Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın gunes_16 , drymstf bugün nasılsınız bakalım ?
Günaydın gunes_16 , drymstf bugün nasılsınız bakalım ?
iyi valla ne olsun işte aynı merak içinde bekleyiş devam ediyor bende bugünde olmadım ben ama kan testinede gitmicem karar verdim birkaç gün daha beklemeye kızıl_mavi senin reglin nezaman
teşekkür ederim canım iyiyim çok şükür bel ağrım daha yeni yeni geçiyo,düşükten sonra 8 gün oldu,çalışmalara başladık yine, bakalım nolcak,ağzımda demir tadı var,karnım gaz dolu,bel ağrısı,aşırı uyku hali,akıntı var,göğüslerim ara ara ağrıyo,kasıklarım ara ara ağrıyo,bu belirtileri psikolojik olarak biz mi oluşturuyoz bilmiyom, bitki çaylarına gelince,hafta da 3-4 kez,1 çaydanlık dolusu,tarçın-karanfil-zencefil-zerdeçal yani safran koyup içiyorum,ara da bi sahlep te,kimyonu da çok kullanıyorum,bakaım işe yarayacak mı
karbonatla gebelik testi duyan varmı kızlar idrarın içine bir miktar karbonat atılıyormuş idrar böyle köpürüp taşarsa gebelik var demekmiş ben yaptım hiç bişey olmadı karbonat dibe çöktü ne yapayım eczaneye gidip gene test almayada utanıyorum artık her seferinde başka eczane arıyorum ne duysam onu deniyorum evde bide idrarı kaynatıyorlarmışta onu yapamam hiç hijyenik değil
Canım gece girdim ama bağlantım kopup durdu sürekli sinir oldum kapattım sonra, yine yazışamadık tüh ( Biz çalışmalara devam ediyoruz günaşırı keçiboynuzu ve soğan kürüne devam.Adamcağıza gına geldi valla sabah aç karnına o iğrenç şeyi içmekten çok istikrarlı ama artık 1 hafta doldu sadece akşam yatmadan içecek,ben 1 hafta daha devam edicem soğana 15 güne tamamlicam,sonra incir kürüne başliyim diyorum ama zamanlamayı beceremedim ben galiba.Bu arada doktora da gideyim diyorum kontrole ve smear yaptırmaya.Doktor yumurtlama zamanını belirlermi dersin ?
canım benim eşim o keçiboynuzu kürünü 2 kere tiksine tiksine içti,sonrada kaldı işte öyle,ben soğan kürüne devam ediyordum ama dün hafif kanamam oldu bıraktım bende,devam edip etmemekte kararsızım.şu incir kürünü bende deniyim bakayım iyi fikir.doktora smear için gideceksen adetten sonra git canım,şimdi yaptırma bişey,ben her altı ayda bir yaptırıyorum ama eşimle 3 gün hiç birlikte olmuyorum ve genital bölgemi aşırı şekilde yıkamadan( yani temizleyici ürün vs..)gidiyorum smear yaptırıyorum,doktorlar öyle demişti.ayrıca sen hamile kalmak istiyorsun ya tuttuysa.......gidip oranı buranı karıştırttırma şimdi.
kızlar birde hangi doktora gittiysem(bu arada en az 10 doktora gitmişimdir)hamile kalmayı düşünüyorum dediysem hepsi bana folik asite başla diyor,sanırım faydası var,herkes başlasın kızlar
sebebim 25 çoookkk tebrik ederim canım...çok mutlu oldum senin adına...bebeğini sağ salim kucağına almayı da nasip etsin allahım ...:):):) umarım sorunsuz ve güzel bir hamilelik geçirirsin...:)
elagülüm ve diğer kart gören arkadaşlar moral bozmak yok..bu ay daha çok çalışıcaz :)
benim bu arada 5.gecikme günüm hala ses seda yok...dün idrar testinde çıkmadı akşam yaptım..dayanamadım yine :)
ama kasık ağrımdan ve sol yumurtalığıma batan şeyden duramıyorum...kalp çarpıntımda oluyor arada..çok rahatsızım..bu akşam iş çıkışı hastaneye gidicem..kan testi yaptırım kadın doğumla görüşmem gerek..eğer yoksa bebek bari gelmesi için bir hap verir belki..bu işkence de bitmiş olur
akşam yazarım sonuç ne oldu diye..
sakın adet söktürücü falan almayın bekleyin biraz daha ben çünkü öyle yaptım 10 gün geçikmişti ve hamilelik yoktu adet söktürücü aldım meğer hamileymişim geç döllenme ama sonra dış gebelik yaşadım, gerçi dr lar ilaçla alakalı olmadığını söylüyolar ama ben onun sebep olduğunu düşünüyorum, o yüzden bıraklın geciksin acele etmeyin ben çok kötü günler geçridim allah kimsenbin başına vermesin
ben yumurtlama günümü beklemeden adetim biter bitmez çalışmalara başladım canım,gerçi yumurtlama günlerim bu sıralar ama eşim bugün şehirdışına gitti yaaaa
canım diğer arkadaşlarda belirtmiş,doktorda söylemiş bence kan testi için daha çok erken ama illada merak ediyorum dersen sabah git kan testi yaptır,o kesin sonuç verir.
Yamukprensescim haklısın valla çalışmalar yoğun bu günlerde uğraşıp duruyoruz olsun diye :)) Gulse84 de çalışmada sanırım ...Senin keyfin nasıl ?
Sen bu incir kürüne soğan kürünü bitirdikten sonra mı başladın ? Yani ilk 15 gün soğan kürü bittikten sonra mı incir kürü ? Regl bitince mi başlanıyor ?[/QUOTE
canım sana birşey sorucam,sen soğan kürüne devam edip etmemekte kararsızdın devam ediyormusun,ben devam ediyorum ama çok aşırı akıntım oluyor,bu sorun değil normal ama bugün akşam akıntımla birlikte kırmızı gelmiş,bu normalmi onu bilmiyorum işte:18:
hoşgeldin elagülüm,inşaallah bu ay hamilesindir.ayy ne bileyim sana içimden böyle dua etmek geldi.
aynen bizde biter bitmez gün aşırı çalışmalara başladık yunurtlama günüme yaklaşırken ben grip oldum yaaa mecbur ara vericez nasıl olcak bilmiorum bu ayda böle boş geçicek heralde
ben yumurtlama günümü beklemeden adetim biter bitmez çalışmalara başladım canım,gerçi yumurtlama günlerim bu sıralar ama eşim bugün şehirdışına gitti yaaaa
canım diğer arkadaşlarda belirtmiş,doktorda söylemiş bence kan testi için daha çok erken ama illada merak ediyorum dersen sabah git kan testi yaptır,o kesin sonuç verir.
aynen bizde biter bitmez gün aşırı çalışmalara başladık yunurtlama günüme yaklaşırken ben grip oldum yaaa mecbur ara vericez nasıl olcak bilmiorum bu ayda böle boş geçicek heralde
Öyle düsünme canim ya hayirlisi illa yumurtlamaya denk gelmesi onemli degilmis tam. 1 ay boyunca iliskiye girmen gerekli yani sadece ozaman tutacak diye birsey yok.
offf ya bakıyorumda hepimizin şikayetleri aynı belirtiler hepimizde var acaba pisikolojik mi yoksa gerçek mi yada doğanın bize oyunu mu çözemedim ama inşallah gerçektir göğüs ağrısı bel ağrısı kasık ağrısı mide bulantısı bide uyku hepsi mevcut bende inşallah pisikolojik değildir