Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

yok cnm karışmadı anladım ben onu hadi hayırlısı diyelim. belirtilerin var mı
bilmem canım varmı yokmu,ama sanırım yok çünkü adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı olabiliyor,o yüzden yok diyorum.
merhaba kızlar
kuyruk sokumunda ve oturma kemiklerinde oluşan ağrılar belirti olabilir mi sizce?
valla canım ne dsek boş,aslına bakarsan belirtide olabilir ama en garantisi adetin gecikipte kan testinde pozitif çıkmadıkça artık hiçbirşeye belirti demiyorum,çünkü birçok şeyi belirti sanıpta sonunda hayal kırıklığına uğruyoruz.ama ümitlenmek güzel şey...

kızılmavi sesin çıkmıyorrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:

benim adet tariihim dündü ama hala bi belirti yok :S bebek için özel bişide yapmadım kafam karıştı napsam ki

kızlar bat 26 sı. yani reglime daha 7 gün var. bugünlerde acayip baş ağrıları çekiyorum. halsizlik var ve hiçbir şey yapasım yok. dün de çok aşırı ateşlendim, bi taraftan da üşüdüm. ama ben bunları belirtiden saymıyorum. çünkü ne bileyim göğüs şikinliği ya da acıması, mide bulantısı, baş dönemesi gibi hiçbirşey yok ortada. sadece arada belim ağrıyor. onu da üşütmüş olabileceğime bağlıyorum. diğer saydıklarımı belirtiden saymıyorum

burdayım canım okuyorum yazdıklarınızı :)))

Kızlar bişey dicem ben ilk evliliğimde hamile kalmışım ve belirti adına hiçbişey yokken şiddetli kasık ağrılarıyla doktora gittim ve bana idrar testi yapmıştı 10 haftalık hamile olduğumu öğrendim.Ne ilginç dimi o ağrılar olmasa daha anlamicaktım gerçi o zaman istemiyodum bebek o yüzden hiç öyle şeyleri takip etmedim.Reglimin geçtiğini bile takip etmemişim düşünün :)) Sonra ne mi oldu aldırdık o bebeği mecburen iş durumum yüzünden.İş sözleşmemde 3 yıl hamile kalma yasağı vardı.

hadi ya (( cnm üzülme sakın en kısa zamanda bebişini kucağına alacağına inanıyorum ve dileğim Rabbim isteyen herkese bir evlat nasip etsin...

benim adet tariihim dündü ama hala bi belirti yok :S bebek için özel bişide yapmadım kafam karıştı napsam ki
canım çok merak ediyorsan git kan testi yaptır,dikkatini çekeyim idrar testi demiyorum,ama yok beklerim dersen 2 gün daha bekle tatlım

aynı şeylerimi düşünüyoruz bebeğim,ümitlenmeyelim de hamile kalırsak sürpriz olur diye ama insanın içinde yine hep bir umut oluyor işte.

üzüldüm canım,o zamanki durumlar demekki onu gerektiriyordu ve yapmışsın ama keşke.......
bende geçen sene hamile kaldığımda hiiç belirti falan yaşamamıştım,ne göğüslerim büyüdü,nede kasık ağrım nede başka birşey,sadece doğal olarak adet tarihim gelince hep adet sancısı çekiyordum ama oda çok hafif,ama günüm gelipte adet olmayınca hemen kan testi yaptırmıştım ve pozitif çıkmıştı,yani kızlar illa belirti olacak diye birşey yok.kızılmavicim canım yürekten diliyorum umarım en kısa zamanda hamile kalırsın

hadi ya (( cnm üzülme sakın en kısa zamanda bebişini kucağına alacağına inanıyorum ve dileğim Rabbim isteyen herkese bir evlat nasip etsin...

Amin canım inşallah , yani burdan çıkardığım hiç planlamadığımız düşünmediğimiz zaman oluyor hamilelikler.

Amin canım inşallah hepimiz bu ay hamile kalırız

elagulum sen yok diye düşünde inşallah pozitif olsun hadi bakalım bol şanslar ikimizde aynı günü beklicez :))

arkadaşlar bat ı nasıl bekleyeceğimm.. sabırsızlanıyorum resmen.. bat dan 2 gün önce falan kan testi yapsam çıkar herhalde dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…