Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ayyy ablacım inş en kısa zamanda bebişinizi kucağınıza alırsınız yaaa bunu yürekten isterim bizde fahri teyzesi oluruz

sibel abla bat larımız aynı tarih ama benim de aklımdan hande abla gibi test almak gibi cin fikirler geçiyor. daha bir haftamız var ne diyosun bi ihtimal ikinci çizgiyi görürüz, görmesem de söz üzülmüycem ne diyosun alim mi bi test

hande abla sana katılıyorum tabi ki her kadın anne olmayı hakediyor. benim hak etmekten kastım bir çocuk sahibi olabilmek için yeterli gerekçem var mı sizce yoksa yine de beklemem mi gerekir...

cnm benim.. bunu ancak sen bilebilirsin.. Kalbinden ne geçiosa, imkanların ne el veriyorsa , eşinle ortak kararınız neyse uygula cnm..

biz ancak destek olabiliriz..

durun durun almayın test daha çok erken yoksa heveslenip bende almaya gidicem benim de BAT 27si nolur bekleyelimm arkadaşlar üzlümeyelim boşuna

bence idrar testinde çıkma olasılığı sıfır.. çıkarsa beta hcg de çıkar(kanda) diye düşünüyorum..

Şekerler, ben çıkıyorum. Mesai bitmek üzere bizde. Yarın görüşmek üzere. Bu akşam dayanamayıp test yapanlar lütfen bizimle paylaşsın meraktan bırakmasın, yarın sabah ilk iş foruma girip bakacağım

sibelcim çok memnun oldum seni tanıdığıma öncelikle şunu belirteyim bursada oturuyor olman benim için ayrı bir önem taşıyor benim memleketim ama ben ordan çok uzaklardayım aslında seninle durumumuz çokta benziyor benimde ikinci evliliğim eşiminde eşimin ilk eşinden bir kızı var benim çocuğum yok ilk evliliğim çok kısa sürmüştü 33 yaşındayım bursa da otomotiv üzerine çalışıyordum şu an çalışmıyorum senin gibi bebiş için çalışanlardanım

Elagulum Batlarımız aynı seninle sende de hiç belirti yokmu benim geçen ay psikolojik belirtilerim olmuştu bu ay onlarda yok :))

aynene bende geçen ayki psikolojik belirtilerin hiç biri yok acaip bi rahatlık var üzerimde merakta yok bu defa. geçen ay günleri saymıştım d geçmemişti :18: bu arada bende kendimi tanıtayım gülşen ben bursadan 4.buçuk aylık evliyim çalışmalar maulm 26 yaşındayım

merhaba gülşen anlaşılan bursadan yarışmamıza katılan çok arkadaşımız varr ne güzell

valla cok ıyı yaptınn sibelcimm bende Pınar 28 yasına gırdım istanbuldan katılıyorum yarısmayaa. evlilik olarak mayısta 7 yılımıza gırecezz ama daha oncesınde cocuk dusunmedık hıc son 3 aydır şidettli bir şekilde cocuk calısmalarına başladıkk yarsımacı arkadaslara basarılar dılerımm

Kızlar selam
Hesaplama işinden hiç anlamıyorm ben.benim SAT 25 aralık BAT 19 ocak..
Eğer hamileysem ( sabah test yapıcam ) kaç haftalık olmuş oluyo?

selam arkadaşlar ben nihan 24 yaşındayım,izmirliyim.4 aylık evliyim.bu ay bebek için ilk denememiz.adetime 9 gün var.dün sırtımda aşırı derecede bir ağrı vardı.bugün kasıklarımda bütün gün geçmeyen bir ağrı vardı,hala da var.akıntım arttı.sırtımın ağrısı biraz dindi.bunlara karşın adetten önce göğüslerimde olan hassasiyet şuan yok.ama kasık ağrım çok fazla...kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…