• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

teşekkür ederim Allah isteyen herkese bebişini versin İNŞALLAH....:nazar:

ben yumurtlama günümden 1 2 sonra şüphelenmiştim çünkü göğüslerim şişmişti normalde adetime 1 hafta kala başlar şişmeye bu ay uçlarıda hassaslaşmıştı ve kasık ağrım vardı aniden gülerken öksürürken kasıklarıma bi kaç saniyeliğine de olsa batmalar oluyordu vee aşırı gaz ve karın şişliği oldu ama bunu üşütmeden diye düşünmüştüm son belirtide akıntı onuda adet olucam diye düşünmüştüm ama 2 gün önce idrar testi yapıp 2. çizgi pembe çıkınca bugün de adet olucaktım olmayınca kan tahlilimi yaptırdım....:21::21::32:

bak şimdi ben burdan kendime ne paylar çıkarıcam neler,benimde yumurtlama günüm yeni biiti göğüs uçlarım hassas ama adetimede 1 hafta var,bu normal olabilir,belirtiden saymıyım,ama 2 gündür sol kasığımda ani batmalar var,acaba bu belirtimi diycem ama yok ümitlenmiycem üşütmüş olabilirim,akıntım zaten herzaman var,yok buda saylanmaz,offf inşaallah hamileyimdir ya:emir_bebek:

Son düzenleme:
bak şimdi ben burdan kendime ne paylar çıkarıcam neler,benimde yumurtlama günüm yeni biiti göğüs uçlarım hassas ama adetimede 1 hafta var,bu normal olabilir,belirtiden saymıyım,ama 2 gündür sok kasığımda ani batmalar var,acaba bu belirtimi diycem ama yok ümitlenmiycem üşütmüş olabilirim,akıntım zaten herzaman var,yok buda saylanmaz:66:,offf inşaallah hamileyimdir ya:emir_bebek:

canım inşallah bebiş vardır :emir_bebek: ben bu ayki kasık ağrılarımı yani hafif batmaları daha önce bu kadar sık yaşamamıştım

biliyorum bu mevzzuyu cok uzattım ama bazı nedenlerden dolayı bi turlu gidip alamadım testi oyle cok yogunumki . ama 16 gün oldu adet olmadım.aşırı duygusallık aşırı sinir hala devam ediyor cok benziyor ya adet belirtilerine hamilelik bellirtileri.ayırt edemiyorum.tecrübeli arkadaşlarımız yardımcı olabilirlermi baska belirtiler varmı ikisinin arasındaki farkı bilen

burdaki tüm anne adaylarına merhaba,
adım özlem 26 yaşındayım 2,5 yıllık evliyim.4 aydır bebek istiyoruz.ama çok sıkıntılı günler geçirdim yeni babamı kaybettim 2 ay bile olmadı.alışamadım bile yokluğuna.ben memlektten uzaktayım iş dolaysıyla.yalnız kaldım.daha çok istedim canımdan bir parça gitti yerine Allahım yeni bir can verir inş bana.
son günlerde takip ediyorum burayı ama ilk yazışım.gördümki aşağı yukarı hepimiz aynı şeyleri yaşayıp aynı süreçten geçiyoruz.bugün test yaptırmak için gidecektim ama planladığım gibi olmadı ilk hamileliğim daha sevincini yaşayamadan düşükle sonlandı.çok üzgünüm ama demekki hayırlısı böyleymiş.

