- 15 Aralık 2009
- 9.200
- 14.624
- 498
Yamukprensesss ordasın gördüm naberr
nihayet denk geldik canım,merhaba nasılsın,nasıl gidiyor çalışmalar,az kaldı adete değilmi,offff ama neden bilmiyorum ben bu ay pek umutlu değilim,düşünmemeye çalışıyorum,nasıl olsa yine olmayacak biliyorum.
Burdayım canım çıkmadan bi bakayım kızlar ne alemde dedimm :)) Sizin çalışmalar nasıl gidiyor , eşin döndümü şehirdışına gitti demiştin ?
İyiyim ben canım çalışmaya devam ediyoruz ama riskli günleri geçtik reglime 1 hafta kaldı artık çok ümitli diilim bende bu ay hiç belirti yok daha gerçi takmıyorum artık kafaya olursa olur napimm.Sende takma hiç ki olursa sürpriz olsun bize :))
döndü bebeğim,gelirgelmez boş geçmedim yanihayırlısı bakalım,ben bu ay soğan kürüde uyguladım ama 6 gün falan yaptım bıraktım.bir yanım umutlu,bir yanımda fazla umutlanma diyor.bIRAKTIM artık bende.
Ama bu ay da olmazsa eşimle birlikte gidicez doktora yaş gereği gerekirse aşılama yaptırırız.Çok vakit kaybetmek istemiyoruz.
benim dünden beri mide bulantım var ama bunu belirti saymıyorum,üşüttümmü diye düşünüyorum,bu ay adetim geciksede 5 gün falan test mest yapmıycam
Bu arada acayip yemeğe vurdum kendimi nedense iştahım çok açık , bir de başağrısı çekiyorum ara ara özellikle başımın sağ tarafı ağrıyor.İlla belirti bulmak buna denir herhalde hahaha
ben,bu ay da aynı belirtileri yaşıyorum, göğüslerim taş gibi oldu yine,akıntı miktarım arttı,çok sık çıkıyom idrara,belim ağrıyo,acayip gaz var bi de
ben,bu ay da aynı belirtileri yaşıyorum, göğüslerim taş gibi oldu yine,akıntı miktarım arttı,çok sık çıkıyom idrara,belim ağrıyo,acayip gaz var bi de
evet haklısın canım,biliyorsun bende doktora geçen ay rahim filmi için gitmiştim ama çekmemişti 4 ay daha bekle demişti,bu ayda hamile kalamazsam bende kesin özelde bi yerde çektircem rahim filmi,beklemenin bir anlamı yok,varsa bir sorun biranönce halledilsin.sen çok haklısın canım,gidin tabii,artık beklemenin bir anlamı yok.ayyy inşaallah hepimizin bebişleri olurda başka topiğe taşınırız.
inşaallah hamilesindir canım yaaaaben,bu ay da aynı belirtileri yaşıyorum, göğüslerim taş gibi oldu yine,akıntı miktarım arttı,çok sık çıkıyom idrara,belim ağrıyo,acayip gaz var bi de
Riskli günlerin bitti mi seninde ? Boşver sen üşüttüm san da sürpriz olup hamile çıkasın
Ay inşallah hamilesindir yine ama bu sefer sağlıkla geçirmeyi nasip eder inşallah canım sen çok yorma kafanı şimdi bekle günün geçsin önce , bu ay hepimiz sabredelim kızlarrr !! Hemen test yapmak yok :)) Sonra üzülüyoruz çok(
evet canım ya insan belirti bulmak istedikten sonra herşey bulunabiliyor.offf görcez bakalım ay sonu.ben birde şeyi bile acaba hamilemi kalıcam diye düşündüm,geçen ay adetim 2 gün geciktiya,bunu bile hamile kalıcam bebek yerini hazırlıyor diye düşünüyorum
Bencede boşa beklemenin hiç anlamı yok biz 20 li yaşlarda diiliz artık.Gerçi sen 27 din dimi :)) Yinede önceden önlem almak lazım vakit kaybetmemek için.Belki benim miyom engel oluyodur hamile kalmama , hem soğan suyu ne kadar etkili olucak doktora gidince anlicaz miyomun küçülüp küçülmediğini.
evet canım günümüz geçmeden test yapmak yok, hepimiz hamileyizdir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?