Evet canım inşallah olmayız hiçbirimiz regl :))
Deryacım kan testi yaptırdığım gün ben pozitif sandım ama doktor negatif dedi 2 gün sonra tekrarlayalım dedi tabi ben ertesi gün regl oldum ama normalin dışında bir regliydi sanki aynı gün şiddetli ağrıyla yoğun kanama yaşadım belki de vardı kanamayla gitti anlamadım hiç.Tekrar gidip de sormadım doktora neden 5.78 çıkar sonuç diye.
hadi hayırlısı deryacım bat ne zamandı
İyiyim deryacım sen nasılsın bakalım iş güç nasıl gidiyor ? Benim hafif ateşim var sanki birazda halsizlik allahtan evdeyimde sorun olmuyor.
anladım canım kesin öyle oldu adet kanamasıyla gitti,bende de öyle olmuştu,peki o tarihten sonra hiç test yaptın mı,belirti var mı peki,beki bebişin hala senledir?
ben senden oldukça umutluyum.. inşş güzel haberler gelir..
sibel abla test almayı düşünüyo musun bugün şeytan diyo ki git bi test al
Hiç test yapmadım sonrasında canım ama hiç sanmıyorum öyle olsaydı şimdiye çoktan belirtileri olurdu dimi nerdeyse ikinci reglim geldi.Keşke mucize olsada öyle bir şey çıksaydı.
Kızlarrr kötü örnek olucam ama benim gibi çok sigara içen varmı aranızda ? Nasıl bırakıcam ben bu mereti yaa( Çalışmalara başlamadan bırakmak gerek normalde.Ben hamile olduğumu öğrenince kesin bırakırım diyorum ama bebişime çok zarar vericek biliyorum (
Şeytanın işi gücü yokki bizi dürtüp duruyor :))) Uymayalım biz o şeytana inat edelim.
belli olmaz bu işler,kişiden kişiye değişir,bi test yap istersen
Keşke midem bulansada içemesem :))
Selam kızlar bir kaç sayfa önce yazmıştım hatırlarsanız
adetim 4 gün geçti ve az önce wc'ye gittim silindiğimde gördüm
kan geldi çok yoğun ağrım var yumurtalıklarımda...
Hiçbirşey anlamadım,hamilemiyim değilmiyim
normalde adetim gecikmezdi bu ay neden 4 gün geçti...
Oysa pazar günü idrar testi yapmayı planlıyordum...
şimdi ben adetmi oldum,olmadım mı onuda bilmiyorum offff
ablacım yaaa bu defa çok sabırlı gördüm senisenden sizden güç alıyorum. bugün de almamaya çalışacağım o testi hıh
ben ve eşim 6 ay önce birgünde sigarayı bıraktık.. hadi ben istediğim zaman içmeyebiliyordum ama eşim hayatta bırakamam diyordu.. TAmamen beyinde.. öyle azaltarak falan olacak bişi değil bence.. Bazen türk kahvesi içerken içmek istiyorum ama yanımda biri içiyorsa kokusundan tiksinip vezgeçiyorum..
Bence bırak.. onun bedeninde sağlığından ne gibi hasarlar bırakabileceğini düşün, git nete bak.. kendinden çok onu düşünceğin için o zaman bırakırsın belki cnm..
Eğer öyle bişey olsaydı bana kalırsa SAT 4 Aralıktı o zaman şimdiye 6 haftalık olması lazımdı belirtileri çoktan gösterirdi ama hiçbir belirtim yokki.Ben birkaç gün daha sabredeyim.
Stresten de gecikmiş olabilir canım bence takip et reglini normal süresinde mi bitecek,kanamanın yoğunluğu gibi şeylere bak.Eğer normal olmayan bir durum sezersen de doktora görün derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?