• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bakmazmıyım herşeyi okuyorum handecim ama bırakmak için adım atmak lazım , eşimde sağlam içici aynen o da bırakamam bırakırsam asabi olurum diyor.Valla bebiş olunca mecburen bırakıcaz.

Benim eşimde.. bırakamamam.sinirli olurum çok yerim mümkün değil diyordu.. hele alkol aldığımız zamanlar 2 şer paket kişibaşına içioduk.

Ama bıraktık ..tabi eşimin babası dahil tüm amcalarını falan kanserden kaybetmesinin de bunca etkisi var snırm:(

sen bilirsin sibel ablacığım hayırlısı olsun

Sağol Deryacım inşallah müjdeli bir haber verebilirim size önümüzdeki günlerde.Sende benden sonrasın sanırım Bat 29 du yanlış hatırlamıyorsam.İnşallah yine hamilesindir çok sevinicem o zaman.

Benim eşimde.. bırakamamam.sinirli olurum çok yerim mümkün değil diyordu.. hele alkol aldığımız zamanlar 2 şer paket kişibaşına içioduk.

Ama bıraktık ..tabi eşimin babası dahil tüm amcalarını falan kanserden kaybetmesinin de bunca etkisi var snırm:(

Başınz sağolsun canım çok üzüldüm evet o biraz korkuyla bırakmış galiba.Benimki de adım atsa olucak da.Hayırlısı bakalım bırakıcaz kısa zamanda inşallah.

Nedense bu ay herkes ümitsiz benim gibi ama en güzeli de böylesi bence , diğer türlü psikolojimiz bozuluyor belirti bulucaz vücudumuzda diye.İnşallah hepimize sürpriz olur bu ay çok hamile olur aramızda.:64:

inş. bende öyele dşünüyorum hiç bi belirtim ve beklentim yokkken bi süprizzz olurmu acaba :1: geçen ay daha acemiydim bu ay yumurtlama günlerine göre çlıştık ama sadece kasıklarıma ani giren sancıdan başka bi belirti yok anlık ama çok şiddetli bi gece uykumdan bile uyandım bu sancıyla ama üşütmüş olma ihtimali üzerinde duruyorum

Sağol Deryacım inşallah müjdeli bir haber verebilirim size önümüzdeki günlerde.Sende benden sonrasın sanırım Bat 29 du yanlış hatırlamıyorsam.İnşallah yine hamilesindir çok sevinicem o zaman.

inş. sibel ablacığım 2 miz de öyleyizdir,inan zor yazıyorum, harfler bile dönüyo sanki şu an

inş. bende öyele dşünüyorum hiç bi belirtim ve beklentim yokkken bi süprizzz olurmu acaba :1: geçen ay daha acemiydim bu ay yumurtlama günlerine göre çlıştık ama sadece kasıklarıma ani giren sancıdan başka bi belirti yok anlık ama çok şiddetli bi gece uykumdan bile uyandım bu sancıyla ama üşütmüş olma ihtimali üzerinde duruyorum

Gülşencim bu sancılarda belirti bana kalırsa ama sabret bakalım azıcık daha.Bat'ın ne zamandı unuttum yine :((

inş. sibel ablacığım 2 miz de öyleyizdir,inan zor yazıyorum, harfler bile dönüyo sanki şu an

İnşallah Deryacım yaa , senin başın dönüyordu dimi sahi , çalışıyomusun peki şu an işyerindemisin dinlenmeye çalış biraz bence sen kesin hamilesin :64:

bu ocak sonu ne önemli gün oldu çıktı ayol.. tüm nefesleri tuttuk bekliyoruz.. walla..

inş. canım hamilesindir

Kızlarrr bana müsaade şimdilik ev işleri beni beklerr :)) Bugün cuma hayırlı gün ben yasin okumak istiyorum ve hepinizede dua edicem bebişlerimiz gelsin diye.Müsait olan varsa da okusun çok faydalı.Öpüyorum hepiniziiiii byeeeee.

İnşallah Deryacım yaa , senin başın dönüyordu dimi sahi , çalışıyomusun peki şu an işyerindemisin dinlenmeye çalış biraz bence sen kesin hamilesin :64:

evet ablacığım çalışıyorum ama göreve çıkmadık,bilgisayar başındayım,birazdan gidip tansiyonu mu ölçtürecem,inş. dediğin çıkar

Kızlarrr bana müsaade şimdilik ev işleri beni beklerr :)) Bugün cuma hayırlı gün ben yasin okumak istiyorum ve hepinizede dua edicem bebişlerimiz gelsin diye.Müsait olan varsa da okusun çok faydalı.Öpüyorum hepiniziiiii byeeeee.

Şimdiden Allah kabule etsin cnm.. Hepimize dua et.. kolay gelsin.

kolay gelsin bende sibel abla diyebilirim sanırım artık :) çok iyi bişi yaptın valla daha samimi oldu böyle. allah kabul etsin ayrıca bende okuycam... herkese hayrlı cumalar işler bittikten sonra görüşmek üzere

selamlar
adetim 2 gün gecikti benimde.hiçadet olacakmışım gibi bi halim yok. eşime test aldırdım dün akşam bu sabah yaptım ikinci çizgi var ama pembe değil. bebetime diye bi marka almış. başka yoktu eczanede dedi
hiç bu markadan kullanan oldu mu bana biraz dandik geldi :59:

Bu ay için umutsuzum şeker. Hiç belirti yok. Hepinizde az çok belirti var. Yapacak bir şey yok bu ay olmazsa bir dahaki ay olur. Benim annemler eşimin ailesi o kadar hevesli bekliyorlar ki bazen kendimden çok onlar için istiyormuşum gibi hissediyorum.

Back