herkese selam .ben bişey sormak istiyorum size benim adetim oldu olası hep düzensizdi sonra biara kist çıktı yumurtalıgımda ilac kullandım dogum kontrol hapı.sonra gecti bikaç yıl sonra tekrar cıktı yine ılac kullandım yok denilcek kadar ufaldı.bu süre içinde hiç hamile kalamıyordum.arasıra hamilelik belirtisi gibi belirtiler olsada sonunda adet görüyodum.ama son 4 aydır en fazla 1 hafta gecikti.2 ay once ayın 5 inde oldum bidahaki ay hiç gecikmeden tekrar 5 inde oldum.fakat bu ocak ayının 5 inde adet olmadıgım gibi üstünden 11 gün gecti hala olmadım.kabızlık sık idrara cıkma bazen belime bıcak saplanır gibi agrı karın şişkinliği iştah artması aşırı uyku(10 saat) halsizlik (bu daha oncede tansiyon düşüklüğündede olurdu ama hala var) . bu belirtiler var fakat kusma kahverengi leke goguste agrı bunlar bende yok.sadece gogus ucunda yok dencek kadar az hassasiyet okadar.şuan nişanlıyım fakat yıllardır gebelik namına hicbıse yasamadım.korunmamama ragmen.ama sanırım kist yüzündendi.kistte gecmisse oldummu acaba :44: sizce gebemiyim
testi yaptım negatif çıktı.gece yaptım bilmem ilgisi varmı yokmu.15 gün oldu hala adet olmadım.biliyorum olmamamın zamanı iyi ama neden olmadıgı konusunda okadar korkuyorumki.hep neden diyorum.allah olmayanlara sabır versin.doktorada gidip ben olamıyorum diyemiyorum.aslında bu sefer cok istemistim.bir engel yoktu ve yine olmadı.nasıl kötü bişe olabilirki.kist desem agrı yapardı eskiden.agrımda yok.belirtileri taşıyorum kusma haricinde ama gerisi boş.insan hayalini kurarken ne güzel oluyor.burcunu bile hesaplaması güzel ama olmayınca olmuyor
Son düzenleme: