- 15 Aralık 2009
- 9.200
- 14.624
- 498
teşekkür ederim Allah isteyen herkese bebişini versin İNŞALLAH....
ben yumurtlama günümden 1 2 sonra şüphelenmiştim çünkü göğüslerim şişmişti normalde adetime 1 hafta kala başlar şişmeye bu ay uçlarıda hassaslaşmıştı ve kasık ağrım vardı aniden gülerken öksürürken kasıklarıma bi kaç saniyeliğine de olsa batmalar oluyordu vee aşırı gaz ve karın şişliği oldu ama bunu üşütmeden diye düşünmüştüm son belirtide akıntı onuda adet olucam diye düşünmüştüm ama 2 gün önce idrar testi yapıp 2. çizgi pembe çıkınca bugün de adet olucaktım olmayınca kan tahlilimi yaptırdım....
bak şimdi ben burdan kendime ne paylar çıkarıcam neler,benimde yumurtlama günüm yeni biiti göğüs uçlarım hassas ama adetimede 1 hafta var,bu normal olabilir,belirtiden saymıyım,ama 2 gündür sok kasığımda ani batmalar var,acaba bu belirtimi diycem ama yok ümitlenmiycem üşütmüş olabilirim,akıntım zaten herzaman var,yok buda saylanmaz,offf inşaallah hamileyimdir ya
canım geçmişte yazdıklarını okumadım bilmiyorum ama zaten adet tarihini geçeli 16 gün olduysa bundan başka en büyük belirti ne olabilirki,diğer yazdıklarını saymıyorum bile,git biran önce idrar testi al yap ve müjdeli haberlerini bizimle paylaş.biliyorum bu mevzzuyu cok uzattım ama bazı nedenlerden dolayı bi turlu gidip alamadım testi oyle cok yogunumki . ama 16 gün oldu adet olmadım.aşırı duygusallık aşırı sinir hala devam ediyor cok benziyor ya adet belirtilerine hamilelik bellirtileri.ayırt edemiyorum.tecrübeli arkadaşlarımız yardımcı olabilirlermi baska belirtiler varmı ikisinin arasındaki farkı bilen
burdaki tüm anne adaylarına merhaba,
adım özlem 26 yaşındayım 2,5 yıllık evliyim.4 aydır bebek istiyoruz.ama çok sıkıntılı günler geçirdim yeni babamı kaybettim 2 ay bile olmadı.alışamadım bile yokluğuna.ben memlektten uzaktayım iş dolaysıyla.yalnız kaldım.daha çok istedim canımdan bir parça gitti yerine Allahım yeni bir can verir inş bana.
son günlerde takip ediyorum burayı ama ilk yazışım.gördümki aşağı yukarı hepimiz aynı şeyleri yaşayıp aynı süreçten geçiyoruz.bugün test yaptırmak için gidecektim ama planladığım gibi olmadı ilk hamileliğim daha sevincini yaşayamadan düşükle sonlandı.çok üzgünüm ama demekki hayırlısı böyleymiş.
canım geçmişte yazdıklarını okumadım bilmiyorum ama zaten adet tarihini geçeli 16 gün olduysa bundan başka en büyük belirti ne olabilirki,diğer yazdıklarını saymıyorum bile,git biran önce idrar testi al yap ve müjdeli haberlerini bizimle paylaş.
SİM BAT (Beklenen Adet Tarihi)
*MİNAR 13.01.2011
*selin7 20.01.2011
*sincap08 21.01.2011
*elagulum 26.01.2011
*drymstf 29.01.2011
*GULSE84 31.01.2011
*kizil_mavi 26.01.2011
*tuubaayaz 20.01.2011
*yamukprenses 30.01.2011
*
*
*
*
GÜNÜ GEÇENLER
*MİNAR
*
*
*
*
*
*
*
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim *
*Haticesu 32 kız belli değil
*
*
*
*
*
*
*
*
*
gunes_16 ve candas var eklenmeyen ama onların BAT'ı bulmak için gerilere gitmek lazım.Birde Minar'dan ses yokmu halagecikmede mi acaba ,tubaayaz ve selin7 bugün adet oldunuzmu kızlar ?
kızlarrrrrrr ben adet olmadım ilk defa şaştı çok heyecanlıyım ama pazartesiye kadar bekliycem inşallah güzel haber veririm canlarımm
kızlar dayanamadım kan testimi yaptırdım Hcg 398,63 çıktıdarısı hepinizin başına İNŞALLAH
kızlar benim bugün 2. gün adet gecikti çok heyecanlıyımmm yaaGözünaydın canım çooookkkk sevindim darısı bizlerin başına inşallahh.
kızlarrrrrrr ben adet olmadım ilk defa şaştı çok heyecanlıyım ama pazartesiye kadar bekliycem inşallah güzel haber veririm canlarımm
Tubaayazdan sonra sende ver bize müjdeli haberi selincim sabırsızlıkla bekliyoruz.
Gözünaydın canım çooookkkk sevindim darısı bizlerin başına inşallahh.
kızlar benim bugün 2. gün adet gecikti çok heyecanlıyımmm yaa
güzel haberler verirsin inşallahçok sevindim..
Tubaayazdan sonra sende ver bize müjdeli haberi selincim sabırsızlıkla bekliyoruz.
cnm benim inşallah yaa güzel dileklerin için saol inşaallah bu güzel forumdaki herkes bu ay istediğine kavuşur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?