• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

selam kızlar herkes açıklama yapıyor bende nejla zaten ismim açık 26 yaşındayım 2,5 senelik evliyim ve şükürki bu ay dileğim oldu ve hamişim.ben türkmenistandan katılıyorum:66::66::66:bende yaklaşık mart 2010 dan beri bebişi istiyodum.ama 3 ay eşimden uzaktaydım.bende sizin güzel haberlerinizi bekliyorum:28::28::28:

Son düzenleme:
merhaba kızlar madenm herkes kendi bilgisini veriyor bende yazayım,ismim serap ve 30 yaşındayım,antalyalıyım.

selam kızlar herkes açıklama yapıyor bende nejla zaten ismim açık 26 yaşındayım 2,5 senelik evliyim ve şükürki bu ay dileğim oldu ve hamişim.ben türkmenistandan katılıyorum:66::66::66:bende yaklaşık mart 2010 dan beri bebişi istiyodum.ama 3 ay eşimden uzaktaydım.bende sizin güzel haberlerinizi bekliyorum:28::28::28:

tebrikler canımmmmmm,Allah tamamına erdirsin inşaallah.

Kızlar açıkyürekliliğiniz için çok teşekkürler böylesi daha iyi olmadımı sizcede ? Bursada yaşayan ne çokmuş meğer :)) En çok buna sevindim tabi herkes arkadaşımız sırdaşımız.Bu topik güzel haberlere ortak olacak Allahın izniyle.

Tebrikler Nejlacım Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin.

sibelcim çok memnun oldum seni tanıdığıma öncelikle şunu belirteyim bursada oturuyor olman benim için ayrı bir önem taşıyor benim memleketim ama ben ordan çok uzaklardayım aslında seninle durumumuz çokta benziyor benimde ikinci evliliğim eşiminde eşimin ilk eşinden bir kızı var benim çocuğum yok ilk evliliğim çok kısa sürmüştü 33 yaşındayım bursa da otomotiv üzerine çalışıyordum şu an çalışmıyorum senin gibi bebiş için çalışanlardanım :61:

Gunes_16 cım dicem çünkü ismini bilmiyorum canım daha , evet durumlarımız benzer benimde ilk evliliğim 1.5 sene sürdü , 8 yılın ardından yine evliyim.Allaha şükür bu sefer doğru seçim yaptık ikimizde , Allahın izniyle bir bebişimiz de olursa değmeyin keyfimize.Bu dileklerim hepimiz için geçerli tabi.Bu akşam Yasin okudum isteyen herkese dua ettim.İnşallah Allah kabul eder.

aynene bende geçen ayki psikolojik belirtilerin hiç biri yok acaip bi rahatlık var üzerimde merakta yok bu defa. geçen ay günleri saymıştım d geçmemişti :18: bu arada bende kendimi tanıtayım gülşen ben bursadan 4.buçuk aylık evliyim çalışmalar maulm :52: 26 yaşındayım

Gülşencim sende hemşeri çıktın valla ne güzel ya çok mutlu oldum.Allah gönlüne göre verir inşallah.

selam arkadaşlar ben nihan 24 yaşındayım,izmirliyim.4 aylık evliyim.bu ay bebek için ilk denememiz.adetime 9 gün var.dün sırtımda aşırı derecede bir ağrı vardı.bugün kasıklarımda bütün gün geçmeyen bir ağrı vardı,hala da var.akıntım arttı.sırtımın ağrısı biraz dindi.bunlara karşın adetten önce göğüslerimde olan hassasiyet şuan yok.ama kasık ağrım çok fazla...kafam karıştı:59:

Nihancım hoşgeldin aramıza.Belirtilerin hamileliğe benziyor ama biraz erken test içinsabredebilirsen daha iyi.

