Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar,

Bende bugün aranıza katıldım ama uzun zamandır sitenin takipçiyisim diyebilirim. Sizlerden ricam bana destek olmanız..

'2,5 yıllık evliyim ve artık bebek istiyoruz. Ayın 8 inden beri korunmasız olarak ilişkiye giriyoruz. SAT 29 aralık idi..

yaklaşık 1 haftadır inanılmaz bir gaz sancısı, kasıklarım ve belim-srtımda ağrı, akşamları üşüme ,göğüslerde hassasiyet, ağız kuruluğu var.. Midemden zaten rahatsız olduğum için onu ayırt edemiyorum..Gözlerim ve başımda bir ağırlık var..

Kan testi yapsam çıkarmı bilemiyorum. Tekrar tekrar yapmaktansa bekleyeyim diyorum ama bir taraftanda sabırzılanıyorum?

Sizce ne yapmalıyım?

inş. 2 mizde hamileyizdir canım,benim de belim ağrıyo ve acayip gaz var,akıntı var ve başım dönüyo sürekli
canım inş güzel haberlerin belirtisidr.Alla gönlümüze göre ersin...
Selam Candasım nerelerdesin koptun bizden yoktun.Benim reglim 26 ocak bekliyorum bakalım daha hiç belirtim yoksanırım bu ay da pas geçecek ( Sen ne alemdesin ?
Canım yoktum bayadır ya İşlerden başımı alamadım bi türlü.Bizde çalışma yok denecek kadar az, eşim uzakta ya.Sadece 4 kere oldu.Değerli günlerde :) Hepside 2 günde :) Çok afedersin açık yazdım, hani gün aşırı deniyor ya o yüzden bizimki tutmaz sanırım.Benim felaket belim ağrıyo belirti olarak ama ben bu ay beklemiyorum açıkçası.İçimdeki bi ses sen Ocakta doğum yapacaksın öyle hamile kalacaksın diyo.Benimde 31 Ocak reglim.Bakalım ne olacak.
Sende çalışmalar nasıldı? BElirtisizde gelebilr hiç anlamöazsın canım belki :)

evet canım haklısın. bu ay çalışmalar olmuştur sanırım. Reglin ne zaman bakalım 2. ayımızda birşeyler olacak mı.

hamile olabilrsin canım,benimde sat 31 aralık,en iyisi günün geçince önce idrar sonra kan testi yaptırmak[/QUOTE]

cvb na tşk ederim. ama beklemektede zorluk çekiyorum.. kararsızım.. sende belirti varmı.. bide akıntı başladı. bu sabah böle sütlü kahve renginde ve sümükümsü bir kıvamda gördüm..

hamile olabilrsin canım,benimde sat 31 aralık,en iyisi günün geçince önce idrar sonra kan testi yaptırmak

cvb na tşk ederim. ama beklemektede zorluk çekiyorum.. kararsızım.. sende belirti varmı.. bide akıntı başladı. bu sabah böle sütlü kahve renginde ve sümükümsü bir kıvamda gördüm..[/QUOTE]

evet canım,,göğüs halkam genişlemiş,rengi açılmış,göğüs ucu da kararmış,damarlar belirgin duruyo,açık sarı,bazen beyaz akıntım oluyo bu günlerde,eskiden olmazdı,başım dönüyo( belki aferin in etkisidir),acayip gaz var,çok uykum geliyo,halsizlik var

Bizde reglnin 10.günü çalışmaya başladık günaşırı şeklinde hala çalışıyoruz gerçi reglime 5-6 gün kaldı bakalım inşallah faydası olmuştur.Bu arada soğan ve keçiboynuzu kürü uyguluyoruz hala.Kolay hamile kalmak için önerilenleri uyguladım.Mesela ilişkiden sonra 1 saat hiç kalkmadım popomun altına yastık koydum ve ayaklarımı yükseğe kaldırdım, hemen duş almadım.iNŞALLAH bu çabalarımızın faydası olmuştur.Ama erkenden test falan yapmicam bu sefer moral bozukluğu yaşamak istemiyorum yine.Dediğim gibi reglime 5-6 gün kaldı ve hiçbir belirtim yok.

Umarım sende o değerli günlerde hamile kalmışsındır canım ümidimizi yitirmeyelim.Hem bak içine doğmuş ocak ayında hamile kalmak :))

evet canım,,göğüs halkam genişlemiş,rengi açılmış,göğüs ucu da kararmış,damarlar belirgin duruyo,açık sarı,bazen beyaz akıntım oluyo bu günlerde,eskiden olmazdı,başım dönüyo( belki aferin in etkisidir),acayip gaz var,çok uykum geliyo,halsizlik var[/QUOTE]

inş.. güzel haberler alırız.. sence kan versem çıkarmı? nette çıkar gibi yorumlar var.. ama sanırım 2 günde bir tekrarlanması lazımmış.. 7 gün var adetime normal de..?? olsa olsa maksimm 12 günlük olabilir zaten.. bir yanım bekle diyor.. bir yanımı zabtetmekte zorluk çekiyorum:)senin ilk bebişinmi olcak nasipse?

inş.. güzel haberler alırız.. sence kan versem çıkarmı? nette çıkar gibi yorumlar var.. ama sanırım 2 günde bir tekrarlanması lazımmış.. 7 gün var adetime normal de..?? olsa olsa maksimm 12 günlük olabilir zaten.. bir yanım bekle diyor.. bir yanımı zabtetmekte zorluk çekiyorum:)senin ilk bebişinmi olcak nasipse?[/QUOTE]

Daha erken bana kalırsa canım regline 3-4 gün kala ancak çıkar kanda.Sabredebilirsen bekle derim.

Daha erken bana kalırsa canım regline 3-4 gün kala ancak çıkar kanda.Sabredebilirsen bekle derim.[/QUOTE]

ne kadr zor beklemek sabırsızlık...
inşş iyi haberler alırız..

selam kızlar ben geldim
kızılmavi,elagülüm,drymstf ve diğer tüm arkadaşlar bugün nasılsınız bakalım,varmı yeni gelişmeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…