ben yumurtlama günümü beklemeden adetim biter bitmez çalışmalara başladım canım,gerçi yumurtlama günlerim bu sıralar ama eşim bugün şehirdışına gitti yaaaa
canım diğer arkadaşlarda belirtmiş,doktorda söylemiş bence kan testi için daha çok erken ama illada merak ediyorum dersen sabah git kan testi yaptır,o kesin sonuç verir.
Yamukprensescim haklısın valla çalışmalar yoğun bu günlerde uğraşıp duruyoruz olsun diye :)) Gulse84 de çalışmada sanırım ...Senin keyfin nasıl ?
Sen bu incir kürüne soğan kürünü bitirdikten sonra mı başladın ? Yani ilk 15 gün soğan kürü bittikten sonra mı incir kürü ? Regl bitince mi başlanıyor ?[/QUOTE
canım sana birşey sorucam,sen soğan kürüne devam edip etmemekte kararsızdın devam ediyormusun,ben devam ediyorum ama çok aşırı akıntım oluyor,bu sorun değil normal ama bugün akşam akıntımla birlikte kırmızı gelmiş,bu normalmi onu bilmiyorum işte:18:
hoşgeldin elagülüm,inşaallah bu ay hamilesindir.ayy ne bileyim sana içimden böyle dua etmek geldi.
cnm teşekkür ederim inş hepimizin ümit ettiği gibi olur herşey, bi bebişimz olur da bu sefer başka bölümlerde yazışırız cnm benim