Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ilk bebeğin neden düştü dr bişey söyledimi?nekadarlıktı çok üzgünüm

hoşgeldin minar inşallah hamilesşndir herkeste belirti olacak dişye bi kanun yok ayy adetin geçmiş ne güzel sabırlsıın valla ben olsam kesin bi test yapmıştım:)

yaa onceden bır kac kes olmustu dr havalardan falan oluyor bole demıstı ve adet olmustum gercekten ama bu son zamanlarda gunu gunune oluyordum duzenlıydı yanı ayy ınşallahhh hamıleyımdır.. p.tesı ye kadar olmazsam eger ıse gıderken kan testı yaptıracam artık kısmet Allahım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versın kucaklarımızaaa (amin)

9 haftalıkken kalbi durmuş11.haftada kürtaj oldum bişey demedi doktor bi kez daha olursa o zaman sebebi araştırılcakmış öyle dediler yani

5 ay bekledik işte yeni bıraktık korunmayı.bu ay ikinci adetim olacak eğer hastalanırsam

minar bence yap test 3 gün geçmiş hamile değilsen de bi sorun olup olmadığını araştırır doktorun bence test yap

yaa ne bılım p.tesıyı beklıyorummm artıkk bakalımm sanırım bır sene oldu bır kac test falan yaptırmıstım kanda ıste alttan ultrasyonla bakmıstı dr problem yok demıstı şükür Allaha..

amin canım allah kimseye göstermesin. görüşürüz yine ya burdan ya diğer taraftan kendine iyi bak.güzel haberler veririz inşallah bi dahaki sefere:80:

9 haftalıkken kalbi durmuş11.haftada kürtaj oldum bişey demedi doktor bi kez daha olursa o zaman sebebi araştırılcakmış öyle dediler yani

sincap geçmiş olsun canım..yaşadığın olayın aynısını bende yaşadım 8 ay önce..bizde bu ay korunmayı bıraktık hayırlısı olsun hepimizi için..

Hoşgeldin elagulum nihayet geldin koptun sandık :)) Biz çalışmalara başladık sen ne durumdasın reglin bittimi ?

cnm işler yoğunluğu nedeniyle arada bir kopuyorum ama sizlerden ayrılamam hepinizi çok özledim :79: çalışmalara başladım bende :) kızlar benim regl bitti, bittikten sonra da bel ve sancılarım devam etti. buna anlam veremedim. eskiden de vardı da ben mi fark etmiyordum acaba. sizde de böyle ağrılar oluyor mu arada bir. yoksa bunlar yumurtlama belirtisi mi onu da bilmiyorum. yoksa yine psikolojik hisler mi acaba :44:

cnm çok iyi düşünmüşsün yaptınız mı böyle bir yenilik

melsss ben de 2 ay oldum korunmayalı bu ay beklemedeyim işte. belim ağrıdı demin yarım saat kadar normalde üşüyünce falan olurdu bakalım ne olcak son6 gün . :97:

hayırlısı olsun sankı adet olacak gıbıyım yaa bılmıyorum ama sankı ıcımden ole gelıyorr amainşş olmammmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…