benim ilk bebeğimi öğrenmeden önce yani işte adetime 4 gün kala hastanede idrar testi yaptılar çıkmadı.4 gün sonra adet günümde yaptım çıktı yani sen bilirsin ama bence yapma bekle derim ben . ovulasyon testi işime yararabilir çünkü ben anlamıyorum yumurtlamanın olduğunu
hoşgeldin minar inşallah hamilesşndir herkeste belirti olacak dişye bi kanun yok ayy adetin geçmiş ne güzel sabırlsıın valla ben olsam kesin bi test yapmıştım:)
9 haftalıkken kalbi durmuş11.haftada kürtaj oldum bişey demedi doktor bi kez daha olursa o zaman sebebi araştırılcakmış öyle dediler yani
minar bence yap test 3 gün geçmiş hamile değilsen de bi sorun olup olmadığını araştırır doktorun bence test yap
kızlar ben çıkıorum yemek yapıcam hayırlı haberlerinizi mesaj atın burdan öptüm kib
9 haftalıkken kalbi durmuş11.haftada kürtaj oldum bişey demedi doktor bi kez daha olursa o zaman sebebi araştırılcakmış öyle dediler yani
görüşürüz selin ve minar güzel haberlerinizi bekliyorum:80:
Hoşgeldin elagulum nihayet geldin koptun sandık :)) Biz çalışmalara başladık sen ne durumdasın reglin bittimi ?
ben yumurtlama günümü beklemeden adetim biter bitmez çalışmalara başladım canım,gerçi yumurtlama günlerim bu sıralar ama eşim bugün şehirdışına gitti yaaaa
canım diğer arkadaşlarda belirtmiş,doktorda söylemiş bence kan testi için daha çok erken ama illada merak ediyorum dersen sabah git kan testi yaptır,o kesin sonuç verir.
Yamukprensescim haklısın valla çalışmalar yoğun bu günlerde uğraşıp duruyoruz olsun diye :)) Gulse84 de çalışmada sanırım ...Senin keyfin nasıl ?
Sen bu incir kürüne soğan kürünü bitirdikten sonra mı başladın ? Yani ilk 15 gün soğan kürü bittikten sonra mı incir kürü ? Regl bitince mi başlanıyor ?[/QUOTE
canım sana birşey sorucam,sen soğan kürüne devam edip etmemekte kararsızdın devam ediyormusun,ben devam ediyorum ama çok aşırı akıntım oluyor,bu sorun değil normal ama bugün akşam akıntımla birlikte kırmızı gelmiş,bu normalmi onu bilmiyorum işte:18:
hoşgeldin elagülüm,inşaallah bu ay hamilesindir.ayy ne bileyim sana içimden böyle dua etmek geldi.
cnm teşekkür ederim inş hepimizin ümit ettiği gibi olur herşey, bi bebişimz olur da bu sefer başka bölümlerde yazışırız cnm benim
Yamukprensescim,gulse_84,elagulum,candas ve diğer arkadaşlar başka bir topikten böyle bir liste buldum ben bizde kendimize göre uyarlayabiliriz.Herkes BAT (Beklenen adet tarihi) hamile olanlar haftasını,adet gününü geçenler kaç gün geçti belirtirlerse oluşturabiliriz tablomuzu.Ama benim excelimde sorun var sanırım yapamıyorum bana kim yardımcı olur ? Örnek liste aşağıda...
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
İsim BAT
imjuli 13.01.2011
hperi 19.01.2011
pretty9217 23.01.2011
ua27 25.01.2011
aysenik 01.02.2011
mutlukız 09.02.2011
karats nadasa bırakıldı
edammm nadasa bırakıldı
KUBI ?
maonyaaa ?
tben ?
GÜNÜ GEÇENLER
İsim BAT
HAMİLELERİMİZ
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim
impaladeniz 33 hafta Erkek Efe
babu 32 hafta Kız Nehir
darkangellove58 31 hafta Kız Buğlem
CNNYSR 30 hafta Erkek ?
ozpar 30 hafta Erkek Çağan
betus19 24 hafta Erkek Özay
_dreamlike_ 16 hafta Kız Azra
n_a_z 10 hafta ? ?
cnm çok iyi düşünmüşsün yaptınız mı böyle bir yenilik
ben yardımcı olurumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?