• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kabızlık şişkinlik halsizlik asırı uyku yataktan cok zor kalkıyorum 10 saat uyumadan kalkamıyorum aşırı mide bulantısı kusma yok ama çok çok hafif mide bulantısı var . sık idrara cıkma .bunlar belirtiler ama adet oncesine cok benziyor daha once kistim vardı ufalır ufalır buyurdu ilec kullanırdım gecerdi gec yumurta catlaması varmıs bende bu yuzden adet duzensizliğim vardı . ama son 2-3 ay duzensiz diildi.tam 16 gun oldu olmayalı.tam testi alim diyorum bişe cıkıyor ertesigünde aynı.biturlu kısmet olmuyor uykularım kacıyor dusunmekten.solugu burda alıyorum bilgi alıyorum sizlerden hamile olmasamda bigun olursam ins en azından bilgi ediniyorum. yani benim gibi daha once kisti olan birileri varmı bilmiyorum ama olsa bile bi agrı sancı yapmazmı.yapsa bile gebeliktede sancı agrı oluyomus ayırt edebilecek hicbise yok.test alsam guvenilir diil. kan testi icin hic vaktim olmadı.kan testi yaptırdıktan ne kadar zaman sonra sonucu alabiliyoruz aynı gunmu.

Canım sen kesin hamilesin bana göre al bir idrare testi evde sabah ilk idrarınla yap bir an önce.Meraktan ölücez valla .

adet tarihim dündü yani daha geçmemişti ama dayanamadımm 3 gün önce de idrar testi yaptırmıştım orada çok silik çıkmıştı 2. çizgi :)))

canım çok sevindim.. benmimde adetim 27 ocak sabırsızlıktan ölcem. belirtilr var ama yinede bilemiyorum.. salı günü falan idrarda denim diyorum..

teşekkür ederim Allah sizlere de göstersin bu günleri, en yakın zamanda sizlerden de güzel haberler alayım sevincim daha da katlansın :nazar:

canım çok sevindim.. benmimde adetim 27 ocak sabırsızlıktan ölcem. belirtilr var ama yinede bilemiyorum.. salı günü falan idrarda denim diyorum..

Handecim benim de Bat 26 Ocak bakalım beklliyorum sabırsızlıkla.Sendeki belirtiler nasıl ? Bende hafif göğüs şişkinliği , ara ara kasık ağrısı çok belirtim yok yani.

canım çok sevindim.. benmimde adetim 27 ocak sabırsızlıktan ölcem. belirtilr var ama yinede bilemiyorum.. salı günü falan idrarda denim diyorum..[/QUO

bence de testi yap aslında dayanabilirsen yapma günün geçsin ama ben dayanamadım yaptım sende yap :21: inşallah vardır :D ayyy bide herkes hamileymiş süper olurrrr :21:

slm kızlar ben 16 hasta olmalıydım ama olmadın test yaptım tek cizik ikincisi zor belli oluyodu sizce varmıdır bişe bi haftadır kasık agrım var allahım ne olur bebişime kovuşayım

Kan testi yaptır canım biran önce orda çıkar inşallah hamilesindir.

Handecim benim de Bat 26 Ocak bakalım beklliyorum sabırsızlıkla.Sendeki belirtiler nasıl ? Bende hafif göğüs şişkinliği , ara ara kasık ağrısı çok belirtim yok yani.

Ben 1 haftadır gaz sancısından ölüyorum.. kasıklrım belim sırtım.. akıntım arttı.. ara ara genelde sabah kalkınca ve akşam işten eve giderken midem bir tuhaf oluo.. akşamları aşırı bir üşüme gelio.. göğüslerim sızlıo.. şişkinliğim var.. bide idrar son 3 gündür sıklaştı.. sanki bana göğüs harelerim büyümüş gibi gelio..

bakalım regl belirtilei 1 hafta önceden başlar ama bu bel sırt ve kasıl ağrısı neye delalet onu anlamadım cnm ya.. ilk denememiz bu ay.. tutarmı tutmazmı görcez

Tubacım doktora gittinmi kaç haftalıkmış öğrenebildinmi ?

hayır gitmedim 10 gün sonra gidicem 1.5 ay önce gitmiştim zaten hamile kalırsan adetin geçtikten 10 gün sonra gel dedi şimd gitsemde kalp sesini falan duyamayabilir hemen 10 gün sonra tekrar gel der o yüzden bekliyorum ama tahmini 16 17 günlük.

Ben 1 haftadır gaz sancısından ölüyorum.. kasıklrım belim sırtım.. akıntım arttı.. ara ara genelde sabah kalkınca ve akşam işten eve giderken midem bir tuhaf oluo.. akşamları aşırı bir üşüme gelio.. göğüslerim sızlıo.. şişkinliğim var.. bide idrar son 3 gündür sıklaştı.. sanki bana göğüs harelerim büyümüş gibi gelio..

bakalım regl belirtilei 1 hafta önceden başlar ama bu bel sırt ve kasıl ağrısı neye delalet onu anlamadım cnm ya.. ilk denememiz bu ay.. tutarmı tutmazmı görcez

İnşallah tutumuştur canım yaa , ara ara bende yaşıyorum sırt ağrısı ve bel ağrısı ama sürekli diil bir dokunup gidiyo sanki,göğüslerim irileşti gibi geliyo bana da ama ümitlenmek istemiyorum,dün çok sık tuvalete çıktım bende ama üşütmekten olabilir benimki ayaklarım buz gibi.Midemle ilgili hiç sorunum yok çok şükür.Hadi hayırlısı hakkımızda inşallah boş belirtiler değildir de yüzümüz güler artık.

Back