Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

çok hoş olmuş rabbim hepinize bu mutluluğu yaşatsın biz 5 yılımızda bulduk mutluluğu

canım kendını rahat bırak pisikolojikte olabılır ama hamılelık belırtısıde olabılır herkes de farklı olabılıyor en azından gunune kadar bekleee inşş hamiş sindirrr hayırlısı

çok hoş olmuş rabbim hepinize bu mutluluğu yaşatsın biz 5 yılımızda bulduk mutluluğu

slmm arkaslarr nmasılsınınzz siz bir deneyimci olarak neler yasadınız hamilelik donemlerins-de anlatırmısınız paylasırımısınız benle aranızda asılamayaı deneyen varmı varsa hamile kalan anneler bi anlatırmı

CANIM BEĞENMENE COK SEVINDIM OLMUSTUR UMARIM ILK YAPISIM.. BU ARADA COK SEVINDIMM ALLAH TAMAMINA ERDIRSINN CANIM BENIM DARISI BİZLERİNDE BASINA AMİN

inşallah hepinizin ismini hamileler listesinde görürüz çok yakında inşallah rabbim hepinizin yüzünü güldürsün biz ilk bebeğimizi 2006da kaybettik 4 yıl mücadele ettik olsun diye umudumu kaybetmedim ama olacağınada ihtimal vermedim sonra 9 temmuz günü çok büyük bir tesadüfle hamile olduğumu öğrendim ama birşey söyleyimmi anne hissediyor ben test yapmadan önce hissettim rabbim gönlünüze göre versin inşallah eşim uzun yol kaptanı ancak haftada bir gelebiliyor eve ailemden uzaktayım çok yalnızdım tedaviler sonu gelmeyen ilaçlar bıkmıştım artık son çare aşılama dediler benimki sebebi bilinmeyen kısırlıktı tedavisi yokmuş direk aşılama olmazsa tüp bebek hem madden hem manen çöktük tüp bebek yaptıramazdık denemediğim ot kalmadı kim ne söylediyse yaptım sonra bir yerde bir dua gördüm hergün bu duayı okudum gece namazları kıldım rabbimden istedim ona sığındım çok geceleri gözyaşlarıyla uyandım uykudan hiç isyan etmedim okuduğum dua (rabbi la tezarni ferdan ve entel ğayru varisi) ANLAMI allahım beni dünyada evlatsız bırakma bu duayı okuyun kızlar inanın rabbim verecek

benim hamileliğim çok sıkıntılı geçiyor başından buyana tiksintiler kusmalar aşırı kansızlık yani kısaca bir hamilenin yaşayabileceği bütün sıkıntıları yaşıyorum ama olsun razıyım yeterki sağlıkla gelsin bize

karşılaşamadık selin ya neyse artık başka zamana . üzülme ya belli olmaz tek bi belirti bile yetebilir. bakalım senin son4 benim son 5 gün hakkımızda hayırlısı olsun. inşallah güzel haberler veririz birbirimize görüşürüz..

arkadaşlar yine olmadı adetime 4 gün var ve ben günümün geçmesini dört gözle beklerken erken geldi moralim çok bozuk artık kendımı teskın edemiyorum

canım benim sabrın sonu selamettir bosuna dememmısler ısyan etmemek lazımm cok dogruu allah yardımcın olmus dualarını ve gözyaşlarını geri cevırmemıs çok şükür hayırlı evlat olsun kurban olduğum allah o kadar büyükki kımsenın elını ger cevırmezz yeterkı ıstıyelım canım bende mayıs ta 7. Yılıma gırecem ama cocugu son bır senedır ıstıyoruz allah herkesın gonlune gore versın Bizlerede nasip etsinn (amin)bu arada bizimlede paylastıgın ıcın bu güzel duayı cok tesekkur edıyorummm saoll

arkadaşlar yine olmadı adetime 4 gün var ve ben günümün geçmesini dört gözle beklerken erken geldi moralim çok bozuk artık kendımı teskın edemiyorum

canım benim lutfen hemen umutsuzluga kapılma gün doğmada neler doğar uzulme hayırlısını ıste emınım kı hayırlı zamanda hayırlı evlat verecektır rabbimm

sincap canım bak yukarda tablo yaptık oraya beklenen adet gununu yaz veya buraya yaz yazım ben canımm artık tablomuz varr unutmayınn arkadaşlarr burdan takip ediyoruzz

biz müslüman bir ülkede yaşıyoruz birimizin sorunu hepimizin demek yok öyle benim oldu sen neyaparsan yap diye dularla ve rabbimin yardımıyla olacak inşallah yeterki isteyelim herşey gönlünüzce olsun

biz müslüman bir ülkede yaşıyoruz birimizin sorunu hepimizin demek yok öyle benim oldu sen neyaparsan yap diye dularla ve rabbimin yardımıyla olacak inşallah yeterki isteyelim herşey gönlünüzce olsun

evet ole canım benimm hakkımızda allah hayırlısını versınnn

arkadaşlar bende 2 yıllık evliyim ve 5 aylık hamileyim umutsuz olmayın bi kaç ay ugrastım bende hamile kalmak içinve burada bende dertlerımı paylasıyordum baska bı kayıtla ama bı anda adetım gecmeden yaptıgım testle hamile oldumu ögrendım eminim aynısı sızede olacak

merhabalar bende 2,5 yıllık evliyim yaklaşık 8 aydır bebiş istiyordum sonunda Allahın izni ile gerçekleşti bugün test yaptım ve hamiş olduğumu öğrendim.rabbim istiyen herkese versin kimse umudunu kırmasın birde çok kafaya takmamak lazım

minar nereye yazcam anlamadım ben yazayım da sen kaydet olmazmı beklenen adet tarihi 21 ocak teşekkürler

allah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına almanı nasip etsin nejla allah isteyen herkese versin inşallah bize de versin

İSİM BAT (Beklenen Adet Tarihi)

*MİNAR 13.01.2011
*sincap08 21.01.2011
*
*
*
*
*
*
GÜNÜ GEÇENLER

*MİNAR
*
*
*
*
*
*
*
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim *
*Haticesu 32 kız belli değil
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Duayı Okuyun Bayanlarr
(rabbi la tezarni ferdan ve entel ğayru varisi) ANLAMI allahım beni dünyada evlatsız bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…