tebrikler canımmmmmm,Allah tamamına erdirsin inşaallah.
çok teşekkür edrim.darısı sizlerin başına inş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrikler canımmmmmm,Allah tamamına erdirsin inşaallah.
Bu ay için umutsuzum şeker. Hiç belirti yok. Hepinizde az çok belirti var. Yapacak bir şey yok bu ay olmazsa bir dahaki ay olur. Benim annemler eşimin ailesi o kadar hevesli bekliyorlar ki bazen kendimden çok onlar için istiyormuşum gibi hissediyorum.
selamlar
adetim 2 gün gecikti benimde.hiçadet olacakmışım gibi bi halim yok. eşime test aldırdım dün akşam bu sabah yaptım ikinci çizgi var ama pembe değil. bebetime diye bi marka almış. başka yoktu eczanede dedi
hiç bu markadan kullanan oldu mu bana biraz dandik geldi
Tebrikler Nejlacım Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin.
iyi düşün.. son cümleni sevmedim.. kimse için değil kendin hazırsan istiosan yap.. eşine ve evliliğine doyduysan yap.. çıkan çeyi geri sokmak mümkün değil çnkü..:)
kiminde kırmızı,kiminde mavi,önemli olan 2. çizginin çıkması,hayırlı olsun, bence hamilesin
selamlar
adetim 2 gün gecikti benimde.hiçadet olacakmışım gibi bi halim yok. eşime test aldırdım dün akşam bu sabah yaptım ikinci çizgi var ama pembe değil. bebetime diye bi marka almış. başka yoktu eczanede dedi
hiç bu markadan kullanan oldu mu bana biraz dandik geldi
kızlar dayanamadım kan testimi yaptırdım Hcg 398,63 çıktı darısı hepinizin başına İNŞALLAH
kiminde kırmızı,kiminde mavi,önemli olan 2. çizginin çıkması,hayırlı olsun, bence hamilesin
ayy bak içim bi tuhaf oldu şimdi gidip kan testi yaptırayım ben en iyisi
Aslında yanlış ifade ettim. Biz ikimiz de çok istiyoruz ama insanların bana "Ne oldu bir gelişme var mıé diye sorması ve bir gelişme olmaması beni geriyor.
giyinip çıkıyorum şimdi yazarım sonucu size merak etmeyin şekerler
tuubacım öncelikle çok sevindim tebrikler.ben sana yazmıştım sende hamilesin diye hatırlarsan.hemen hemen aynı zamanlarda hamile kalmışız seninle.Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inş.
ayyyy canım çok sevindim bende süüper kan tahlili yaptırdın mı ???amin canım inşallah sorunsuz bi hamilelik geçiririz ve bebişlerimizi ucağımıza alırız :))) evet hatırlıyorum dediğini ama yine de hemen kendimi ümitlendirmek istememiştim