Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İyiyim ben canım çalışmaya devam ediyoruz ama riskli günleri geçtik reglime 1 hafta kaldı artık çok ümitli diilim bende bu ay hiç belirti yok daha gerçi takmıyorum artık kafaya olursa olur napimm.Sende takma hiç ki olursa sürpriz olsun bize :))

Burdayım canım çıkmadan bi bakayım kızlar ne alemde dedimm :)) Sizin çalışmalar nasıl gidiyor , eşin döndümü şehirdışına gitti demiştin ?

döndü bebeğim,gelirgelmez boş geçmedim yanihayırlısı bakalım,ben bu ay soğan kürüde uyguladım ama 6 gün falan yaptım bıraktım.bir yanım umutlu,bir yanımda fazla umutlanma diyor.bIRAKTIM artık bende.

Ama bu ay da olmazsa eşimle birlikte gidicez doktora yaş gereği gerekirse aşılama yaptırırız.Çok vakit kaybetmek istemiyoruz.

benim dünden beri mide bulantım var ama bunu belirti saymıyorum,üşüttümmü diye düşünüyorum,bu ay adetim geciksede 5 gün falan test mest yapmıycam

Bu arada acayip yemeğe vurdum kendimi nedense iştahım çok açık , bir de başağrısı çekiyorum ara ara özellikle başımın sağ tarafı ağrıyor.İlla belirti bulmak buna denir herhalde hahaha

Ben soğana devam ediyorum ama ikinci haftada günde 1 bardağa düşürdüm sayıyı ancak yatmadan önce içebiliyorum umarım faydası olur , benimki istikrarlı bir şekilde devam ediyor keçiboynuzuna , o da ümitli bu ay ama hayırlısı bakalım.

ben,bu ay da aynı belirtileri yaşıyorum, göğüslerim taş gibi oldu yine,akıntı miktarım arttı,çok sık çıkıyom idrara,belim ağrıyo,acayip gaz var bi de

Ama bu ay da olmazsa eşimle birlikte gidicez doktora yaş gereği gerekirse aşılama yaptırırız.Çok vakit kaybetmek istemiyoruz.

evet haklısın canım,biliyorsun bende doktora geçen ay rahim filmi için gitmiştim ama çekmemişti 4 ay daha bekle demişti,bu ayda hamile kalamazsam bende kesin özelde bi yerde çektircem rahim filmi,beklemenin bir anlamı yok,varsa bir sorun biranönce halledilsin.sen çok haklısın canım,gidin tabii,artık beklemenin bir anlamı yok.ayyy inşaallah hepimizin bebişleri olurda başka topiğe taşınırız.

Bu arada acayip yemeğe vurdum kendimi nedense iştahım çok açık , bir de başağrısı çekiyorum ara ara özellikle başımın sağ tarafı ağrıyor.İlla belirti bulmak buna denir herhalde hahaha

evet canım ya insan belirti bulmak istedikten sonra herşey bulunabiliyor.offf görcez bakalım ay sonu.ben birde şeyi bile acaba hamilemi kalıcam diye düşündüm,geçen ay adetim 2 gün geciktiya,bunu bile hamile kalıcam bebek yerini hazırlıyor diye düşünüyorum

ben,bu ay da aynı belirtileri yaşıyorum, göğüslerim taş gibi oldu yine,akıntı miktarım arttı,çok sık çıkıyom idrara,belim ağrıyo,acayip gaz var bi de

Ay inşallah hamilesindir yine ama bu sefer sağlıkla geçirmeyi nasip eder inşallah canım sen çok yorma kafanı şimdi bekle günün geçsin önce , bu ay hepimiz sabredelim kızlarrr !! Hemen test yapmak yok :)) Sonra üzülüyoruz çok (

cnm benimde aynı göğüslerim çok acıo ve gazım var karnım gerildi içi şiş hissediorum sadece akıntım yok adetime 2 gün kaldı bakalım ne olcak ama kasık ağrım falan kalmadı

Bencede boşa beklemenin hiç anlamı yok biz 20 li yaşlarda diiliz artık.Gerçi sen 27 din dimi :)) Yinede önceden önlem almak lazım vakit kaybetmemek için.Belki benim miyom engel oluyodur hamile kalmama , hem soğan suyu ne kadar etkili olucak doktora gidince anlicaz miyomun küçülüp küçülmediğini.

inşaallah hamilesindir canım yaaaa

Riskli günlerin bitti mi seninde ? Boşver sen üşüttüm san da sürpriz olup hamile çıkasın

canım yumurtlama dönemim bu araydı işte ama ben bir başını birde sonunu yakaladım eşim şehirdışına çıktığı için ama durmak yok yola devam,geçen sefer geç döllenmeyle hamile kaldım,o yüzden hergün altın değerinde benim için,sende yumurtlama dönemim bitti diye boşgeçme tatlım

evet canım günümüz geçmeden test yapmak yok, hepimiz hamileyizdir inş.

Hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz canım kafayı bozunca.Ben bu sefer kararlıyım ne regli geçmeden test yapıcam ne kafayı çok takıcam.

31'in içindeyim tatlım,evet dediğin gibi artık vakit kaybetmenin anlamı yok.inşaallah müjdeli ve umutlu haberler alırsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…