• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

adetime 5 gun var. basim cok donuyor bugun. baskada belirtim yok. bas donmesi bir belirti olabilirmi sizce???

cnm inş hamişssindir..belirti olabilir tabii..bu arada benimde 5 gün kaldı bakalım ne olcak..ama düne kadar var olan belirtilerim bugün yok sadece karnımda gaz varr

:3: selam kızlar aranıza yeni katıldım. Bi sorum olacaktı adetime 10 gün kala kan testi yaptırdım sonuç 0.22 çıktı.Doktor çok erken dedi biraz zaman geçsin tekrar kan testi yaptır dedi .Kan değil ama dün idrar testi yaptım negatif çıktı adetime 5 gün var kasıklarım 10 gündür ağrıo göğüserimde şişkinlik var ve bir sürü belirt acaba psikolojikmi yada aranızda bu sonuçtan başlayıp hamile kalan var mı:emir_bebek:

öncelikle hoşgeldin adet gününden önce yapılan ve eczaneden alınan gebelik testleri negatif çıkıyor bu testlerin doğru sonuç vermesi için adetinin 1 hafta 10 gün kadar geçmesi gerekiyor kan testini de zaten doktor söylemiş erken yaptırmışsın bu aynısı benimde basıma geldi sabırlı ol bence biraz daha bekle :40::40:

öncelikle hoşgeldin adet gününden önce yapılan ve eczaneden alınan gebelik testleri negatif çıkıyor bu testlerin doğru sonuç vermesi için adetinin 1 hafta 10 gün kadar geçmesi gerekiyor kan testini de zaten doktor söylemiş erken yaptırmışsın bu aynısı benimde basıma geldi sabırlı ol bence biraz daha bekle :40::40:

güneşcim saol ama işte heyecandan erken yaptım şimdi hep şüpheyle yaklaşıorum herhangi bi belirtide..sen hamilemisin :49:

arkadaşlar selam yeni katıldım aranıza . bebiş istiyoruz belirtiler var gibi size de sorayım. sok kasığımda çak ince bazen batma oluyo. bi de mide bulantım var. sanki yediğim mideme inmemiş gibi. yemek yerken de yedikten sonra da midem bulanıyo. çok rahatsız etmiyo ama .göbeğimin altı sert geliyo bana hafif şiş gibi acaba önceden de öylemiydi bilmiyom ama .eğilince bazen belim ağrıyo.adetime 6 gün var sizce olabilirmi?:32:

arkadaşlar selam yeni katıldım aranıza . bebiş istiyoruz belirtiler var gibi size de sorayım. sok kasığımda çak ince bazen batma oluyo. bi de mide bulantım var. sanki yediğim mideme inmemiş gibi. yemek yerken de yedikten sonra da midem bulanıyo. çok rahatsız etmiyo ama .göbeğimin altı sert geliyo bana hafif şiş gibi acaba önceden de öylemiydi bilmiyom ama .eğilince bazen belim ağrıyo.adetime 6 gün var sizce olabilirmi?:32:

hoşgeldin cnm senın sol kasık benim sağ kasık bakalım neler olcak:18:

midem de bulanıyo ama acaba reflü ya da gastritmi diyorum çünkü geğirme var bilmiyorum yani

geçen ay 3-4 tane test yaptım umutlanıp ama olmadı . yapmıycam bu ay insanın morali bozuluyo adet günü geçerse yaparız. takma sen de kafana

ben bişeye bakmadım orda sanırım ne zaman kız ne zaman erkek olacağını gösteriyo.bu ay olmazsa ovulasyon testi almayı düşünüyorum faydası çok oluyomuş onun dene bence sen de eğer hastalanırsan

ya denerim ama yumurtlama tarihlerime bakıorum ozamanlar gerçekten yumurtlama belirtilerim oluo zaten ozaman çalışma oluyor

Arkadaşlar slmm bende 3 aydır planlı bır sekılde bebek ıstıyoruzzz..bakalım bu 3. ayy ama adetımi 2 gun gectı bugun 3. gunum bakalım ınsallah olmam da gebeyımdır.test almak ıstemıyorumm sonrada uzuluyorum beklıyecem ama gebelıkle ılgılı hıc bır belırtı yokk:43:

benim ilk bebeğimi öğrenmeden önce yani işte adetime 4 gün kala hastanede idrar testi yaptılar çıkmadı.4 gün sonra adet günümde yaptım çıktı yani sen bilirsin ama bence yapma bekle derim ben . ovulasyon testi işime yararabilir çünkü ben anlamıyorum yumurtlamanın olduğunu

Arkadaşlar slmm bende 3 aydır planlı bır sekılde bebek ıstıyoruzzz..bakalım bu 3. ayy ama adetımi 2 gun gectı bugun 3. gunum bakalım ınsallah olmam da gebeyımdır.test almak ıstemıyorumm sonrada uzuluyorum beklıyecem ama gebelıkle ılgılı hıc bır belırtı yokk:43:

hoşgeldin minar inşallah hamilesşndir herkeste belirti olacak dişye bi kanun yok ayy adetin geçmiş ne güzel sabırlsıın valla ben olsam kesin bi test yapmıştım:):49:

minar bence yap test 3 gün geçmiş hamile değilsen de bi sorun olup olmadığını araştırır doktorun bence test yap

Back