Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

anladım canım kesin öyle oldu adet kanamasıyla gitti,bende de öyle olmuştu,peki o tarihten sonra hiç test yaptın mı,belirti var mı peki,beki bebişin hala senledir?

İyiyim deryacım sen nasılsın bakalım iş güç nasıl gidiyor ? Benim hafif ateşim var sanki birazda halsizlik allahtan evdeyimde sorun olmuyor.

Pardon canım ya Bahar diyeceğime Derya demişim :)) Ben ısrarlıyım test yapmamaya üzülmek istemiyorum daha çok belirtim de yokken.Sende sabret bana kalırsa.Şunun şurasında 5 günümüz kaldıhaftasonu öyle geçer zaten koşturmayla ptesi salı bakarız duruma.

anladım canım kesin öyle oldu adet kanamasıyla gitti,bende de öyle olmuştu,peki o tarihten sonra hiç test yaptın mı,belirti var mı peki,beki bebişin hala senledir?

Hiç test yapmadım sonrasında canım ama hiç sanmıyorum öyle olsaydı şimdiye çoktan belirtileri olurdu dimi nerdeyse ikinci reglim geldi.Keşke mucize olsada öyle bir şey çıksaydı.

Kızlarrr kötü örnek olucam ama benim gibi çok sigara içen varmı aranızda ? Nasıl bırakıcam ben bu mereti yaa ( Çalışmalara başlamadan bırakmak gerek normalde.Ben hamile olduğumu öğrenince kesin bırakırım diyorum ama bebişime çok zarar vericek biliyorum (

Keşke midem bulansada içemesem :))

Selam kızlar bir kaç sayfa önce yazmıştım hatırlarsanız
adetim 4 gün geçti ve az önce wc'ye gittim silindiğimde gördüm
kan geldi çok yoğun ağrım var yumurtalıklarımda...
Hiçbirşey anlamadım,hamilemiyim değilmiyim
normalde adetim gecikmezdi bu ay neden 4 gün geçti...
Oysa pazar günü idrar testi yapmayı planlıyordum...
şimdi ben adetmi oldum,olmadım mı onuda bilmiyorum offff

belli olmaz bu işler,kişiden kişiye değişir,bi test yap istersen

Eğer öyle bişey olsaydı bana kalırsa SAT 4 Aralıktı o zaman şimdiye 6 haftalık olması lazımdı belirtileri çoktan gösterirdi ama hiçbir belirtim yokki.Ben birkaç gün daha sabredeyim.

Keşke midem bulansada içemesem :))

ben ve eşim 6 ay önce birgünde sigarayı bıraktık.. hadi ben istediğim zaman içmeyebiliyordum ama eşim hayatta bırakamam diyordu.. TAmamen beyinde.. öyle azaltarak falan olacak bişi değil bence.. Bazen türk kahvesi içerken içmek istiyorum ama yanımda biri içiyorsa kokusundan tiksinip vezgeçiyorum..

Bence bırak.. onun bedeninde sağlığından ne gibi hasarlar bırakabileceğini düşün, git nete bak.. kendinden çok onu düşünceğin için o zaman bırakırsın belki cnm..

Stresten de gecikmiş olabilir canım bence takip et reglini normal süresinde mi bitecek,kanamanın yoğunluğu gibi şeylere bak.Eğer normal olmayan bir durum sezersen de doktora görün derim.

Bakmazmıyım herşeyi okuyorum handecim ama bırakmak için adım atmak lazım , eşimde sağlam içici aynen o da bırakamam bırakırsam asabi olurum diyor.Valla bebiş olunca mecburen bırakıcaz.

Stresten de gecikmiş olabilir canım bence takip et reglini normal süresinde mi bitecek,kanamanın yoğunluğu gibi şeylere bak.Eğer normal olmayan bir durum sezersen de doktora görün derim.

evet belkide stresten geçikti bende hemen umutlandım hamilemiyim acaba diye...
3 aydır korunmuyoruz ilk defa bu ay bekledim hamile olmayı demekki değilmişim.
Belirtileri hamilelik üzerine yoğunlaştırmışım...
sağol canım cevabın için,Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..Kimseye aratmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…