• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

tuba tebrik ederim cnm inş kucağına sağlıklı bir şekilde alırsın bebişini

deryacım tansiyonun neden düşmüş olabilir, gebelikte böyle tansiyon düşmesi oluyor mu acaba. kan testi yapmasan bile kendin bi test alsan da bi baksan sonucu ne çıkacak

tuba tebrik ederim cnm inş kucağına sağlıklı bir şekilde alırsın bebişini

deryacım tansiyonun neden düşmüş olabilir, gebelikte böyle tansiyon düşmesi oluyor mu acaba. kan testi yapmasan bile kendin bi test alsan da bi baksan sonucu ne çıkacak

ama daha 1 hafta var,idrarda çıkar mı ki,net te adete 3-5 gün kala kanda çıkar diyo,idrarda hiç çıkmaz o zaman

ama daha 1 hafta var,idrarda çıkar mı ki,net te adete 3-5 gün kala kanda çıkar diyo,idrarda hiç çıkmaz o zaman

tansiyonum hiç düşmez bu kadar,ramazan da bile böyle olmadım,beslenmeme de çok dikkat ederim,sabah kahvaltımı hiç ihmal etmem,hamilelerde baş dönmesi olurmuş bakalım hayırlısı

cnm bilemedim ki şimdi yaa benmi de reglime 5 gün var ama sibel abla falan bekle test yapma diyor. bazı arkadaşlarda ikinci çizgiyi silik de olsa görenler olmuştu. benim de kafam en az senin kadar karışık

cnm bilemedim ki şimdi yaa benmi de reglime 5 gün var ama sibel abla falan bekle test yapma diyor. bazı arkadaşlarda ikinci çizgiyi silik de olsa görenler olmuştu. benim de kafam en az senin kadar karışık

1 hafta kala adete idrarda çıkmaz.. ben dün test ettim:) ne yazıkki.. itiraf ediyorum çıkmaycağını bile bile.. ama 3-4 gün kala mutlaka kanda belli olur diolar..

ayyyy canım çok sevindim bende süüper:66::46: kan tahlili yaptırdın mı ???amin canım inşallah sorunsuz bi hamilelik geçiririz ve bebişlerimizi ucağımıza alırız :))) evet hatırlıyorum dediğini ama yine de hemen kendimi ümitlendirmek istememiştim :34::nazar:

hayır daha yaptırmadım canım ben türkmenistandayım ve burayada yeni geldim sayılır hastane sistemini bilmiyorum.inş canım.tabiki hemen üm,tlenince insan hayal kırıklığı yaşıyor bende de oldu,neyse sonunda mutlu haber oldu senin de.Allah tamamına erdirir inş.:nazar::54:

bekleyecez mecburen ama ben korktum eğer hamileysem şimdiden,başım döner,tansiyonum düşerse ooo oooo,Allah kolay geçirsin hamileliğimizi, baş ağrısı da cabası, hayırlısı...

kızlar merhaba geçmişi okudum hamile arkadaşları tebrik ederim ALLAH hayırlısıyla kucaklarına almak nasip etsin bu arada bizim içinde dua edin birde tansiyonu düşük olan arkadaş korkmasın gebelikten dolayı yani ilk zamanlarda normal düşük tansiyon olması:51::51:

kızlar merhaba geçmişi okudum hamile arkadaşları tebrik ederim ALLAH hayırlısıyla kucaklarına almak nasip etsin bu arada bizim içinde dua edin birde tansiyonu düşük olan arkadaş korkmasın gebelikten dolayı yani ilk zamanlarda normal düşük tansiyon olması:51::51:

sağol canım,inş. hamileyimdir ve bu tansiyon zamana düzelir

merhaba amin canım sağol darısı sizlere inş.:nazar:en kısa zamanda sizlerinde güzel haberlerinizi alırız inş.:emir_bebek:

slm kızlar benim gibi hamile kalmaya çalışan arkadaşlar ben dün internette ovulayon zamanını belirleme testi sipariş ettim ve o testi yapanların hepsi o ay hamile kalmış sizede sölemek istedim ben bu ay yapıcam inşallah tutar yanındada ayrıyetten 5 adet gebeliği erken öğrenme testi varmış ilişkiden 7 gün sonra öğreniyomuşsun adetine 5 gün kalada varsa pozitif oluyomuş bilgilendirmek istedim sizleri
:66::66:

Back