Günaydın herkeseee , yamukprensescim,gunes_16 cım,elagulum,gulse84 cüm,candasım nerelerdesiniz koptuk mu yine yoksa ?
canım ben de bu ay 2 gün erken olmuştum,testim pozitif çıkmıştı,gebeliklerin % 50 si adet kanamasıyla birlikte son bulurmuş,bence sende de öyle,benimki adet kanaması gibi değildi çok fazlaydı,rengi de parlak kırmızıydı
günaydın canım nasılsın[/QUOTE
Selam drymstfcim sen nasılsın ? Tembellik yapıyorum bu güzel havada evdeBir yandan da bu ay ne olacak acaba bebişi görcez mi göremicezmi düşünüp duruyorum ister istemez kafaya takıyo insan , reglime de 1 hafta kaldı.Bu sefer erkenden gidip test falan yaptırmicam diye söz verdim kendime ama umarım becerebilirim.Senin moralin düzeldi dimi inşallah bu ay alırsın yine güzel haberleri.
günaydın canım nasılsın[/QUOTE
Selam drymstfcim sen nasılsın ? Tembellik yapıyorum bu güzel havada evdeBir yandan da bu ay ne olacak acaba bebişi görcez mi göremicezmi düşünüp duruyorum ister istemez kafaya takıyo insan , reglime de 1 hafta kaldı.Bu sefer erkenden gidip test falan yaptırmicam diye söz verdim kendime ama umarım becerebilirim.Senin moralin düzeldi dimi inşallah bu ay alırsın yine güzel haberleri.
iyiyim çok şükür canım moralim iyi,bu ay da aynı belirtileri yaşıyorum, göğüslerim taş gibi oldu yine,akıntı miktarım arttı,çok sık çıkıyom idrara,belim ağrıyo,acayip gaz var bi de
zaten birden geldi ve çok şiddetli bi karın ağrım var ağrıdan duramıyorum
Arkadaşlar merhaba siteye yeni üye oldum ve herkese çok selam :)
Benim sizlere sorum olacak bikaç gündür içim içimi yiyo :S Şimdi benim adet olmama daha yaklaşık 9-10 gün var ama sanki tekrar olcakmışım gibi hissediyorum bel ağrısı çekiyorum, göğüslerim hassaslaştı ve karnımda doluluk hissi de var. Arada sırada genellikle sol kasık olmak üzere batmalar oluyor. wc ihtiyacım biraz sıklaştı. Akıntım koyu sarı renkli oluyor şu son 3-4 gündür. Acaba hamilemiyim çok merak ediyorum..Daha adet günüme de çok var. İdrar testi yapsam ne derece mantıklı sizce? :18::18::18:
Arkadaslar ben 6 haftalık hamıleyım. Rabbım sızede bu guzellıgı fazla bekletmeden ama dogru zamanda yasatsın ınsallah. Benım belırtılerım sunlardı. Adetıme 10 gun kala asırı sıddetlı tarıf edemeyecegım bır bas agrısı yasamıstım. Sonra kasıklarımda adet agrısınabenzer agrılar oldu ama ınsan ayırabılıyor bu agrıyı ve ben cok emındım adet olmayacagıma ama kendı kendıme gelın guvey olmamak ıcın soyleyemıyordum esıme bıle.
Adet tarıhım yaklastıkca goguslerım olması gerekenden daha cok hassaslastı ve belımın agrısı sıddetlendı. Adetım 2 gun gecıkınce ıdrar testınde cıft cızgıyı gordum hemen ogun hcg yaptırdım 3688.6 cıktı yıne o gun ultrasona gırdım keseyı gordum. Rabbım sızede yasatsın ınsallah.
Kızlar sıze tavsıyem kendızı kasmayın rahat olun elbet Allah bu duyguyu sızede yasatacak merak etmeyın. Bırde ben yumurtlama tarıhlerımı hesaplamıstım ve ılıskıden sonra belımın altına yastık koyup 1 saat kadar kımıldamadan yattım (anne tavsiyesı) 7 aylık evlıyız ve ılk kez bebek sahıbı olmayı denedık basarılı olduk. Ama hıc acaba olurmu olmazmı dıye dusunmedık olursa da Allahtan olmazsada Allahtan... Rahat olun kızlar elbet bırgun olacak...
Basarılar
Günaydın herkeseee , yamukprensescim,gunes_16 cım,elagulum,gulse84 cüm,candasım nerelerdesiniz koptuk mu yine yoksa ?
merhaba canım,yine denk gelemedik.Günaydın herkeseee , yamukprensescim,gunes_16 cım,elagulum,gulse84 cüm,candasım nerelerdesiniz koptuk mu yine yoksa ?
canım ben onu her seferinde yapıyorum,dizlerimi kendime doğru çekmiyorum ama belimin altına yastık koyup ayaklarımı duvara yaslıyorum ve durabildiğim kadar duruyorum.Hamlie kalmak isteyenlere,üst komsum var bana dedıkı ılıskıden sonra bacaklarını kendıne dogru cek yarım saat o sekılde bekle faydası oluyormus deneyenler var tutturmus o sekılde ınsallah benımde tutar
merhaba gülsecim,nasılsın,evet son günlere doğru daha çok toplanıcaz buraya,hayırlısı artık.günaydın cnmm nasılsın ? artık aynı saatlerde burda olamıyoruz galiba ya. son günler yaklaşsın yine burda buluşucaz galiba
günaydın cnmm nasılsın ? artık aynı saatlerde burda olamıyoruz galiba ya. son günler yaklaşsın yine burda buluşucaz galiba
Cevap verdiğin için teşekkür ederim arkadaşım
Birkaç gün önce bi kahverengi bişeyler geldi ama adet oldum sandım bir saat içinde kayboldu. Şu anda iş yerimdeyim ve kafamı masaya koysam uyucam bi halsizlik var sanırım..
drymstf merhaba canım
aaa kızılmavi buradaymışşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?