senin adına cok uzuldum letta basın sagolsun ayrıca.sıkıntı üzüntü etken olmus olabilir canını sıkma kendini toparladıktan sonra umarım müjdeni alırbebegine kavusursun

biliyorum bu mevzzuyu cok uzattım ama bazı nedenlerden dolayı bi turlu gidip alamadım testi oyle cok yogunumki . ama 16 gün oldu adet olmadım.aşırı duygusallık aşırı sinir hala devam ediyor cok benziyor ya adet belirtilerine hamilelik bellirtileri.ayırt edemiyorum.tecrübeli arkadaşlarımız yardımcı olabilirlermi baska belirtiler varmı ikisinin arasındaki farkı bilen
canım geçmişte yazdıklarını okumadım bilmiyorum ama zaten adet tarihini geçeli 16 gün olduysa bundan başka en büyük belirti ne olabilirki,diğer yazdıklarını saymıyorum bile,git biran önce idrar testi al yap ve müjdeli haberlerini bizimle paylaş.

burdaki tüm anne adaylarına merhaba,
adım özlem 26 yaşındayım 2,5 yıllık evliyim.4 aydır bebek istiyoruz.ama çok sıkıntılı günler geçirdim yeni babamı kaybettim 2 ay bile olmadı.alışamadım bile yokluğuna.ben memlektten uzaktayım iş dolaysıyla.yalnız kaldım.daha çok istedim canımdan bir parça gitti yerine Allahım yeni bir can verir inş bana.
son günlerde takip ediyorum burayı ama ilk yazışım.gördümki aşağı yukarı hepimiz aynı şeyleri yaşayıp aynı süreçten geçiyoruz.bugün test yaptırmak için gidecektim ama planladığım gibi olmadı ilk hamileliğim daha sevincini yaşayamadan düşükle sonlandı.çok üzgünüm ama demekki hayırlısı böyleymiş.

hoşgeldin canım öncelikle başınsağolsun,yazdıklarına çok üzüldüm ama Allahım inşaallah en kısa zamanda bebişini kucağına almayı nasip ederde azda olsa acıların hafifler.
bende bebeğimi 16 haftalıkken kaybettim canım ama moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum,dediğin gibi hayırlısı böyleymiş ama senin işin biraz daha zormuş canım,yüreğinde bir acı var,unutmaki herşey insanoğlu için böyle teselli et kendini,inşaallah en kısa zamanda sende bebeğini kucağını sağlıkla alırsın canım,ben hep bebeğimi emzirirken kendimi hayal ediyorum ve onun beni emerken kulaklarını kurcalayıp uykuya dalıp gidişini....

sagol ybaby.herşey Allahtan geliyor hepimize herşeyin hayırlısını versin.
benim daha önce olmayan bişey olmuştu bu ay.yumurtlama günümden 2 sonra göğsümde şişlik agrı aşırı bir hassasiyet vardı daha adetime 15 gün varken hiç yaşamamıştım bu durumu.son 2 gündürde göğsümde damarlar okdar belirgin hale geldiki artık agrısına dayanamıyordum ümitlenmemek için test falan yapmadım günüm iyice geçsin diye bekliyordum.hatta tuubaayaz ile satımız aynı dün okumuştum bugün güzel haberi almış o. tuubaayaz Allah anneli babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
bundan sonra daha yazarım artık bende varım kızlar.birbirimizi en iyi biz anlıyoruz çünkü.kendimi yalnız hissediyorum.en kısa zamanda umarım hepimiz güzel haberi alırız.

Son düzenleme:
bende bugün okula gittim ama 1 derse girebildim tam 3 sefer lavaboya kosturdum illk defa böyle midem bulandı izin aldım dra gittim hamile olma ihtimaline karsın gaviscon verdi ve geldim zor yetiştim lavaboya . acaba hamilemiyim adetime daha var 3 subatta olmam lazım kan testide yok burda idrarda cıkmaz zaten.

hamilelik olabilirmi sizce bu bulantı ve kusmalar?

