• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

arkadaşlar bişey sorucam?
16 aralık adet günüm
31 aralık ovulasyon günüm
sizce bugün kan testi yaptırsam sonuç doğru çıkarmı :59:

seninle benim aynı adet gunumuz benim ovulasyon 29 ben bu cumartesi dayanamadım yaptırdım en azından gıdısat nedır bılmek acısından 2 cıktı kan degerım, bencede bekle, ben daha adet gunum 3-4 gun gecmeden yaptırmayı dusunmuyorum.

Burdayım gulsecim sen nasılsın koptuk valla araya haftasonu girince :)) Biz çalışmalara başladık yine yumurtlama günleri geldi inşallah tuttururuz bu sefer :)) Sen neler yaptın ?

iiyym bende aynen cnm çalışmalara devam benmde daha yeni bitti kırmızılar :52: inş bu sefer artık . yine bi bekleme sürecine griyoruz bakalım nasıl geçicek

kızlar üstüne görüyorum sanırken bebeğimi düşürmüşüm,kanamam çok hızlıydı ve rengi parlak kırmızıydı,aynı akşam yoğun bir kan pıhtısı düştü, 2 parçaydı, anlayamadım,bitince kan testi yaptırdm sonuç negatif,ultrasonla baktı doktor içimde hiç bişey yok, belimin o kadar ağrımasının nedeni buymuş,göğüslerimdeki şişkinlik de kanamam olunca birden geçmişti,anlayamamışım, tutunamamış çocuk,rızkı yokmuş bu dünyada napalım, rengim sapsarı olmuştu ve hala belim ağrıyo,doktorl 1 ay tekrar hamie kalma, tehikeli olur diyolar
,
çok geçmiş olsun canım,böyle haberler alınca çok üzülüyorum ben ya,üzülme bebeğim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin derim ben hep,demekki sağlıklı değildi bebeğin üzülme hayırlısı değilmiş.birde benim kafam çok karıştı nasıl doktor senin hamilelil yaşadığın kanaatına vardıki?

:74: kızlarrrr nerdesiniz neler yapıosunuzzz kızıl_mavi yamukprensesss
ben geldim canım buradayım ama ben girince sizler burada olmuyorsunuz,birtürlü denk gelmiyoruz.ne olsun canım işte herşey aynı,bugün doktora gittim,doktor hem spekülümle hem ultrasonla alttan baktı,herşey gayet normal falan filan dedi,3-4 ay daha bekle hamile kalmazsan öyle rahim filmi çektirelim dedi,beklemedeyim işte,nasip artık.senden ne haber görüşmeyeli?
canım çok üzüldüm gerçekten hayırlısı böyleymiş demekki . ne diceğimi bilemiyorum.
allahım yar yardımcın olsun..
sebebim merhaba canım nasıl gidiyor hamilelik,son durumlardan haberdar et arada,öptüm.

:68::30:
şimdi şöyle canım,sabah kaynattınya sabah aç karna yarısını içir eşine,diğer yarısınıda eşin yatmadan önce içsin.ertesi günü evet eskileri değil,yeni keçiboynuzlarını kaynatıp içiriyorsun yani kısacası hergün yenisi yapılacak.soğan kürünede başladınmı bebeğim,ben soğan kürüde yapıyorum kendime:61:

İkisine de başladık canım sabah akşam soğana devam :)) Sen nasılsın haftasonun nasıl geçti ? Benim yumurtlama günlerim geldii :)))
evet canım bende devam ediyorum soğana,yalnız başladığım 2.gün çok belirgin akıntım geldi ama şimdi hiç gelmiyor,dur balım devam edicez 15 gün,hatta şu an akşam suyunu içiyorum yazarken:68:son gelişmeler yukarıda yazdığım gibi canım,doktor bekle dedi ama bu ayda hamile kalmazsam önümüzdeki ay çektiricem,eğer bir problem varsa boşoboşuna 3-4 ay daha beklemeyeyim,çaresine biran önce bakılsın.

Kızlar ya benim bir fikrim var diğer topiklerde okuyorum herkes bir liste oluşturmuş bizde yapalımmı hem birbirimizi daha iyi takip ederiz.Örneğin regl günü yaklaşanlar,yumurtlmama günü gelenler,hamile olanları tarihleriyle yazalım.Ne dersiniz ?
tamam yapalım canım ama beni yönlendirmeniz lazım,çünkü ben bu çizelge,liste işlerinden hiç anlamıyorum,sen yapsan bu listeyide benide eklesen,bende hazıra konsam olmazmı?:52:

