merhaba hanımlar,
bende dün yazmıştım hikayemi bugün 28. gün adetim düzensizdi en son 33. gün adet olduğumdan doktorda 33, gün test yapmamı söylemişti tabi ben de çok merak ediyorum ve hayırlısını diliyorum rabbimden. dün gece rüyyamda elma bahçesindeydim ve dalından yeşil elma kopardım yemeye başladım tadı çok güzeldi kıtır kıtır yiyordum bugün rüyya tabirine baktım çok güzel anlamları var dünde uyumadan önce dua ediyordum uyuyup kalmışım inşallah güzel haberler alırım sadece içimdekileri birileriyle paylaşmak istedim eşime anlatamıyorum çünkü ümitlenmesini istemiyorum ikimizde ikizler burcuyuz çabuk heyecana kapılıp sonra çobuk moralimiz bozuluyr herşeyin hayırlısı
iNŞ. CANIM Allah gönlüne göre versin
merhaba hanımlar,
bende dün yazmıştım hikayemi bugün 28. gün adetim düzensizdi en son 33. gün adet olduğumdan doktorda 33, gün test yapmamı söylemişti tabi ben de çok merak ediyorum ve hayırlısını diliyorum rabbimden. dün gece rüyyamda elma bahçesindeydim ve dalından yeşil elma kopardım yemeye başladım tadı çok güzeldi kıtır kıtır yiyordum bugün rüyya tabirine baktım çok güzel anlamları var dünde uyumadan önce dua ediyordum uyuyup kalmışım inşallah güzel haberler alırım sadece içimdekileri birileriyle paylaşmak istedim eşime anlatamıyorum çünkü ümitlenmesini istemiyorum ikimizde ikizler burcuyuz çabuk heyecana kapılıp sonra çobuk moralimiz bozuluyr herşeyin hayırlısı
hayırlısı olsun canım iyi haberlerini alırsınız umarım
inşallah çok sağol canım az önce test yaptım ama çok dikkatli bakınca gölge gibi hafif bir çizgi var allahım ümidimi boşa çıkarma nollur
Canım çok heycanlanma ama silik çizgi hamilelik var anlamına geliyor çoğu zaman hemen git kan tahlili yaptır. :) güzel haberlerini bekliyorum
hayırlı olsun şimdiden, inş. devamı da gelir
sebebim 25 canım tebrikler,bayadır giremiyordum,şimdi gördüm,Allah tamamına erdirsin inşallah
,
sebebim merhaba canım nasıl gidiyor hamilelik,son durumlardan haberdar et arada,öptüm
merhaba canım baya bi geç cevap veriyorum kusura bakma.
valla hamilelik Allahıma şükür iyi gidiyo haftaya dr gidicez bakalım dr 2 hafta sonra gelin kalp atışını duymaya ve keseyi görmeye dedi. eşimle çok heyecanlıyız.
mide bulantım ve baş dönmem yok sadece acayip derecede uyuma isteğim var ve iştah var. bunların dışında ara ara kasık ağrılarım oluyo ve yüksek derece de ateş ve bazen üşüme yaşıyorum.
sürekli uykum geliyo. bakalım daha başlardayız 5 hafta 3 günlük küçücük .
ALLAHIM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN BU GÜZEL DUYGUYU...
Görüşmek üzere kendine iyi bak canım... hoşçakal...
adet günün gecikince yapmanı tavsiye ederim,2 haftalıkken yoğun bir kanamaya düşük yaptım ben,gebeliklerin % 50 si adet kanamasıyla birlikte son bulurmuş,ben günüm gelmeden test yapmıştım pozitif çıkınca sevindim,ama sonrasında negatif görünce çok üzülüyo insan
arkadaşlar idrar testini en erken ne zaman yapmalıyım lütfen cvp verin çatlıcam belirtilerim var sanki ama her defesında ümide kapılmak istemitorum
vee kırmızı kartt14:
bence adet günü geçtikden en 8-9 gün sonra yapmalısın benim 2 günlük yaptıüımda negatif çıktı ama kan değerime göre yapılan konrtolle hamile olduğum kesinleşti daha sonra yanlış hatırlamıyorsam 8 gün sonra evde test yaptım o zaman pozitifdi
mrb canım hayırlı olsun belirtilerin nelerdi birde idrar testini nezaman yaptın nezaman doğru sonuç verir,
sebebim merhaba canım nasıl gidiyor hamilelik,son durumlardan haberdar et arada,öptüm
merhaba canım baya bi geç cevap veriyorum kusura bakma.
valla hamilelik Allahıma şükür iyi gidiyo haftaya dr gidicez bakalım dr 2 hafta sonra gelin kalp atışını duymaya ve keseyi görmeye dedi. eşimle çok heyecanlıyız.
mide bulantım ve baş dönmem yok sadece acayip derecede uyuma isteğim var ve iştah var. bunların dışında ara ara kasık ağrılarım oluyo ve yüksek derece de ateş ve bazen üşüme yaşıyorum.
sürekli uykum geliyo. bakalım daha başlardayız 5 hafta 3 günlük küçücük .
ALLAHIM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN BU GÜZEL DUYGUYU...
Görüşmek üzere kendine iyi bak canım... hoşçakal...yorki acaba???
meraba adetim 1 gün gecikti yaptım nagatif çıktı ama okadar umutluyumki anlatamam senin belirtilerin nelerdi??? badaha nezaman test yapmalıyım bilemiyorum
inşallah çok sağol canım az önce test yaptım ama çok dikkatli bakınca gölge gibi hafif bir çizgi var allahım ümidimi boşa çıkarma nollur
bende aşırı halsizlik ve uyku vardı şimdilerde mide bulantım ve başdönmem başladı.
canım kan tahlili ver eğer çok merak ediyorsan ama idrar için daha 8-9 gün geçsin adetin benim ilk veridğimde 30 du 81 oldu 188 oldu enson 480 oldu yarın dokora gidicem işte bebeğimi görücem ve değerlerimi konrtol edicez hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?