• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

herkese selam .ben bişey sormak istiyorum size benim adetim oldu olası hep düzensizdi sonra biara kist çıktı yumurtalıgımda ilac kullandım dogum kontrol hapı.sonra gecti bikaç yıl sonra tekrar cıktı yine ılac kullandım yok denilcek kadar ufaldı.bu süre içinde hiç hamile kalamıyordum.arasıra hamilelik belirtisi gibi belirtiler olsada sonunda adet görüyodum.ama son 4 aydır en fazla 1 hafta gecikti.2 ay once ayın 5 inde oldum bidahaki ay hiç gecikmeden tekrar 5 inde oldum.fakat bu ocak ayının 5 inde adet olmadıgım gibi üstünden 11 gün gecti hala olmadım.kabızlık sık idrara cıkma bazen belime bıcak saplanır gibi agrı karın şişkinliği iştah artması aşırı uyku(10 saat) halsizlik (bu daha oncede tansiyon düşüklüğündede olurdu ama hala var) . bu belirtiler var fakat kusma kahverengi leke goguste agrı bunlar bende yok.sadece gogus ucunda yok dencek kadar az hassasiyet okadar.şuan nişanlıyım fakat yıllardır gebelik namına hicbıse yasamadım.korunmamama ragmen.ama sanırım kist yüzündendi.kistte gecmisse oldummu acaba :44: sizce gebemiyim

testi yaptım negatif çıktı.gece yaptım bilmem ilgisi varmı yokmu.15 gün oldu hala adet olmadım.biliyorum olmamamın zamanı iyi ama neden olmadıgı konusunda okadar korkuyorumki.hep neden diyorum.allah olmayanlara sabır versin.doktorada gidip ben olamıyorum diyemiyorum.aslında bu sefer cok istemistim.bir engel yoktu ve yine olmadı.nasıl kötü bişe olabilirki.kist desem agrı yapardı eskiden.agrımda yok.belirtileri taşıyorum kusma haricinde ama gerisi boş.insan hayalini kurarken ne güzel oluyor.burcunu bile hesaplaması güzel :110: ama olmayınca olmuyor

Son düzenleme:
testi yaptım negatif çıktı.gece yaptım bilmem ilgisi varmı yokmu.15 gün oldu hala adet olmadım.biliyorum olmamamın zamanı iyi ama neden olmadıgı konusunda okadar korkuyorumki.hep neden diyorum.allah olmayanlara sabır versin.doktorada gidip ben olamıyorum diyemiyorum.aslında bu sefer cok istemistim.bir engel yoktu ve yine olmadı.nasıl kötü bişe olabilirki.kist desem agrı yapardı eskiden.agrımda yok.belirtileri taşıyorum kusma haricinde ama gerisi boş.insan hayalini kurarken ne güzel oluyor.burcunu bile hesaplaması güzel :110: Ama olmayınca olmuyor

ınsallah bebgın olur canım ben bısı duymustum sutle maydonozu kaynatıp tencerede buharına oturmak kanalları acarmıss

testi yaptım negatif çıktı.gece yaptım bilmem ilgisi varmı yokmu.15 gün oldu hala adet olmadım.biliyorum olmamamın zamanı iyi ama neden olmadıgı konusunda okadar korkuyorumki.hep neden diyorum.allah olmayanlara sabır versin.doktorada gidip ben olamıyorum diyemiyorum.aslında bu sefer cok istemistim.bir engel yoktu ve yine olmadı.nasıl kötü bişe olabilirki.kist desem agrı yapardı eskiden.agrımda yok.belirtileri taşıyorum kusma haricinde ama gerisi boş.insan hayalini kurarken ne güzel oluyor.burcunu bile hesaplaması güzel :110: ama olmayınca olmuyor

cnm belki geç döllenmedir adet düzensizliğin de varmış çünkü üzme kendini vakti zamanı var demek ki ama daha önceden 15 gün gecikmede olmamış kanda baktırdın mı?

Son düzenleme:
kızlar selam benim bi arkadaşım ilişki sırasında ağrı çekiyomuş ilişki bittikten saatler sonra bile ağrı devam ediyomuş bacaklarını karnına doğru çekme ihtiyacı duyuyomuş.bunun sebebi sizce nedir?

ben 2 ay önce aynı rahatsızlıktan çok çektim canım vajinit teşhisi koydu doktorum 1 haftada eş tedavisiyle hiç bi sorun kalmadı arkadaşına çok geçmiş olsun..

Son düzenleme:
İSİM BAT (Beklenen Adet Tarihi)

*MİNAR 13.01.2011
*selin7 20.01.2011
*sincap08 21.01.2011
*elagulum 26.01.2011
*drymstf 29.01.2011
*GULSE84 31.01.2011
*kizil_mavi 26.01.2011
*tuubaayaz 20.01.2011
*yamukprenses 30.01.2011
*
*
*
*
GÜNÜ GEÇENLER

*MİNAR
*
*
*
*
*
*
*
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim *
*Haticesu 32 kız belli değil
*
*
*
*
*
*
*
*
*

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
kızlar gözümden kacan varsa lutfen yazsın atlamıyalım :54:

ekledim sonunda kendimi:)

arakadaşlar bende gebelik belirtileri yaşıyorum gibi geldi ama değilmiş sanırım bu belirtileri pisikolojik yapıyoruz artık gün saymicam ve kendimi dinlemicem olutuna bırakıcam herşeyiii :43::43::43::43::43::43:

arakadaşlar bende gebelik belirtileri yaşıyorum gibi geldi ama değilmiş sanırım bu belirtileri pisikolojik yapıyoruz artık gün saymicam ve kendimi dinlemicem olutuna bırakıcam herşeyiii :43::43::43::43::43::43:

cnm üzülme hiçbişeyin sonu değil ama biz dediğin gibi dayanamıyoruz yok test yapıoruz yok şu oldu bu oldu deyip hamile gibi görünüoruz halbuki doktorlar bebeğin kalp atışlarını duyana kadar hamileyim demeyin herşeye hazırlıklı olun diolar ..inşallah bidahaki aya güzel haberlerni alırız

cnm üzülme hiçbişeyin sonu değil ama biz dediğin gibi dayanamıyoruz yok test yapıoruz yok şu oldu bu oldu deyip hamile gibi görünüoruz halbuki doktorlar bebeğin kalp atışlarını duyana kadar hamileyim demeyin herşeye hazırlıklı olun diolar ..inşallah bidahaki aya güzel haberlerni alırız

inşallah canım ya sabah sabahta olmaz ki ya bari akşam gelseydide günümü mahvetmeseydi artık oluruna bırakıcam sağol canm ilgin için

olur mu öyle şey nedemek burda hepimiz hemen hemen aynı şeyleri hissediyoruz ama bazılarımız kırmızı kartı görüyo umutsuzluğa kapılıo bazılarıda mutlulukla yoluna devam ediyor.elbet bir gün bizde anne olacağız:nazar::49:

ben bu sabah kırmızıyı gördümmm ve çok mutsuzum şu annnn 22 sinde olucaktım ama bugün oldummm

canım ben de bu ay 2 gün erken olmuştum,testim pozitif çıkmıştı,gebeliklerin % 50 si adet kanamasıyla birlikte son bulurmuş,bence sende de öyle,benimki adet kanaması gibi değildi çok fazlaydı,rengi de parlak kırmızıydı

Günaydın herkeseee , yamukprensescim,gunes_16 cım,elagulum,gulse84 cüm,candasım nerelerdesiniz koptuk mu yine yoksa ?

Back