hoşgeldin canım öncelikle başınsağolsun,yazdıklarına çok üzüldüm ama Allahım inşaallah en kısa zamanda bebişini kucağına almayı nasip ederde azda olsa acıların hafifler.
bende bebeğimi 16 haftalıkken kaybettim canım ama moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum,dediğin gibi hayırlısı böyleymiş ama senin işin biraz daha zormuş canım,yüreğinde bir acı var,unutmaki herşey insanoğlu için böyle teselli et kendini,inşaallah en kısa zamanda sende bebeğini kucağını sağlıkla alırsın canım,ben hep bebeğimi emzirirken kendimi hayal ediyorum ve onun beni emerken kulaklarını kurcalayıp uykuya dalıp gidişini....[/QUOTE]

canım çok teşekkür ederim .evet herşey insanoğlu için ve Allahtan geliyor yoksa insan nasıl dayanabilirki.umarım hayallerimize en kısa zamnda kavuşuruz rabbim bizim için hayırlı olanı bizden daha iyi biliyodur.Görelim Mevla'm neyler, neylerse güzel eyler!

canım geçmişte yazdıklarını okumadım bilmiyorum ama zaten adet tarihini geçeli 16 gün olduysa bundan başka en büyük belirti ne olabilirki,diğer yazdıklarını saymıyorum bile,git biran önce idrar testi al yap ve müjdeli haberlerini bizimle paylaş.

kabızlık şişkinlik halsizlik asırı uyku yataktan cok zor kalkıyorum 10 saat uyumadan kalkamıyorum aşırı mide bulantısı kusma yok ama çok çok hafif mide bulantısı var . sık idrara cıkma .bunlar belirtiler ama adet oncesine cok benziyor daha once kistim vardı ufalır ufalır buyurdu ilec kullanırdım gecerdi gec yumurta catlaması varmıs bende bu yuzden adet duzensizliğim vardı . ama son 2-3 ay duzensiz diildi.tam 16 gun oldu olmayalı.tam testi alim diyorum bişe cıkıyor ertesigünde aynı.biturlu kısmet olmuyor uykularım kacıyor dusunmekten.solugu burda alıyorum bilgi alıyorum sizlerden hamile olmasamda bigun olursam ins en azından bilgi ediniyorum. yani benim gibi daha once kisti olan birileri varmı bilmiyorum ama olsa bile bi agrı sancı yapmazmı.yapsa bile gebeliktede sancı agrı oluyomus ayırt edebilecek hicbise yok.test alsam guvenilir diil. kan testi icin hic vaktim olmadı.kan testi yaptırdıktan ne kadar zaman sonra sonucu alabiliyoruz aynı gunmu.

Son düzenleme:
Of kizlar ya cok kotuyum addetten 10. Gun onceden gogusler. Sisti kasiklarda agrilar oldu atesim yuksek usuyorum beyaz akinti desen o da var ama bir hafta kala ve az once yaptim yok biliyorum erken ama of varsa bi an once ogreniyim

slm kızlar ben 16 hasta olmalıydım ama olmadın test yaptım tek cizik ikincisi zor belli oluyodu sizce varmıdır bişe bi haftadır kasık agrım var allahım ne olur bebişime kovuşayım

SİM BAT (Beklenen Adet Tarihi)

*MİNAR 13.01.2011
*selin7 20.01.2011
*sincap08 21.01.2011
*elagulum 26.01.2011
*drymstf 29.01.2011
*GULSE84 31.01.2011
*kizil_mavi 26.01.2011
*tuubaayaz 20.01.2011
*yamukprenses 30.01.2011
*
*
*
*
GÜNÜ GEÇENLER

*MİNAR
*
*
*
*
*
*
*
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim *
*Haticesu 32 kız belli değil
*
*
*
*
*
*
*
*
*

gunes_16 ve candas var eklenmeyen ama onların BAT'ı bulmak için gerilere gitmek lazım.Birde Minar'dan ses yokmu halagecikmede mi acaba ,tubaayaz ve selin7 bugün adet oldunuzmu kızlar ?

kızlarrrrrrr ben adet olmadım ilk defa şaştı çok heyecanlıyım ama pazartesiye kadar bekliycem inşallah güzel haber veririm canlarımm :49::nazar:

Back