• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

iyi akşamlar herkese.. arkadaşlar passiflora şurup adeti geciktirir mi 3 gün içmiştim, normalde 28 günde bir adet olurum..son üç adet tarihim 19 Ekim-16 Kasım-14 Aralık. Buna göre bugün olmam lazım ama hala olmadım ümitlensem mi daha erken mi..

hayırlısı olsun senin içinde ben 1.5 yıldır evliyim doğum kontrol hapını temmuz ayında bıraktım eylül ayından beride istiyorduk kısmet aralık ayında olsu darısı senin ve senin gibi tüm isteyenlere inşallah

amin canım saol inşallah hayırlısıyla kucagına alırsın ...

offff ve hastayım yaaa....arkadaşlar ne yapıpta hamile kalayım anlamadımki...

kızlar slm ben bi arkadaşım için sizden yardım istiycem.biraz önce bir arkadaştan yardım istedim ama çok kafam karıştı bi sürü rakamlar söyledi aslında o anlattı ama benim kafa basmadı.şimdi bi arkadaşım var bebek sahibi olmak istiyor.yalnız eşi bir ay burda olmıycak sadece bir günlüğüne gelecek.o bir günüde yumurtlama dönemine denk getirmek istiyolar.adet tarihleri sırasıyla 23 eylul,25 ekim,24 kasım,21 aralık.şimdi ocak ayının yumurtlama dönemi sizce ayın kaçı oluyor?:44:

kızlar slm ben bi arkadaşım için sizden yardım istiycem.biraz önce bir arkadaştan yardım istedim ama çok kafam karıştı bi sürü rakamlar söyledi aslında o anlattı ama benim kafa basmadı.şimdi bi arkadaşım var bebek sahibi olmak istiyor.yalnız eşi bir ay burda olmıycak sadece bir günlüğüne gelecek.o bir günüde yumurtlama dönemine denk getirmek istiyolar.adet tarihleri sırasıyla 23 eylul,25 ekim,24 kasım,21 aralık.şimdi ocak ayının yumurtlama dönemi sizce ayın kaçı oluyor?:44:

ya da şubat ayı yumurtlama dönemi neyse işte siz anladınız beni :49:

30 aralık ve 4 ocak tarihleri arası yumurtlama dönemi geçmişş canımm:50::50:

iyi de 30 aralık ve 4 ocak geçti.bize gelecek yumurtlama dönemi lazım yani şimdi adet olacak ya ocak ayında ondan sonraki yumurtlama dönemi ne zaman?:18:

ozaman bu ayın 18 inde adet olsa teste öle çıkıyo

26 ocak ila 31 ocak arası tabi bi iki gün oynayabilirr

mrb canım hayırlı olsun belirtilerin nelerdi birde idrar testini nezaman yaptın nezaman doğru sonuç verir:emir_bebek:yorki acaba???

saol canım Allah razı olsun. belirtilerime gelince adetime rahat 10 yada 15 gün varken kasıklarım ağrımaya başladı ve pembe bi sıvıyla kahverengi bi akıntı geldi benden az ama çok değil. daha sonra kasıklarımda batmalar hissettim özellikle sağ kasığımda ve uyku hali vardı adetime 1 hafta varken evde test yapmıştım negatif çıktı ve çok üzülmüştüm daha sonra dayanamadım tam adet günü test yaptım ikinci çizgi silikti sonra dr gittim kan testi yaptırdım değerim 278,82 çıktı.:nazar::49: Allahım isteyen herkese nasip eder inş.

çok değişik bişey şu anda da öyle bulantım yok uykum geliyor sürekli ve çok acıkıyorum sanırım çok kilo alcam :1:
çalıştığım için gündüz dinlenemiyorum. eve gidince dinleniyorum. valla benden haberler böyle umarım en kısa zamanda meleğinin varlığını hissedersin.

dualarım sizlerle hoşçakal..:79:

saol canım ya geçen ay dr a gittim 6 ay geçmeden gelme yada 1 yıl dedi ben adet sancım için gitmiştim ama onuda sormadan edemedim dr bayagı tepki gösterdi ama şuan karnım ağrıyor bence adet olacam offf çok duygusalım hemen duygusala bağlayıp ağlıyorum ya inşallah gelecek ay bari olurum:2:

o nasil bir dr. nereden biliyor 6 ay sonra hamile kalacagini canim alla allla

Folik asit hamile kalmayi da sagliyor bana dr. öyle dedi ben

Almanya da yasiyorum bence sen kullan folik asit bir arastir bak internetten.

