Yamukprensescim hoşgeldin naber ?
İyiyim canım bende beklemedeyim işte BAT 26.01.Senin ne zamandı takip edemedim.Ümit varmı bu aydan?
gunes_16 yı merak ediyorum dün akşam kan testi yaptıracaktı bugün sonucu öğreniriz.İnşallah hamiledir
selam kızlar ben geldim
kızılmavi,elagülüm,drymstf ve diğer tüm arkadaşlar bugün nasılsınız bakalım,varmı yeni gelişmeler
evet canım,,göğüs halkam genişlemiş,rengi açılmış,göğüs ucu da kararmış,damarlar belirgin duruyo,açık sarı,bazen beyaz akıntım oluyo bu günlerde,eskiden olmazdı,başım dönüyo( belki aferin in etkisidir),acayip gaz var,çok uykum geliyo,halsizlik var
hoşbulduk canım,ne olsun beklemedeyim işte bildiğin gibi,adetim geçen ay 30 unda olmuştu ama sanki bugün adet olacakmışım gibiyim,ayrıca hiç bir hamilelik belirtim yok.
cnm hoşgeldin, eski kare BAT yakalştıkça daha çok rastlar olduk birbirimize, sen nasılsın BAT ne zaman senin
cnm hoşgeldin, eski kare BAT yakalştıkça daha çok rastlar olduk birbirimize, sen nasılsın BAT ne zaman senin
merhaba canım evet gün yaklaştıkça daha çok karşılaşıyoruz,ayın 22 sinden sonra sanırım bütün günüm burada geçecek,geçen ay ayın 30 unda oldum,aslında 28 günde bir olurdum ama geçen ay 2 gün gecikmeyle 30 unda oldum,bu ay normalde 28 i gibi olmalı ama kesin olsun diye 30 yazdım canım.biraz karışıkmı oldu ne
SİM BAT (Beklenen Adet Tarihi)
*MİNAR 13.01.2011
*selin7 20.01.2011
*sincap08 21.01.2011
*elagulum 26.01.2011
*drymstf 29.01.2011
*GULSE84 31.01.2011
*kizil_mavi 26.01.2011
*tuubaayaz 20.01.2011
*yamukprenses 30.01.2011
*
*
*
*
GÜNÜ GEÇENLER
*MİNAR
*
*
*
*
*
*
*
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim *
*Haticesu 32 kız belli değil
*
*
*
*
*
*
*
*
*
gunes_16 ve candas var eklenmeyen ama onların BAT'ı bulmak için gerilere gitmek lazım.Birde Minar'dan ses yokmu halagecikmede mi acaba ,tubaayaz ve selin7 bugün adet oldunuzmu kızlar ?
Anaa belirti yok diyosunda adet olucakmış gibi belirtilerin varmış daha adetine 10 gün varken , bu da bir işarettir bence dur bakalım hadi hayırlısı umarım sürpriz yaparsın bize
bence hamilesin sen canım,inş. ben de öyleyimdir, belirtiler var bakalım nolcak
teşekkür ederim canım,iyiyim sen
SİM BAT (Beklenen Adet Tarihi)
*MİNAR 13.01.2011
*selin7 20.01.2011
*sincap08 21.01.2011
*elagulum 26.01.2011
*drymstf 29.01.2011
*GULSE84 31.01.2011
*kizil_mavi 26.01.2011
*tuubaayaz 20.01.2011
*yamukprenses 30.01.2011
*
*
*
*
GÜNÜ GEÇENLER
*MİNAR
*
*
*
*
*
*
*
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim *
*Haticesu 32 kız belli değil
*
*
*
*
*
*
*
*
*
gunes_16 ve candas var eklenmeyen ama onların BAT'ı bulmak için gerilere gitmek lazım.Birde Minar'dan ses yokmu halagecikmede mi acaba ,tubaayaz ve selin7 bugün adet oldunuzmu kızlar ?
canım minar geçenlerde adeti gecikince kan testi yaptırmıştı negatif çıkmış maalesef,sanırım adet gecikmesi düzensizlikten kaynaklanmış,ben ondan çok ümitliydim ama negatif yazınca çok şaşırmıştım,umarım yanlışlık olmuşturda mutlu haber alırız,ayrıca selinle tuubayazı bende merak ettim,.
merhaba canım evet gün yaklaştıkça daha çok karşılaşıyoruz,ayın 22 sinden sonra sanırım bütün günüm burada geçecek,geçen ay ayın 30 unda oldum,aslında 28 günde bir olurdum ama geçen ay 2 gün gecikmeyle 30 unda oldum,bu ay normalde 28 i gibi olmalı ama kesin olsun diye 30 yazdım canım.biraz karışıkmı oldu ne
canım minar geçenlerde adeti gecikince kan testi yaptırmıştı negatif çıkmış maalesef,sanırım adet gecikmesi düzensizlikten kaynaklanmış,ben ondan çok ümitliydim ama negatif yazınca çok şaşırmıştım,umarım yanlışlık olmuşturda mutlu haber alırız,ayrıca selinle tuubayazı bende merak ettim,.
gunes in 14 ünde olmam gerek diye bir yazısı var geçmiş sayfalarda,17 sinde negatif çıkmış,ondan sonra ses yok
gunes in 14 ünde olmam gerek diye bir yazısı var geçmiş sayfalarda,17 sinde negatif çıkmış,ondan sonra ses yok
27 ocak benim bat ım:::)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?