- 20 Ocak 2011
- 1.796
- 33
- 158
- 42
Çıkar canım kan testinde ama geç döllenme ise çıkmayabilir daha.
peki geç döllenme olsa bile.. belirtilerin erken olması normalmi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıkar canım kan testinde ama geç döllenme ise çıkmayabilir daha.
çıkanlar oluyor. Hadı hayırlısı
İyi insan lafın üstüne gelirmiş bak senden bahsetmiştim az önce bende merak ettim kan testi sonucunu nolduuu ?
sağol cnm yaa.. hepimizi için hayırlı haber olur inş.. ama diyyorum ya beklemek çok zor..
sağol canım ya akşam eşim işten gelirgelmez hemen özel bir hastaneye gittik merakımdan duramıyorum ki kan testi yaptırdım sonuç 1 saat te çıkar dediler eve geldik telefonla arayın dediler neyse aradık sonuç 0.65 yani gebelik yok eğer adet olmazsam 1 hafta yada 10 gün sonra tekrar test için gelin dediler ama ümidim yok bu sabah yataktan çıkmak istemedim moralim bozuk eşim aradı beni teselli etmeye çalışıyor adam da ne yapsın aslında oda hayalkırıklığına uğradı biliyorum sadece bana belli etmiyor
elagulum sen yok diye düşünde inşallah pozitif olsun hadi bakalım bol şanslar ikimizde aynı günü beklicez :))
sağol cnm yaa.. hepimizi için hayırlı haber olur inş.. ama diyyorum ya beklemek çok zor..
peki geç döllenme olsa bile.. belirtilerin erken olması normalmi..
İyi insan lafın üstüne gelirmiş bak senden bahsetmiştim az önce bende merak ettim kan testi sonucunu nolduuu ?
selam kızlar bal çörek otu tarçın hamile kalmaya yardım ediyomuş duyan bilen var mı acaba
sağol canım ya akşam eşim işten gelirgelmez hemen özel bir hastaneye gittik merakımdan duramıyorum ki kan testi yaptırdım sonuç 1 saat te çıkar dediler eve geldik telefonla arayın dediler neyse aradık sonuç 0.65 yani gebelik yok eğer adet olmazsam 1 hafta yada 10 gün sonra tekrar test için gelin dediler ama ümidim yok bu sabah yataktan çıkmak istemedim moralim bozuk eşim aradı beni teselli etmeye çalışıyor adam da ne yapsın aslında oda hayalkırıklığına uğradı biliyorum sadece bana belli etmiyor
selam kızlar bal çörek otu tarçın hamile kalmaya yardım ediyomuş duyan bilen var mı acaba
yarenhande senin BAT'ın da 27 Ocak değil mi? Benimki de o gün olduğu için biliyorum. Ben de cumartesi gök doktoruna gideceğim hastaneye, kan testi yaptırsam mı diyorum ama çıkmayabilir boşuna ümitlenirim ya da üzülürüm diye cesaret edemiyorum.
cnm benim yaaaa kıyamam sana ben. bunun nasıl bir hayal kırıklığı olduğunu çok iyi biliyorum ama üzme tatlı canını biraz daha bekleyelim belki vardır bişiler :26:
aynen bende işte.. ama en azından hcg değerimi öğrenirim umutlarımı bu ay için rafa kaldırırım ya da devam ederim diyorum.. bilemedimki.. kararsız kaldım.. :26:
ben acele etmemekten yanayım yarenhande.. Çünkü bu forumda bir sürü adeti 5 gün gecikip kan testinde negatif çıkan hamileler okudum. Bazen değer geç yükselebiliyor sanırım. Geç yumurtlamayla alakalı bir şey sanırım. Ama sen yaptırırsan ve pozitif çıkarsa gaza gelip ben de yaptırabilirim
Yarencim, şaka bir yana ben de hiç belirti yok şu an. Dolayısıyla pek ümitli değilim. Gerçi ilk hamileliğimde de hiç belirti olmamıştı BAT gününe dek. BAT gününde regl ağrısı gibi ağrım olmuştu. Anladığım kadarıyla sende belirtiler olduğundan sabırsızsın. Dayanamaz ve testi yaptırırsan umarım pozitif çıkar. Hep beraber senin adına seviniriz
evt bende belirtiler var cnm..olmasa zaten beklemicem.. benim ilk gebeliğimde(kürtaj) 8. haftada anladım...o da imkansız ama diyerekten idrar testi ile öğrenmiştim. yine şişlik vardı.. üstüne adet görmüşüm artı korunuyordum..
üstünden 4 yıldan fazla geçti.. şimdi sabırsızlıkla bekliyorum. midem bir tuhaf.. başımda ve gözlerimde ağırlık var. inanılmaz gaz sancım var.. dr bile gittim.. yumurtalıklarmımı üşüttüm diye hiçbişi yok.. kasığım, rahim bölgem sırtım belim ağrıdan kopuo.. göğüslerimde şiş ve hassas.. bilemiyorum.. dilerim olumlu sonuçlar çıkar cnm yaa