• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

merhabalar. üç aylık adet tarihlerim 22 ekim, 19 kasım ve 16 aralık ortalama 28 - 29 günde bir adet görüyorum. ayın 12 - 13 ü gibi olmam gerekirdi. bu gün son adet tarihimden itibaren 30. günüm hala regl olmadım. buradan edindigim bilgilere göre ateşimi ölçtüm 2 gün önce ateşim 36.5 tan 36.0 ya düştü ama ne gelen var ne giden. sanki hastalanmışım gibi hafif ağrılar var 2 gündür. belirtimi bilmiyorum ama değişiklik olarak sunları söyleyebilirim. meme başının etrafındaki koyu renkli halka üzerindeki süt bezleri çok belirginleşti ayrıca göğüslerimin ucuna iğne batırıyolarmış gibi bi his var. bir de alt kirpiklerim rimel sürmüş gibi uzadı. en enteresan olanı bu. bunlar belirtimidir ayrıca bugun idrarımı yaparken bi yanma oldu test yapsam çıkar mı?

merhabalar. üç aylık adet tarihlerim 22 ekim, 19 kasım ve 16 aralık ortalama 28 - 29 günde bir adet görüyorum. ayın 12 - 13 ü gibi olmam gerekirdi. bu gün son adet tarihimden itibaren 30. günüm hala regl olmadım. buradan edindigim bilgilere göre ateşimi ölçtüm 2 gün önce ateşim 36.5 tan 36.0 ya düştü ama ne gelen var ne giden. sanki hastalanmışım gibi hafif ağrılar var 2 gündür. belirtimi bilmiyorum ama değişiklik olarak sunları söyleyebilirim. meme başının etrafındaki koyu renkli halka üzerindeki süt bezleri çok belirginleşti ayrıca göğüslerimin ucuna iğne batırıyolarmış gibi bi his var. bir de alt kirpiklerim rimel sürmüş gibi uzadı. en enteresan olanı bu. bunlar belirtimidir ayrıca bugun idrarımı yaparken bi yanma oldu test yapsam çıkar mı?

anneannem kirpiklerin toplanması diye bi ifade kullanırdı hamileliğin ilk belirtisiymiş
kirpiklerin toplanması birbirine karışması eskiler hamile oluklarını ilk bu şekilde bilirlermiş.
büyük ihtimalle hamilesin istersen bi test yap varsa çıkar zaten hayırlısı olsun bizlerede dua et:17:

benim canimda acayip tatli cekiyor

Genelde adet olmadan önce hep böyle oluyor cumartsi yada pazar kesin adet olurum ben

anneannem kirpiklerin toplanması diye bi ifade kullanırdı hamileliğin ilk belirtisiymiş
kirpiklerin toplanması birbirine karışması eskiler hamile oluklarını ilk bu şekilde bilirlermiş.
büyük ihtimalle hamilesin istersen bi test yap varsa çıkar zaten hayırlısı olsun bizlerede dua et:17:

canım ya zaten bayadır takip ediyorum sizleri ilk defa bugün yazdım. Bazen gözlerim doluyor yazdıklarınızı okuyunca inşallah Allah hepinizin gönlüne göre versin bi an önce.

Merhaba Arkadaslar,
Allah hepimizin yardimcisi olsun,ne kadar zor bir bekleyis.
Bende 14/12 de adet olmustum.Yaklasik 3 hafta sonra bazi degisiklikler hissetmeye basladim.Midem bulaniyordu,bu arada nezleyim oda midemi bozuyor olabilir,goguslerim sisti,yorgunluk hissi var.
Gidip gebelik testi aldim 07/01 de test yaptim,sanki sanki pembislik vardi hatta neredeyse ziplayacaktim.Bekleyeyim dedim,ne kadar sabredilir 10/01 de tekrar yaptim.Kesinlikle tek cizgi!Pembelik yok bile.Simdi inanilmaz bir regl sancisi var ve wc ye tasiniyorum her 30 dakikada bir.Birsey var mi diyerek.Bir arkadasin soyledigi gibi artik herseferinde eczane degistiyroum.Bir ordan ,bir burdan.
Allahim!Isyankar olmak istemiyorum .Her gun her saat bir umut oldu bana.simdi acaba gec dollenme mi oldu diye dusunuyorum,bir umut.
Allah hepimize hakkimizda hayirlisini nasip etsin insallah..
sevgiler

bugün adet günüm sabahtan beri beklemedeyim
ablam aramış test yap banada haber et diye bende yarın yapcam dedim ne gıcıksın meraktan öldürecen beni diyor:1:
kendimi kaptırmak istemiyorum adet olacakmışım gibi wc ye gidip geliyorum kasığımdaki batmalar devam ediyor hala yanmada oluyor bilmiyorum belirsizlik çok berbat bişi:26:

canım ya zaten bayadır takip ediyorum sizleri ilk defa bugün yazdım. Bazen gözlerim doluyor yazdıklarınızı okuyunca inşallah Allah hepinizin gönlüne göre versin bi an önce.

test yapsana canımcım belki alırsın mutlu haberi kirpiklerdeki toplanmalar bi belirti yani
yinede sen bilirsin :49:

test yapsana canımcım belki alırsın mutlu haberi kirpiklerdeki toplanmalar bi belirti yani
yinede sen bilirsin :49:

ne bileyim ümitlenmek güzel birşey. negatif çıkacaksa üzülmeyi erteliyorum en azından. eger yarında olmassam pazar günü yaparım diye düşündüm. şu idrar yaparken yanma hissi acaba oluyor mu gebelik başlarında.

Aminnnn.... Bende de ikinci çizgi ilki kadar koyu değildi ama resmen görünüyordu öyle dikkatli bakmayı gerektirecek gibi değildi. Yarım dk bile sürmedi belirmesi resmen şok oldum çok korkuyordum yine negatif çıkmasından. Eğer geç döllenmeyse ikinci çizgi baya silik çıkıyormuş diye okumuştum forumda. Rabbim bugün benim yüzümü güldürdüğü gibi senin ve bu mücadeleyi veren herkesin yüzünü de güldürsün...

Dün kan testi yaptırdım pozitif:emir_bebek: çıktı.Ulrosona girdim 5 haftalık hamileymişim:49: çooooook mutluyum.Doktor 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi.İnşallah herşey yolunda gider.Allah isteyen herkesin yardımcısı olsun.

ayyy canım bence sen kesin hamilesin hadı bakalım hayırlısı hepimize dua et :nazar:

Dün kan testi yaptırdım pozitif:emir_bebek: çıktı.Ulrosona girdim 5 haftalık hamileymişim:49: çooooook mutluyum.Doktor 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi.İnşallah herşey yolunda gider.Allah isteyen herkesin yardımcısı olsun.

ay çok mutlu oldum ya hamilenin duası kabul olurmuş hepimize dua ett allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip eder inşallahh : )))

merhaba bayanlar benimde bugünlerde olmam lazım ama bişey yok henüz bugün ev gezmesine gittim eve gelince biraz midem bulandı galiba bendeki belirtiler psikolojik fazla takıyorum kafaya :50: böyle her wc ye gittiğimde korkuyorum adetim gelir diye ya lütfen gelme diyorum böyle beklemek çok zor arkadaşlar:26::26:

merhaba bayanlar benimde bugünlerde olmam lazım ama bişey yok henüz bugün ev gezmesine gittim eve gelince biraz midem bulandı galiba bendeki belirtiler psikolojik fazla takıyorum kafaya :50: böyle her wc ye gittiğimde korkuyorum adetim gelir diye ya lütfen gelme diyorum böyle beklemek çok zor arkadaşlar:26::26:

hayırlısı olsun canım yaa sen gene stres yapa biliyorsun stresde adeti geciktirir.
sen içini ferah tut herşeyin hayırlısı

