Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese selam .ben bişey sormak istiyorum size benim adetim oldu olası hep düzensizdi sonra biara kist çıktı yumurtalıgımda ilac kullandım dogum kontrol hapı.sonra gecti bikaç yıl sonra tekrar cıktı yine ılac kullandım yok denilcek kadar ufaldı.bu süre içinde hiç hamile kalamıyordum.arasıra hamilelik belirtisi gibi belirtiler olsada sonunda adet görüyodum.ama son 4 aydır en fazla 1 hafta gecikti.2 ay once ayın 5 inde oldum bidahaki ay hiç gecikmeden tekrar 5 inde oldum.fakat bu ocak ayının 5 inde adet olmadıgım gibi üstünden 11 gün gecti hala olmadım.kabızlık sık idrara cıkma bazen belime bıcak saplanır gibi agrı karın şişkinliği iştah artması aşırı uyku(10 saat) halsizlik (bu daha oncede tansiyon düşüklüğündede olurdu ama hala var) . bu belirtiler var fakat kusma kahverengi leke goguste agrı bunlar bende yok.sadece gogus ucunda yok dencek kadar az hassasiyet okadar.şuan nişanlıyım fakat yıllardır gebelik namına hicbıse yasamadım.korunmamama ragmen.ama sanırım kist yüzündendi.kistte gecmisse oldummu acaba :44: sizce gebemiyim
nişanlısın hamile olabılr myım mı diye şüpheleniyorsun
merhabalar,hamile kaldığında uzun süre göz seyirmesi yaşayan ya da bu konuyla ilgili bi bilgisi olan varmııı?bi belirti olabilirmi sizce.