

hadi hayırlısı deryacım bat ne zamandı

sibel abla,ama nasıl oluyorda 5.78 negatif oluyo,var da üstüne mi gördün yoksa,neden bu kadar yüksek peki,bişey demediler mi

Deryacım kan testi yaptırdığım gün ben pozitif sandım ama doktor negatif dedi 2 gün sonra tekrarlayalım dedi tabi ben ertesi gün regl oldum ama normalin dışında bir regliydi sanki aynı gün şiddetli ağrıyla yoğun kanama yaşadım belki de vardı kanamayla gitti anlamadım hiç.Tekrar gidip de sormadım doktora neden 5.78 çıkar sonuç diye.

ben senden oldukça umutluyum.. inşş güzel haberler gelir..

Back