merhaba gülşen anlaşılan bursadan yarışmamıza katılan çok arkadaşımız varr ne güzell
selam kızlar herkes açıklama yapıyor bende nejla zaten ismim açık 26 yaşındayım 2,5 senelik evliyim ve şükürki bu ay dileğim oldu ve hamişim.ben türkmenistandan katılıyorumbende yaklaşık mart 2010 dan beri bebişi istiyodum.ama 3 ay eşimden uzaktaydım.bende sizin güzel haberlerinizi bekliyorum
merhaba kızlar madenm herkes kendi bilgisini veriyor bende yazayım,ismim serap ve 30 yaşındayım,antalyalıyım.
selam kızlar herkes açıklama yapıyor bende nejla zaten ismim açık 26 yaşındayım 2,5 senelik evliyim ve şükürki bu ay dileğim oldu ve hamişim.ben türkmenistandan katılıyorumbende yaklaşık mart 2010 dan beri bebişi istiyodum.ama 3 ay eşimden uzaktaydım.bende sizin güzel haberlerinizi bekliyorum
sibelcim çok memnun oldum seni tanıdığıma öncelikle şunu belirteyim bursada oturuyor olman benim için ayrı bir önem taşıyor benim memleketim ama ben ordan çok uzaklardayım aslında seninle durumumuz çokta benziyor benimde ikinci evliliğim eşiminde eşimin ilk eşinden bir kızı var benim çocuğum yok ilk evliliğim çok kısa sürmüştü 33 yaşındayım bursa da otomotiv üzerine çalışıyordum şu an çalışmıyorum senin gibi bebiş için çalışanlardanım
aynene bende geçen ayki psikolojik belirtilerin hiç biri yok acaip bi rahatlık var üzerimde merakta yok bu defa. geçen ay günleri saymıştım d geçmemişti :18: bu arada bende kendimi tanıtayım gülşen ben bursadan 4.buçuk aylık evliyim çalışmalar maulm26 yaşındayım
selam arkadaşlar ben nihan 24 yaşındayım,izmirliyim.4 aylık evliyim.bu ay bebek için ilk denememiz.adetime 9 gün var.dün sırtımda aşırı derecede bir ağrı vardı.bugün kasıklarımda bütün gün geçmeyen bir ağrı vardı,hala da var.akıntım arttı.sırtımın ağrısı biraz dindi.bunlara karşın adetten önce göğüslerimde olan hassasiyet şuan yok.ama kasık ağrım çok fazla...kafam karıştı
valla cok ıyı yaptınn sibelcimm bende Pınar 28 yasına gırdım istanbuldan katılıyorum yarısmayaa.evlilik olarak mayısta 7 yılımıza gırecezz ama daha oncesınde cocuk dusunmedık hıc son 3 aydır şidettli bir şekilde cocuk calısmalarına başladıkk yarsımacı arkadaslara basarılar dılerımm
aynene bende geçen ayki psikolojik belirtilerin hiç biri yok acaip bi rahatlık var üzerimde merakta yok bu defa. geçen ay günleri saymıştım d geçmemişti :18: bu arada bende kendimi tanıtayım gülşen ben bursadan 4.buçuk aylık evliyim çalışmalar maulm26 yaşındayım
ayyy ablacım inş en kısa zamanda bebişinizi kucağınıza alırsınız yaaa bunu yürekten isterim bizde fahri teyzesi oluruz
kızlar dayanamadım kan testimi yaptırdım Hcg 398,63 çıktıdarısı hepinizin başına İNŞALLAH
tebrikler canım,oooo süper millet teker teker müjdeli haberleri veriyor,bu ay çok hamiş olacak belli,ayyy çok sevindim yaa çoookkk,Allah tamamına erdirsin.
bebeğim lütfen sendeki belirtileri ve değişiklikleri bizimle paylaşırmısın,biliyorsun bizler meraklıyız
BAT (Beklenen Adet Tarihi)
*MİNAR 13.01.2011
*selin7 20.01.2011
*sincap08 21.01.2011
*elagulum 26.01.2011
*drymstf 29.01.2011
*GULSE84 31.01.2011
*kizil_mavi 26.01.2011
*yamukprenses 30.01.2011
*yarenhande 27.01.2011
*mariecurie 27.01.2011
*
*
GÜNÜ GEÇENLER
*MİNAR
*
*
*
*
*
*
*
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim *
Haticesu- 32 -kız- belli değil
tuubaayaz
*
*
*
*
*
*
*
*
kızlar listeyi yeniden düzenledim ve tuubacım seni hamile kısmına yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?