Günaydın kızlar,

bende hamileyim 7 aydır belirti arar dururdum, size belirtilerimi yazacağım:

ben ovulasyon testi aldım geçen ay ilk defa kullandım ve açıkcası çok işe yarayacağını düşünmüyordum çünkü 14. günden sonra birer gün ara ile ilişkiye giriyorduk zaten 7 aydır ama öyle değilmiş. Ben 29-30 günde adet olurum netten hesaplatınca 14. günden itibaren ilişkiyi öneriyor bende elimde testlerden birini 8. gün kulkanayım dedim varla yok arasında 2. çizgi çıktı ertesi günde kullandım çizgi resmen kopkoyu idi yani benim yumurtlamam 9. günde başlamış oldu erken yumurtlanabiliniyor.

adetimin 22 günü elimde son kalan yumurtlama testini yaptım 9. günüden daha koyu bir çizgi çıktı dedim 2.kere mi ne yumurtluyorum meğerle bu gebelikte LH hormonun artmasıymış onu dikkate almadım, bu sitede duymuştum parmakla rahim testi yapıyorlar eğer adet olacaksan için taş gibi sert oluyor olmayacaksan yumuşacık bende bir kaç aydır bunuda deniyordum ve hep sert oluyordu bu ay yumuşaktı. 23. günden iribaren sağ kasığım şiddetli ağrılar vardı hatta sanki damar atıyormuş gibi canım acıyordu sol gögsümün ucu dokunun acayip acıyordu gögüs uçlarım yanıyordu, kulağımda uğultu oldu (bu uğultuyu kimyasal gebelikte de yaşamıştım) geçen hafta 4 gün boyunca başım döndü tansiyonumu ölçtürdüm 12/5 çıktı hafif akıntım olmaya başladı biraz mide ekşimesi oldu.

benim belirtilerim bunlardı kızlar kimyasal gebelik yaşadığım ay adetime 1 hafta kala kusmaya başlamıştım, yerleşme kanaması yaşamıştım şuan öyle birşey yok.

umarım bu seferki sağlıklı bir gebeliktir, şuan sevinemiyorum bile ya sıkıntı olursa diye allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlı imanlı güzel huylu bebekler nasip etsin cümlemize.

Yamukprensescim bişey dicemm , ben soğan kürüne adetimin 8.günü başladığım için hala bitmedi kür ve şu an yumurtlama dönemindeyim o yüzden tedirginim devam edip etmemekte,sonuçta 15 gün sürüyor bu kür ve adetime 5 gün kala bitecek.Yanlış zamanda başladım sanırım ben :((

offff ve hastayım yaaa....arkadaşlar ne yapıpta hamile kalayım anlamadımki...

Kaç aydır çalışıyorsunuz öncelikle ? Bana kalırsa eşine keçiboynuzu kürünü uygula oldukça etkili bir kürmüş bizde yeni başladık , prof.dr.ibrahim saraçoğlunun sitesinden bulabilirsin kürün tarifini.

kızlar benim adetime 2 3 gün var bugün dayanamadım test aldım sabah idrarıyla yaptım testi yaparken önce t şeklinde çizgi çıktı böyle pespembe çizgi anlamadım sora biraz bekleyince tek çizgi oldu anlamadım bişey :2:

canım günaydın , yine acele etmişsiz test için ama evde yapılanda çıkmaz daha sen en iysi kan testi yaptır sabredemezsen.inşallah pozitifi görürsün haber ver mutlaka canım .

Günaydın kızlar,

bende hamileyim 7 aydır belirti arar dururdum, size belirtilerimi yazacağım:

ben ovulasyon testi aldım geçen ay ilk defa kullandım ve açıkcası çok işe yarayacağını düşünmüyordum çünkü 14. günden sonra birer gün ara ile ilişkiye giriyorduk zaten 7 aydır ama öyle değilmiş. Ben 29-30 günde adet olurum netten hesaplatınca 14. günden itibaren ilişkiyi öneriyor bende elimde testlerden birini 8. gün kulkanayım dedim varla yok arasında 2. çizgi çıktı ertesi günde kullandım çizgi resmen kopkoyu idi yani benim yumurtlamam 9. günde başlamış oldu erken yumurtlanabiliniyor.

adetimin 22 günü elimde son kalan yumurtlama testini yaptım 9. günüden daha koyu bir çizgi çıktı dedim 2.kere mi ne yumurtluyorum meğerle bu gebelikte LH hormonun artmasıymış onu dikkate almadım, bu sitede duymuştum parmakla rahim testi yapıyorlar eğer adet olacaksan için taş gibi sert oluyor olmayacaksan yumuşacık bende bir kaç aydır bunuda deniyordum ve hep sert oluyordu bu ay yumuşaktı. 23. günden iribaren sağ kasığım şiddetli ağrılar vardı hatta sanki damar atıyormuş gibi canım acıyordu sol gögsümün ucu dokunun acayip acıyordu gögüs uçlarım yanıyordu, kulağımda uğultu oldu (bu uğultuyu kimyasal gebelikte de yaşamıştım) geçen hafta 4 gün boyunca başım döndü tansiyonumu ölçtürdüm 12/5 çıktı hafif akıntım olmaya başladı biraz mide ekşimesi oldu.

benim belirtilerim bunlardı kızlar kimyasal gebelik yaşadığım ay adetime 1 hafta kala kusmaya başlamıştım, yerleşme kanaması yaşamıştım şuan öyle birşey yok.

umarım bu seferki sağlıklı bir gebeliktir, şuan sevinemiyorum bile ya sıkıntı olursa diye allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlı imanlı güzel huylu bebekler nasip etsin cümlemize.

Hayırlı olsun canım gözünaydın , umarım sağlıklı bir hamilelik geçirir ve bebeğini sağ salim kucağına alırsın stres yapma sakın bişey olacak diye pozitif düşün.Bizler içinde dua et olurmu bir an önce sevinelim bizde.

Back