• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bu ay için umutsuzum şeker. Hiç belirti yok. Hepinizde az çok belirti var. Yapacak bir şey yok bu ay olmazsa bir dahaki ay olur. Benim annemler eşimin ailesi o kadar hevesli bekliyorlar ki bazen kendimden çok onlar için istiyormuşum gibi hissediyorum.

iyi düşün.. son cümleni sevmedim.. kimse için değil kendin hazırsan istiosan yap.. eşine ve evliliğine doyduysan yap.. çıkan çeyi geri sokmak mümkün değil çnkü..:)

selamlar
adetim 2 gün gecikti benimde.hiçadet olacakmışım gibi bi halim yok. eşime test aldırdım dün akşam bu sabah yaptım ikinci çizgi var ama pembe değil. bebetime diye bi marka almış. başka yoktu eczanede dedi
hiç bu markadan kullanan oldu mu bana biraz dandik geldi :59:

kiminde kırmızı,kiminde mavi,önemli olan 2. çizginin çıkması,hayırlı olsun, bence hamilesin

iyi düşün.. son cümleni sevmedim.. kimse için değil kendin hazırsan istiosan yap.. eşine ve evliliğine doyduysan yap.. çıkan çeyi geri sokmak mümkün değil çnkü..:)

Aslında yanlış ifade ettim. Biz ikimiz de çok istiyoruz ama insanların bana "Ne oldu bir gelişme var mıé diye sorması ve bir gelişme olmaması beni geriyor.

kiminde kırmızı,kiminde mavi,önemli olan 2. çizginin çıkması,hayırlı olsun, bence hamilesin

Didecimcim bencede hamilesin hemen git.. prediktör al isiosan en ityisi o .. ya da en garanti kan testi yaptır.. hayırlı olsun cnm.. darısı başımıza inşş

selamlar
adetim 2 gün gecikti benimde.hiçadet olacakmışım gibi bi halim yok. eşime test aldırdım dün akşam bu sabah yaptım ikinci çizgi var ama pembe değil. bebetime diye bi marka almış. başka yoktu eczanede dedi
hiç bu markadan kullanan oldu mu bana biraz dandik geldi :59:

Bence de hamilesin. Hayırlı olsun şekerim. Çok sevindim senin adına

kızlar dayanamadım kan testimi yaptırdım Hcg 398,63 çıktı :49::nazar: darısı hepinizin başına İNŞALLAH

tuubacım öncelikle çok sevindim tebrikler.:54::54::54:ben sana yazmıştım sende hamilesin diye hatırlarsan.hemen hemen aynı zamanlarda hamile kalmışız seninle.:74:Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inş.:nazar::nazar::nazar:

Aslında yanlış ifade ettim. Biz ikimiz de çok istiyoruz ama insanların bana "Ne oldu bir gelişme var mıé diye sorması ve bir gelişme olmaması beni geriyor.

bizdede eşimin ailesinde hiç çocuk yok torun yok.. bizde 2 tane olduğu için üstüme hiç gelmiolar hatta erken bile diyorlar:)

eşimin ailesi " nasıl gidiyor çalışmalar "m deyince bende gidio daha bişi yok diyorum ama biran önce olsun istiyorum.. şidmi anladım cnm seni.. hayırlısı inşş hakkımızda

merhabaa nasılsınız bugün arkadaşlar..hamiş haberleri gelmiş çok sevindim hayırlı olsun :46: didemcim bence sende kesin hamilesin hemen kan testi yaptır gözünüz aydınn darisi bizlerin başına inşallahh:16:

tuubacım öncelikle çok sevindim tebrikler.:54::54::54:ben sana yazmıştım sende hamilesin diye hatırlarsan.hemen hemen aynı zamanlarda hamile kalmışız seninle.:74:Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inş.:nazar::nazar::nazar:

ayyyy canım çok sevindim bende süüper:66::46: kan tahlili yaptırdın mı ???amin canım inşallah sorunsuz bi hamilelik geçiririz ve bebişlerimizi ucağımıza alırız :))) evet hatırlıyorum dediğini ama yine de hemen kendimi ümitlendirmek istememiştim :34::nazar:

Arkadaşlar ben bişi duydum nettede var okudum bazı yorumlar..

Şimdi benim sol tarafım yumurtalığım ağrıo daha fazla.. bebeği solda taşıyanların kızı, sağda taşıyanların oğlu ( sol yum.. döllenirse kız, sağ yumurta döllenirse erkek ) olur diye bazı yerlerde yorumlar var.. tabiki önce allah sonra beyimizin kromozonları bilir ancak bunu doğrulayan çok örnek varmış..

Eğer hamiş isem bu durumda kızım olabilir.. be ben kız çookk istiyorum.. ay allahım yaa.. nelerden umut buluyorum:)

ayyyy canım çok sevindim bende süüper:66::46: kan tahlili yaptırdın mı ???amin canım inşallah sorunsuz bi hamilelik geçiririz ve bebişlerimizi ucağımıza alırız :))) evet hatırlıyorum dediğini ama yine de hemen kendimi ümitlendirmek istememiştim :34::nazar:

kızar tansiyonum çok düşük çıktı 8 e 5, adetime 8 gün var kan testi yaptırsam mı acaba

Back