• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

benim ilk bebeğimi öğrenmeden önce yani işte adetime 4 gün kala hastanede idrar testi yaptılar çıkmadı.4 gün sonra adet günümde yaptım çıktı yani sen bilirsin ama bence yapma bekle derim ben . ovulasyon testi işime yararabilir çünkü ben anlamıyorum yumurtlamanın olduğunu

ilk bebeğin neden düştü dr bişey söyledimi?nekadarlıktı çok üzgünüm

hoşgeldin minar inşallah hamilesşndir herkeste belirti olacak dişye bi kanun yok ayy adetin geçmiş ne güzel sabırlsıın valla ben olsam kesin bi test yapmıştım:):49:

yaa onceden bır kac kes olmustu dr havalardan falan oluyor bole demıstı ve adet olmustum gercekten ama bu son zamanlarda gunu gunune oluyordum duzenlıydı yanı ayy ınşallahhh hamıleyımdır.. p.tesı ye kadar olmazsam eger ıse gıderken kan testı yaptıracam artık kısmet Allahım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versın kucaklarımızaaa (amin):66:

9 haftalıkken kalbi durmuş11.haftada kürtaj oldum bişey demedi doktor bi kez daha olursa o zaman sebebi araştırılcakmış öyle dediler yani

minar bence yap test 3 gün geçmiş hamile değilsen de bi sorun olup olmadığını araştırır doktorun bence test yap

yaa ne bılım p.tesıyı beklıyorummm artıkk bakalımm sanırım bır sene oldu bır kac test falan yaptırmıstım kanda ıste alttan ultrasyonla bakmıstı dr problem yok demıstı şükür Allaha..:nazar:

amin canım allah kimseye göstermesin. görüşürüz yine ya burdan ya diğer taraftan kendine iyi bak.güzel haberler veririz inşallah bi dahaki sefere:80:

9 haftalıkken kalbi durmuş11.haftada kürtaj oldum bişey demedi doktor bi kez daha olursa o zaman sebebi araştırılcakmış öyle dediler yani

sincap geçmiş olsun canım..yaşadığın olayın aynısını bende yaşadım 8 ay önce..bizde bu ay korunmayı bıraktık hayırlısı olsun hepimizi için..

Hoşgeldin elagulum nihayet geldin koptun sandık :)) Biz çalışmalara başladık sen ne durumdasın reglin bittimi ?

cnm işler yoğunluğu nedeniyle arada bir kopuyorum ama sizlerden ayrılamam :69: hepinizi çok özledim :79: çalışmalara başladım bende :) kızlar benim regl bitti, bittikten sonra da bel ve sancılarım devam etti. buna anlam veremedim. eskiden de vardı da ben mi fark etmiyordum acaba. sizde de böyle ağrılar oluyor mu arada bir. yoksa bunlar yumurtlama belirtisi mi onu da bilmiyorum. yoksa yine psikolojik hisler mi acaba :44:

ben yumurtlama günümü beklemeden adetim biter bitmez çalışmalara başladım canım,gerçi yumurtlama günlerim bu sıralar ama eşim bugün şehirdışına gitti yaaaa:59:

canım diğer arkadaşlarda belirtmiş,doktorda söylemiş bence kan testi için daha çok erken ama illada merak ediyorum dersen sabah git kan testi yaptır,o kesin sonuç verir.

Yamukprensescim haklısın valla çalışmalar yoğun bu günlerde uğraşıp duruyoruz olsun diye :)) Gulse84 de çalışmada sanırım ...Senin keyfin nasıl ?
Sen bu incir kürüne soğan kürünü bitirdikten sonra mı başladın ? Yani ilk 15 gün soğan kürü bittikten sonra mı incir kürü ? Regl bitince mi başlanıyor ?[/QUOTE

canım sana birşey sorucam,sen soğan kürüne devam edip etmemekte kararsızdın devam ediyormusun,ben devam ediyorum ama çok aşırı akıntım oluyor,bu sorun değil normal ama bugün akşam akıntımla birlikte kırmızı gelmiş,bu normalmi onu bilmiyorum işte:18:

hoşgeldin elagülüm,inşaallah bu ay hamilesindir.ayy ne bileyim sana içimden böyle dua etmek geldi.

cnm teşekkür ederim inş hepimizin ümit ettiği gibi olur herşey, bi bebişimz olur da bu sefer başka bölümlerde yazışırız cnm benim :52:

Yamukprensescim,gulse_84,elagulum,candas ve diğer arkadaşlar başka bir topikten böyle bir liste buldum ben bizde kendimize göre uyarlayabiliriz.Herkes BAT (Beklenen adet tarihi) hamile olanlar haftasını,adet gününü geçenler kaç gün geçti belirtirlerse oluşturabiliriz tablomuzu.Ama benim excelimde sorun var sanırım yapamıyorum bana kim yardımcı olur ? Örnek liste aşağıda...

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

İsim BAT
imjuli 13.01.2011
hperi 19.01.2011
pretty9217 23.01.2011
ua27 25.01.2011
aysenik 01.02.2011
mutlukız 09.02.2011
karats nadasa bırakıldı
edammm nadasa bırakıldı
KUBI ?
maonyaaa ?
tben ?
GÜNÜ GEÇENLER

İsim BAT
HAMİLELERİMİZ

Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim
impaladeniz 33 hafta Erkek Efe
babu 32 hafta Kız Nehir
darkangellove58 31 hafta Kız Buğlem
CNNYSR 30 hafta Erkek ?
ozpar 30 hafta Erkek Çağan
betus19 24 hafta Erkek Özay
_dreamlike_ 16 hafta Kız Azra
n_a_z 10 hafta ? ?

cnm çok iyi düşünmüşsün yaptınız mı böyle bir yenilik

melsss ben de 2 ay oldum korunmayalı bu ay beklemedeyim işte. belim ağrıdı demin yarım saat kadar normalde üşüyünce falan olurdu bakalım ne olcak son6 gün . :97:

hayırlısı olsun sankı adet olacak gıbıyım yaa bılmıyorum ama sankı ıcımden ole gelıyorr amainşş olmammmmmm :49:

Back