Merhabalar. Bugün benim 26.günüm. Adetime 6 gün var. 1-2 gündür göğüslerimdeki hassasiyet arttı. Dokunduğumda çok ağrımıyor. Yani öyle bir ağrı hissetmiyorum. Sabah kalktığımda, yataktan kalkarken sanki göğüslerimin içinde birşeyler uçlarında doğru hücum ediyor gibi hissediyorum. Karıncalanma gibi. Sanki kopacak gibi bir ağrı. Aşağı doğru bir şey çekiyor sanki göğüslerimi. Yataktan kalktığımda çok hissediyorum bir de eğilirken filan. Aranızda buna benzer ağrı yaşayan var mı?

herkese hayırlı akşamlar. ben bir yıl önce tüp bebek denemesi yaptırdım olmadı. bir yıldırda hemen hemen her ay hamileyim değilim deyip duruyorum. 7-8 defa da test alıp günüm gelmeden yaptım. ama ilk defa bu ay adetim 2 gün gecikti (genelde gününden önce olurum) bugünde sadece hafif bir lekelenme oldu. bulantı falan vardı bir kaç gün önce ama tüp bebek denemesinden sonra her ay bulantım olduğu için pek önemsemiyorum. hamile olabilir miyim acaba o kadar çok aynı hayal kırıklığını yaşadım ki test yapmayı bir yandan istemiyorum. bir yandan da meraktan çatlıyorum...yapsam mı acaba???:18::emir_bebek:

Merhabalar. Bugün benim 26.günüm. Adetime 6 gün var. 1-2 gündür göğüslerimdeki hassasiyet arttı. Dokunduğumda çok ağrımıyor. Yani öyle bir ağrı hissetmiyorum. Sabah kalktığımda, yataktan kalkarken sanki göğüslerimin içinde birşeyler uçlarında doğru hücum ediyor gibi hissediyorum. Karıncalanma gibi. Sanki kopacak gibi bir ağrı. Aşağı doğru bir şey çekiyor sanki göğüslerimi. Yataktan kalktığımda çok hissediyorum bir de eğilirken filan. Aranızda buna benzer ağrı yaşayan var mı?

var canım hem de bu sefer kesin dedirtecek kadar ama maalesef benimkisi gebelikten değilmiş.

canım benim eşim o keçiboynuzu kürünü 2 kere tiksine tiksine içti,sonrada kaldı işte öyle,ben soğan kürüne devam ediyordum ama dün hafif kanamam oldu bıraktım bende,devam edip etmemekte kararsızım.şu incir kürünü bende deniyim bakayım iyi fikir.doktora smear için gideceksen adetten sonra git canım,şimdi yaptırma bişey,ben her altı ayda bir yaptırıyorum ama eşimle 3 gün hiç birlikte olmuyorum ve genital bölgemi aşırı şekilde yıkamadan( yani temizleyici ürün vs..)gidiyorum smear yaptırıyorum,doktorlar öyle demişti.ayrıca sen hamile kalmak istiyorsun ya tuttuysa.......gidip oranı buranı karıştırttırma şimdi.

kızlar birde hangi doktora gittiysem(bu arada en az 10 doktora gitmişimdir)hamile kalmayı düşünüyorum dediysem hepsi bana folik asite başla diyor,sanırım faydası var,herkes başlasın kızlar

Bana da verdi folik asit doktorum , smear testini de dediğin gibi yapayım bende canım.

:3: selam kızlar aranıza yeni katıldım. Bi sorum olacaktı adetime 10 gün kala kan testi yaptırdım sonuç 0.22 çıktı.Doktor çok erken dedi biraz zaman geçsin tekrar kan testi yaptır dedi .Kan değil ama dün idrar testi yaptım negatif çıktı adetime 5 gün var kasıklarım 10 gündür ağrıo göğüserimde şişkinlik var ve bir sürü belirt acaba psikolojikmi yada aranızda bu sonuçtan başlayıp hamile kalan var mı:emir_bebek:

Hwekse g+naydin kizlar

Ben adet oldum ama benim normal daha bu ay hapi birakmistim mart veya nisan gibi anca hamile kalirim belki.

adetime 5 gun var. basim cok donuyor bugun. baskada belirtim yok. bas donmesi bir belirti olabilirmi sizce???

Back