Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok yarın adet günüm de ondan
inşallah adet olmazsın şeker, bize de haber ver.. benim daha 1 haftam var .. beklemek çok zor
ya inanmıyorum aynı geçen ay olduğu gibi göğüslerim değişmiş,göğüs halkam bayağı genişlemiş,rengi açılmış,göğüs ucu da kararmış,damarlar belirgin duruyo,inş. bu ay da vardır ve rabbim onu bana bağışlar,bu arada başım acayip dönüyor
İnşallah drymstf Allah nasip eder..
evet canım,aynı geçen ay olduğu gibi göğüslerim değişmiş,göğüs halkam bayağı genişlemiş,rengi açılmış,göğüs ucu da kararmış,damarlar belirgin duruyo,inş. bu ay da vardır ve rabbim onu bana bağışlar,bu arada başım acayip dönüyor
senin günün ne zamandı drymstf?
Canım inş güzel haberler olur bu ay.Benimde felaket bi bel ağrım var bugün.Reglede 11 gün var ama benim pek beklentim ok.Ben muhtemelen Ocak ayına denk gelecek bi zaman hamile kalacağım öyle hissediyorum.
kızılmavi yine yakaladım seni
ya inanmıyorum aynı geçen ay olduğu gibi göğüslerim değişmiş,göğüs halkam bayağı genişlemiş,rengi açılmış,göğüs ucu da kararmış,damarlar belirgin duruyo,inş. bu ay da vardır ve rabbim onu bana bağışlar,bu arada başım acayip dönüyor
Kılzar merhaba :) Nasılsınız ? Epeydir giremedim topiğe, var mı güzel haberlerimiz inş ?
Aaaa hadi gözünaydın drymstfcim sanırım yine hamilesin ama regline kaç gün kaldı ?