,
çok geçmiş olsun canım,böyle haberler alınca çok üzülüyorum ben ya,üzülme bebeğim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin derim ben hep,demekki sağlıklı değildi bebeğin üzülme hayırlısı değilmiş.birde benim kafam çok karıştı nasıl doktor senin hamilelil yaşadığın kanaatına vardıki?
ben kadın doğuma gitttim kan testi yaptırdım,muayene oldum,adetten 1-2 saat önce testim pozitif çıkmıştı, aynı gün çok kanamam oldu,aynı akşam kan yoğun bir kan pıhtısı attım,kanamam hızlıydı, rengi parlak kırmızıydı,belim acayip ağrıyodu, şu gün olmuş hala belim ağrıyo, kadın doğumdakine sordum neden belim ağrıyo, düşürdüm mü diye,cevap vermedi,tanıdık bir doktor söyledi telefonda, düşük bu dedi,ilk olunca, bir de 2 haftalık bişey olunca anlaşılmıyo,adetten 1 hafta sonra gittiğim içinde diğer doktor bişey anlamadı rahim temiz dedi,çünkü 1 hafta sürede kendini toparlamış rahim
ben geldim canım buradayım ama ben girince sizler burada olmuyorsunuz,birtürlü denk gelmiyoruz.ne olsun canım işte herşey aynı,bugün doktora gittim,doktor hem spekülümle hem ultrasonla alttan baktı,herşey gayet normal falan filan dedi,3-4 ay daha bekle hamile kalmazsan öyle rahim filmi çektirelim dedi,beklemedeyim işte,nasip artık.senden ne haber görüşmeyeli?
sebebim merhaba canım nasıl gidiyor hamilelik,son durumlardan haberdar et arada,öptüm.
evet canım bende devam ediyorum soğana,yalnız başladığım 2.gün çok belirgin akıntım geldi ama şimdi hiç gelmiyor,dur balım devam edicez 15 gün,hatta şu an akşam suyunu içiyorum yazarken
son gelişmeler yukarıda yazdığım gibi canım,doktor bekle dedi ama bu ayda hamile kalmazsam önümüzdeki ay çektiricem,eğer bir problem varsa boşoboşuna 3-4 ay daha beklemeyeyim,çaresine biran önce bakılsın.
tamam yapalım canım ama beni yönlendirmeniz lazım,çünkü ben bu çizelge,liste işlerinden hiç anlamıyorum,sen yapsan bu listeyide benide eklesen,bende hazıra konsam olmazmı?