valla cok ıyı yaptınn sibelcimm bende Pınar 28 yasına gırdım istanbuldan katılıyorum yarısmayaa.:34: evlilik olarak mayısta 7 yılımıza gırecezz ama daha oncesınde cocuk dusunmedık hıc son 3 aydır şidettli bir şekilde cocuk calısmalarına başladıkk:9: yarsımacı arkadaslara basarılar dılerımm:54:

Pınarcım sende hoşgeldin aramıza , senin reglin çok geçti bildiğim kadarıyla test negatifti , idrarda mı kanda mı negatif ? Bence yarın kanda baktır hcg ye.

aynene bende geçen ayki psikolojik belirtilerin hiç biri yok acaip bi rahatlık var üzerimde merakta yok bu defa. geçen ay günleri saymıştım d geçmemişti :18: bu arada bende kendimi tanıtayım gülşen ben bursadan 4.buçuk aylık evliyim çalışmalar maulm :52: 26 yaşındayım

Nedense bu ay herkes ümitsiz benim gibi ama en güzeli de böylesi bence , diğer türlü psikolojimiz bozuluyor belirti bulucaz vücudumuzda diye.İnşallah hepimize sürpriz olur bu ay çok hamile olur aramızda.:64:

kızlar dayanamadım kan testimi yaptırdım Hcg 398,63 çıktı :49::nazar: darısı hepinizin başına İNŞALLAH

tebrikler canım,oooo süper millet teker teker müjdeli haberleri veriyor,bu ay çok hamiş olacak belli,ayyy çok sevindim yaa çoookkk,Allah tamamına erdirsin.:64::nazar::emir_bebek:

bebeğim lütfen sendeki belirtileri ve değişiklikleri bizimle paylaşırmısın,biliyorsun bizler meraklıyız:kkk:

BAT (Beklenen Adet Tarihi)

*MİNAR 13.01.2011
*selin7 20.01.2011
*sincap08 21.01.2011
*elagulum 26.01.2011
*drymstf 29.01.2011
*GULSE84 31.01.2011
*kizil_mavi 26.01.2011
*yamukprenses 30.01.2011
*yarenhande 27.01.2011
*mariecurie 27.01.2011
*
*
GÜNÜ GEÇENLER

*MİNAR
*
*
*
*
*
*
*
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim *
:49:Haticesu- 32 -kız- belli değil
:49:tuubaayaz
*
*
*
*
*
*
*
*

kızlar listeyi yeniden düzenledim ve tuubacım seni hamile kısmına yazdım:64:

Son düzenleme:
tebrikler canım,oooo süper millet teker teker müjdeli haberleri veriyor,bu ay çok hamiş olacak belli,ayyy çok sevindim yaa çoookkk,Allah tamamına erdirsin.:64::nazar::emir_bebek:

bebeğim lütfen sendeki belirtileri ve değişiklikleri bizimle paylaşırmısın,biliyorsun bizler meraklıyız:kkk:

teşekkür ederim Allah isteyen herkese bebişini versin İNŞALLAH....:nazar:

ben yumurtlama günümden 1 2 sonra şüphelenmiştim çünkü göğüslerim şişmişti normalde adetime 1 hafta kala başlar şişmeye bu ay uçlarıda hassaslaşmıştı ve kasık ağrım vardı aniden gülerken öksürürken kasıklarıma bi kaç saniyeliğine de olsa batmalar oluyordu vee aşırı gaz ve karın şişliği oldu ama bunu üşütmeden diye düşünmüştüm son belirtide akıntı onuda adet olucam diye düşünmüştüm ama 2 gün önce idrar testi yapıp 2. çizgi pembe çıkınca bugün de adet olucaktım olmayınca kan tahlilimi yaptırdım....:21::21::32:

BAT (Beklenen Adet Tarihi)

*MİNAR 13.01.2011
*selin7 20.01.2011
*sincap08 21.01.2011
*elagulum 26.01.2011
*drymstf 29.01.2011
*GULSE84 31.01.2011
*kizil_mavi 26.01.2011
*yamukprenses 30.01.2011
*yarenhande 27.01.2011
*mariecurie 27.01.2011
*