Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar ben geldim kimseciklerde yokmuş neyse size bişey dicem bebe tıme marka test almayın hiç güvenilir değilmiş benden söylemesi

kızalar selam kimse yok ama olsun girince okursunuz. temizlik yaptım evi süpürürken belim ağrıdı normalde ağrımazdı hiç neyse hayırlısı bakalım son 5 gün ...:44:

slm kızlarrrr yamukprenses kızıl_mavi son durumlar nasıl ? ben çok kötü grip oldum ya tam çalışmalara başlamışken bırakmak zorunda kaldık mide bulantım falan var birde. bu ay umutlanmamalıyım die düşünüyorum dururmumdan dolayı

kızlar benim günüm geçti ama tedaviye ara verdigimiz için bu ay hiç yumurtlamamı takip etmedim sat 25 kasım dı yaklaşık olarak 15 gündür belki daha fazladır uzayan bayen şeffaf bazen beyaz akıntım var sürekli geliyo ayın 4 ünde saglık ocagında idrar testi gibi olan ama kanla yapılan testlerden yaptırdım silik çıktı sonraki gün kan testim 1.00 yani negatif saglık ocagındaki dr bekle dedi senin geç belli oluyo ve hcg yavaş ilerliyo dedi.bekledim ve ayın 13 ünde ve 15 inde evde iki ayrı marka test yaptım ilki baya belirgin bi çizgiydi digeri gölgeden birazdaha belirgin çizgiydi pazartesi günü kan testi yaptırıcam acaba bu akıntım hamilelik belirtisi olabilirmi.arada kasık agrım oluyo ani bikaç dakikalık ama hemen geçiyo. çok uyuyorum bunlarda var kafam karıştı iyice.daha önce bi düşük ve bi kimyasal gebelik geçirdim biyandanda korkuyorum.ilk hamileligimde 6 haftalıktı kan testim 84 tü ben idrar testi yapıp hatıra olarak saklamayı düşünüyodum sabahki kan testimde 84 olmasına ragmen öglen evde yaptıgım idrar testinde silik bile olsa çizgi yoktu dra sormuştum neden böle die dr idrara geç düşüyodur hcg en demişti.şimdide aynı olurta aynı üzüntüleri yaşamaktan korkuyorum bide tabi umudumun yıkılmasından silik çizgilerle hamile olmadıgımın kesinleşmesinden.sizce bu belirtiler hamilelik belirtisi olabilirmi ki.

günün baya geçmiş.yarın kanda belli olması gerek bence .inşallah güzel haberler alırsın.içini ferah tut .allah yardımcın olsun bekliyoruz haberlerini

merhabalar,hamile kaldığında uzun süre göz seyirmesi yaşayan ya da bu konuyla ilgili bi bilgisi olan varmııı?bi belirti olabilirmi sizce.

allah hepinızın gonlune gore versın arkadaslar benım darım sıze cunkı dunyanın en guzel seyı buuuuuu

sincap gelmişssin görüşemedik benim sanki hiç belirtim kalmadı çoook az bi kasık ağrım var sadece o kadar..son 4 gün

herkese selam .ben bişey sormak istiyorum size benim adetim oldu olası hep düzensizdi sonra biara kist çıktı yumurtalıgımda ilac kullandım dogum kontrol hapı.sonra gecti bikaç yıl sonra tekrar cıktı yine ılac kullandım yok denilcek kadar ufaldı.bu süre içinde hiç hamile kalamıyordum.arasıra hamilelik belirtisi gibi belirtiler olsada sonunda adet görüyodum.ama son 4 aydır en fazla 1 hafta gecikti.2 ay once ayın 5 inde oldum bidahaki ay hiç gecikmeden tekrar 5 inde oldum.fakat bu ocak ayının 5 inde adet olmadıgım gibi üstünden 11 gün gecti hala olmadım.kabızlık sık idrara cıkma bazen belime bıcak saplanır gibi agrı karın şişkinliği iştah artması aşırı uyku(10 saat) halsizlik (bu daha oncede tansiyon düşüklüğündede olurdu ama hala var) . bu belirtiler var fakat kusma kahverengi leke goguste agrı bunlar bende yok.sadece gogus ucunda yok dencek kadar az hassasiyet okadar.şuan nişanlıyım fakat yıllardır gebelik namına hicbıse yasamadım.korunmamama ragmen.ama sanırım kist yüzündendi.kistte gecmisse oldummu acaba :44: sizce gebemiyim

nişanlısın hamile olabılr myım mı diye şüpheleniyorsun

hoşgeldin cnm..bu bebeği istiyomusun bilmiorum ama çok net belirtilerin var hamile olabilirsin ama seni umutlandırmak istemem.günün geçtiyse muhakkak hemen bi test yap allah korusun farklı şeyler çıkmasın..

nişanlısın hamile olabılr myım mı diye şüpheleniyorsun

evet evliliğimiz bu yaz.erken olursa gercekten erken olur . bu zaten ayrı bi konu aslında biliyorum hem vaktini beklemeden boyle biseyi yapıp sonra bunun uzerine süphelenmem sacma. ama bu erkende evliliği getircek dolayısıyla sonrasını tahmin etmek istemiyorum simdilik.ben aldırmayı asla düşünemem.

hosbuldum selin7 .yaşım 25 gercekten istiyorum.okulumuda bitirdim onumde engel yok aslında olursa tek sorun bebegin evlendikten sonra birden ortaya cıkması

merhabalar,hamile kaldığında uzun süre göz seyirmesi yaşayan ya da bu konuyla ilgili bi bilgisi olan varmııı?bi belirti olabilirmi sizce.

canım bende 26 haftalık hamileyim benimde göz seğirmelerim sıksık oluyo benimde dikkatimi çekmişti önceden hiç olmazdı çünkü belkide hamilelik belirtisi olabilir.

kızlar selam benim bi arkadaşım ilişki sırasında ağrı çekiyomuş ilişki bittikten saatler sonra bile ağrı devam ediyomuş bacaklarını karnına doğru çekme ihtiyacı duyuyomuş.bunun sebebi sizce nedir?

SeLam kizlar benim su olacak ben 25 ocakta adet olmam gerek ama daha adet olmama 11 gun kala basim dondu midem bulandi ve gogusleim Sisti arada aciyo ve kasiklarima batmalar oluyo usume geliyor cok usuyorum arada ates basiyo adete 10 gun kala Bu belirtilere ne dersiniz :26::2:

ANNE ADAYLARI

İSİM BAT (Beklenen Adet Tarihi)

*MİNAR 13.01.2011
*
*
*
*
*
*
*
GÜNÜ GEÇENLER

*MİNAR
*
*
*
*
*
*
*
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim *
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

ARKADAŞLAR UMARIM BEGENMISSINIZDIR ELIMDEN ANCA BU KADAAR GELIYOR..ARTIK YAPA YAPA DAHA IYISI OLUR DIYORUM HERKES BILGILERINI YAZSINNN ÖPÜYORUMMHADİ HAYIRLISI OLSUNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…