Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9-10 gün var canım,başım dönüyo sürekli,dışarı çıkamayacam
dikkat et kendine canım inşallah hayırlı haberlerini alırız
canım inş güzel haberlerin belirtisidr.Alla gönlümüze göre ersin...inş. 2 mizde hamileyizdir canım,benim de belim ağrıyo ve acayip gaz var,akıntı var ve başım dönüyo sürekli
Canım yoktum bayadır ya İşlerden başımı alamadım bi türlü.Bizde çalışma yok denecek kadar az, eşim uzakta ya.Sadece 4 kere oldu.Değerli günlerde :) Hepside 2 günde :) Çok afedersin açık yazdım, hani gün aşırı deniyor ya o yüzden bizimki tutmaz sanırım.Benim felaket belim ağrıyo belirti olarak ama ben bu ay beklemiyorum açıkçası.İçimdeki bi ses sen Ocakta doğum yapacaksın öyle hamile kalacaksın diyo.Benimde 31 Ocak reglim.Bakalım ne olacak.Selam Candasım nerelerdesin koptun bizden yoktun.Benim reglim 26 ocak bekliyorum bakalım daha hiç belirtim yoksanırım bu ay da pas geçecek ( Sen ne alemdesin ?
seninle aynı durumdaymışız cnm. bizde 2 aydır istyioruz. 5. aydayız bizde evliliğimizde. başta acaba erkenmi diyordum ama öle pat die olmuyormuş bunu anladım ben hemen olur sanıyordum. öğrenmemiz gereken çok şey varmış iyi burası var
Merhaba arkadaşlar,
Bende bugün aranıza katıldım ama uzun zamandır sitenin takipçiyisim diyebilirim. Sizlerden ricam bana destek olmanız..
'2,5 yıllık evliyim ve artık bebek istiyoruz. Ayın 8 inden beri korunmasız olarak ilişkiye giriyoruz. SAT 29 aralık idi..
yaklaşık 1 haftadır inanılmaz bir gaz sancısı, kasıklarım ve belim-srtımda ağrı, akşamları üşüme ,göğüslerde hassasiyet, ağız kuruluğu var.. Midemden zaten rahatsız olduğum için onu ayırt edemiyorum..Gözlerim ve başımda bir ağırlık var..
Kan testi yapsam çıkarmı bilemiyorum. Tekrar tekrar yapmaktansa bekleyeyim diyorum ama bir taraftanda sabırzılanıyorum?
Sizce ne yapmalıyım?[/QUOTE
hamile olabilrsin canım,benimde sat 31 aralık,en iyisi günün geçince önce idrar sonra kan testi yaptırmak
hamile olabilrsin canım,benimde sat 31 aralık,en iyisi günün geçince önce idrar sonra kan testi yaptırmak
elagulum hoşgeldin nasılsın ?
hoşgeldin elagulum nasılsın?
canım inş güzel haberlerin belirtisidr.Alla gönlümüze göre ersin...
Canım yoktum bayadır ya İşlerden başımı alamadım bi türlü.Bizde çalışma yok denecek kadar az, eşim uzakta ya.Sadece 4 kere oldu.Değerli günlerde :) Hepside 2 günde :) Çok afedersin açık yazdım, hani gün aşırı deniyor ya o yüzden bizimki tutmaz sanırım.Benim felaket belim ağrıyo belirti olarak ama ben bu ay beklemiyorum açıkçası.İçimdeki bi ses sen Ocakta doğum yapacaksın öyle hamile kalacaksın diyo.Benimde 31 Ocak reglim.Bakalım ne olacak.
Sende çalışmalar nasıldı? BElirtisizde gelebilr hiç anlamöazsın canım belki :)
aaa canım merhaba epeydir rastlayamıyorduk birbirimize seni gördüm daha iyi oldum tatlım sen nasılsın
evet canım,,göğüs halkam genişlemiş,rengi açılmış,göğüs ucu da kararmış,damarlar belirgin duruyo,açık sarı,bazen beyaz akıntım oluyo bu günlerde,eskiden olmazdı,başım dönüyo( belki aferin in etkisidir),acayip gaz var,çok uykum geliyo,halsizlik var