Gayet normal bir durum canım genelde eski eşler yenisini hazmedemezler ve doğal olarak çocukları kullanırlar iyi bişey diil çocuk açısından ama toplumumuzda malesef böyle insanlar da var.Medenice olmalı herşey bana kalırsa.Ama dediğinde haklısın eşin mutlaka senden de çocuk sahibi olmak ister.Sonuçta her çocuk ayrı sevilir ayrı güzeldir.Umarım en kısa zamanda bir bebişiniz olur da eşinin de morali düzelir.
Benim de eşimin de ikinci evliliğimiz ,ikimizin de çocuğu yok ve ikimizde çok istiyoruz bir bebişimiz olsun , yaşımız ilerlediğinden acele ediyoruz.
Reline daha var canım dimi eğer 2-3 gün kaldıysa yaptır kan testinde çıkar.
hande abla sana katılıyorum tabi ki her kadın anne olmayı hakediyor. benim hak etmekten kastım bir çocuk sahibi olabilmek için yeterli gerekçem var mı sizce yoksa yine de beklemem mi gerekir...
sibel abla bat larımız aynı tarih ama benim de aklımdan hande abla gibi test almak gibi cin fikirler geçiyor. daha bir haftamız var ne diyosun bi ihtimal ikinci çizgiyi görürüz, görmesem de söz üzülmüycemne diyosun alim mi bi test
Şekerler, ben çıkıyorum. Mesai bitmek üzere bizde. Yarın görüşmek üzere. Bu akşam dayanamayıp test yapanlar lütfen bizimle paylaşsın meraktan bırakmasın, yarın sabah ilk iş foruma girip bakacağım
Kızlar ben herkesle bir rahatsızlığımı paylaşmak istiyorum.Burda uzun zamandır aile gibi olduk ve iyi - kötü haberlerimizi paylaşıyoruz,birbirimize tavsiyeler fikirler veriyoruz,birçok paylaşımda bulunuyoruz.Ama gelin görünki birbirimize sanal isimlerimizle hitap ediyoruz ve birbirimiz hakkında aslında hiçbir fikrimiz yok.Birçok kişi rahatsızlık duyabilir gerçek kimliğini ortaya koymaktan ama ben hiçbir rahatsızlık duymayarak gerçek kimliğimi sizinle paylaşmak istiyorum ve böyle daha samimi olacağımıza inanıyorum.Benim gibi düşünenler varsa onlarıda kendilerini tanıtmaya davet ediyorum.Şunu da belirteyim ki burası yargı tahtası değildir.Herkesi olduğu gibi kabul eder olduğu gibi sever,anlarız.Benim adım Sibel 35 yaşındayım yeni evliyim , bu ikinci evliliğim , Bursa da yaşıyorum.Asıl mesleğim hosteslik iken evlenince şehir değişikliğinden dolayı bırakmak durumunda kaldım.Şu an evdeyim ve bebek çalışması herşeyden önce gelir diyerek bir işe başlamayı düşünmüyorum :)) Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
minarcım arkadaş 1 sene sonra adet ol demek istiyo yani son adetin olsun demek istedi sanırım:13:
teşekkür ederim nejlacım aynen öyle demek istedim
Elagulum Batlarımız aynı seninle sende de hiç belirti yokmu benim geçen ay psikolojik belirtilerim olmuştu bu ay onlarda yok :))
cnm inş hamissindir olmadı önümüzdeki aya bakarız lütfen canını sıkma moral çok önemli
aynene bende geçen ayki psikolojik belirtilerin hiç biri yok acaip bi rahatlık var üzerimde merakta yok bu defa. geçen ay günleri saymıştım d geçmemişti :18: bu arada bende kendimi tanıtayım gülşen ben bursadan 4.buçuk aylık evliyim çalışmalar maulm26 yaşındayım
canım minar geçenlerde adeti gecikince kan testi yaptırmıştı negatif çıkmış maalesef,sanırım adet gecikmesi düzensizlikten kaynaklanmış,ben ondan çok ümitliydim ama negatif yazınca çok şaşırmıştım,umarım yanlışlık olmuşturda mutlu haber alırız,ayrıca selinle tuubayazı bende merak ettim,.
canlarrr selam,
bende hala kırmızı kart gorunmedı bakalım beklıyorum halaaaa dun akşam ablamın ısrarlarına dayanamadım da ıdrar testı yaptım. tek cızgi cıktı yanii negatiff offf sınırlerım bozulduu yaa olacaksam olımm bır an onceeeee amaadet olacaksam da olayıım dee muayneye gıtmek ıstıyorum bır an oncee
Kızlar ben herkesle bir rahatsızlığımı paylaşmak istiyorum.Burda uzun zamandır aile gibi olduk ve iyi - kötü haberlerimizi paylaşıyoruz,birbirimize tavsiyeler fikirler veriyoruz,birçok paylaşımda bulunuyoruz.Ama gelin görünki birbirimize sanal isimlerimizle hitap ediyoruz ve birbirimiz hakkında aslında hiçbir fikrimiz yok.Birçok kişi rahatsızlık duyabilir gerçek kimliğini ortaya koymaktan ama ben hiçbir rahatsızlık duymayarak gerçek kimliğimi sizinle paylaşmak istiyorum ve böyle daha samimi olacağımıza inanıyorum.Benim gibi düşünenler varsa onlarıda kendilerini tanıtmaya davet ediyorum.Şunu da belirteyim ki burası yargı tahtası değildir.Herkesi olduğu gibi kabul eder olduğu gibi sever,anlarız.Benim adım Sibel 35 yaşındayım yeni evliyim , bu ikinci evliliğim , Bursa da yaşıyorum.Asıl mesleğim hosteslik iken evlenince şehir değişikliğinden dolayı bırakmak durumunda kaldım.Şu an evdeyim ve bebek çalışması herşeyden önce gelir diyerek bir işe başlamayı düşünmüyorum :)) Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
Kızlar selam
Hesaplama işinden hiç anlamıyorm ben.benim SAT 25 aralık BAT 19 ocak..
Eğer hamileysem ( sabah test yapıcam ) kaç haftalık olmuş oluyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?