Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba kizlar

bende bu ay basinda biraktim d.kontrl.hapini almayi bakalim nezaman hamile kalicam bu cumartesi veya pazar adet olmam gerek ama simdiden karnimda hafif agrilar basladi tam karinda degil yumurtaliklarim aslinda

ayyyy çok heyecanlı yaaa 2 günlükken negatif çıkmışya inanmayıp doktoramı gittin peki???

hayırlı olsun bebeğin ben daha 3 aylık evliyim ama çok istiyorum yaaa doktora gidicemde negatif dir diye korkuyorum ne zormuş hamile olmak ya allah olmayan herkese nasip etsin inşallah

amin canim ins. hamilesindir. bende 1 yillik evliyim 1 yildir hap kullandim bu ay hapi birakmaya karar verdik ve dr. giitik bilgi aldik folik asit kullaniyorum bakalim nezaman hamile kalicam. canim madem bebek yapmaya krar verdiniz önce bir dr. gitseydin folik asit veriyor ve kan testi yapiyorlar

bilgin olsun...

hayırlı olsun bebeğin ben daha 3 aylık evliyim ama çok istiyorum yaaa doktora gidicemde negatif dir diye korkuyorum ne zormuş hamile olmak ya allah olmayan herkese nasip etsin inşallah

hayırlısı olsun senin içinde ben 1.5 yıldır evliyim doğum kontrol hapını temmuz ayında bıraktım eylül ayından beride istiyorduk kısmet aralık ayında olsu darısı senin ve senin gibi tüm isteyenlere inşallah

merhaba kızlar ben bu sabah erkenden eczaneye gittim test aldım adetime daha bir kaç gün var dayanmadım yine yaptım sabah idrarıyla ama malesef tek çizgi çıktı moralim bozuk

moralini bozma canım benim adetim 1 gün geçti dün olmam gerekiyordu ama olmadım 3 yada 4 gün daha bekliycem allah hepimizede en kısa zamanda nasip eder inşallah

zaten hapi biraktiktan sonra ortalama 6 ile 7 ay sürüyormus.

moralini bozma canım benim adetim 1 gün geçti dün olmam gerekiyordu ama olmadım 3 yada 4 gün daha bekliycem allah hepimizede en kısa zamanda nasip eder inşallah

simdiki yeni cikan testlerde 7 veya 10 gün öncesinden bile cikiyor digerlerinden farkli parasi eczanelere sorun bir kizlar..

kızlar benim adetime 2 3 gün var bugün dayanamadım test aldım sabah idrarıyla yaptım testi yaparken önce t şeklinde çizgi çıktı böyle pespembe çizgi anlamadım sora biraz bekleyince tek çizgi oldu anlamadım bişey :2:

tamam işte hamileyken içmeyin demişler,bizde hamile olmadığımıza göre sorun yok,anladım ben seni canım,eğer bu arada olurda hamile kalırsak bu soğan kürü yüzünden düşük yaparmıyız,rahim temizlenirken bebişi kaybedermiyiz diye düşünüyorsun dimi canım,ama zaten kürü 2 hafta uyguluyorsun,zaten 1 haftası hemen adet arkası oluyor,diğer 1 haftasıda arada bir dilim ve kür bitiminde yumurtlama dönemin başlıyor,kaldıki öyle olmasada hemen 2 haftada öyle bişey olmaz sanırım,olsa doktor böyle bir kür tavsiye etmezdi,hadi etti bu kürü yapan ve hamile kalan çok arkadaş var,kimseden olumsuz bir yorum duymadım.içini ferah tut canım.çizelgeleri bekliyorummmmm

merhaba arkadaşlar benimde bugün adet olmam gerekiyordu 10 gün önce bi kaç damla kan geldi ve yaklasık bir haftadır adet olmuşumda sancılanıyorum gibi bi ağrı çekiyorum kasıklarım çekiliyo ani karnımda batmalar oluyor göğüsler şiş heralde hastalanacağım diyorum bişey yok ve dr a gittim kan testi için 1 hafta daha bekle dedi. çok tecrübesizim sizce bu tutunma kanaması 3. haftada olurmu :26:

güzelim hayırlı olsun çok mutlu oldum inan burda hamiş olanları duyunca bi seviniyorum moral oluyo yani darısı bize inşallah

arkadaşlar sogan kürünü duydum ama tam tarifini bilmiyorum bilen yazabilirmi lütfen bu arad ben soğandan nefret ederim nelere katlanıyoz yaaaaaaaaaaa

arkadaşlar sogan kürünü duydum ama tam tarifini bilmiyorum bilen yazabilirmi lütfen bu arad ben soğandan nefret ederim nelere katlanıyoz yaaaaaaaaaaa

21 gün boyunca sabah akşam 1 er soğanı kaynatıp içeceksin ama taze olacak yani hem sabah hem akşam ayrı yapacaksın inşallah işe yarar canım ya

canım ibrahim sarçoglu sogan kürü yaz orda cıkıyor püf noktaları var siyah sogan olmayacak agzı kapalı kaynayacak 5 dk v.s. oraya bak emın ol

saol canım ya geçen ay dr a gittim 6 ay geçmeden gelme yada 1 yıl dedi ben adet sancım için gitmiştim ama onuda sormadan edemedim dr bayagı tepki gösterdi ama şuan karnım ağrıyor bence adet olacam offf çok duygusalım hemen duygusala bağlayıp ağlıyorum ya inşallah gelecek ay bari olurum:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…