14 ocak adt günüm son yumurtlama günümden bu zamanda kadar
kasıklarımda özellikle sol kasığımda batmalar var
sanki adet olacakmışım gibi bir ağrı var 1 haftadır devam ediyor..
normalde adete 4-5 gün kala sancılarım olurdu bu defa cok erken oldu
ve sol kasığım ve kasığın üst kısmında hem batmalar hemde sancılar oluyor sık idrara çıkıyorum
idrardada baloncuklar var(onuda kk da öğrendim önceden dikkat etmemiştim)
birde dün yüksek bi yere uzandım bişey almak için aldıktan sonra acaip sancım oldu ve akıntım oldu batmalar artttı gece boyu
yani kendimi kaptırmak istemiyorum ama bütün bunlarda acabalrımı artırıyor bu gibi belirtilerin sonunda pozitif cıkma ihtimali nedir ki
:26::26:

kızlaar ilk defa bişey yaşadıım... acaba hamilemiyim sorusu geliyor aklıma, bugün öğleden sonra afedersiniz wcde tuvalet kağıdına kıpkırmızı 1 2 damla kan geldi ben adet olduğumu sandım ped taktım... ama hala bişey yok sizce nedir bu, böyle bişey yaşayan oldu mu ve sonuç neydii? lütfen yardımcı olur musunuz..

kızlaar ilk defa bişey yaşadıım... acaba hamilemiyim sorusu geliyor aklıma, bugün öğleden sonra afedersiniz wcde tuvalet kağıdına kıpkırmızı 1 2 damla kan geldi ben adet olduğumu sandım ped taktım... ama hala bişey yok sizce nedir bu, böyle bişey yaşayan oldu mu ve sonuç neydii? lütfen yardımcı olur musunuz..

canım o bana çok oluyor ve sonuç olarak ertesi sabaha devamı geliyor maalesef yani regli başlangıcı:50:

cevabın için tşk ederim canım... en azından birazda olsa merakımı giderdiin. yerleşme kanamasımı diye düşünmüştüm bir an...

İyi akşamlar. Ben birşey sormak istiyorum. Benim SAT tarihim 10 Aralık. 9 Ocak ta adet görmem gerekiyordu. Ama olmadım. Biraz önce test yaptım. Negatif çıktı. Yalnız ovulasyon testimde çift çizgiyi 3 ocakta yakalamıştım dolayısı ile adet tarihiminde gecikeceğini söylemişlerdi. Test için erken mi davrandım. Yardımcı olur musunuz?

evet canım bende devam ediyorum soğana,yalnız başladığım 2.gün çok belirgin akıntım geldi ama şimdi hiç gelmiyor,dur balım devam edicez 15 gün,hatta şu an akşam suyunu içiyorum yazarken:68:son gelişmeler yukarıda yazdığım gibi canım,doktor bekle dedi ama bu ayda hamile kalmazsam önümüzdeki ay çektiricem,eğer bir problem varsa boşoboşuna 3-4 ay daha beklemeyeyim,çaresine biran önce bakılsın.

tamam yapalım canım ama beni yönlendirmeniz lazım,çünkü ben bu çizelge,liste işlerinden hiç anlamıyorum,sen yapsan bu listeyide benide eklesen,bende hazıra konsam olmazmı?:52:

Prensescim kafaya takma canım bu ay da olmazsa çektirirsin filmi hayırlısıyla olacak inşallah.Bende ovulasyon günlerimdeyim inşallah tutar bu sefer ya , şu keçiboynuzu ve soğan olayı umutlandırıyo beni biraz , umarım faydası olur.Ama kafama takıldı bu soğan kürü rahmi temizliyomuş ya döllenme sırasında bir zaraı olmasın çünkü doktorlar hamilelikte sakıncalı diyor içmeyi bırakın diyor.

Liste konusunda ben yapmaya çalışırım excelim çok iyi olmasada uğraşırım ,BİLEN ARKADAŞLAR VARSA DA YARDIM İSTERİZ :1:

İyi akşamlar. Ben birşey sormak istiyorum. Benim SAT tarihim 10 Aralık. 9 Ocak ta adet görmem gerekiyordu. Ama olmadım. Biraz önce test yaptım. Negatif çıktı. Yalnız ovulasyon testimde çift çizgiyi 3 ocakta yakalamıştım dolayısı ile adet tarihiminde gecikeceğini söylemişlerdi. Test için erken mi davrandım. Yardımcı olur musunuz?

Selam gossip_coloumnist , bence bir de kan testi yaptır daha garanti olur evde yapılanların hepsi iyi sonuç vermeyebiliyor.Bir de dediğin gibi geç döllenme olduysa bir kaçgün daha beklemen gerekecek test için.

,
çok geçmiş olsun canım,böyle haberler alınca çok üzülüyorum ben ya,üzülme bebeğim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin derim ben hep,demekki sağlıklı değildi bebeğin üzülme hayırlısı değilmiş.birde benim kafam çok karıştı nasıl doktor senin hamilelil yaşadığın kanaatına vardıki?

ben kadın doğuma gitttim kan testi yaptırdım,muayene oldum,adetten 1-2 saat önce testim pozitif çıkmıştı, aynı gün çok kanamam oldu,aynı akşam kan yoğun bir kan pıhtısı attım,kanamam hızlıydı, rengi parlak kırmızıydı,belim acayip ağrıyodu, şu gün olmuş hala belim ağrıyo, kadın doğumdakine sordum neden belim ağrıyo, düşürdüm mü diye,cevap vermedi,tanıdık bir doktor söyledi telefonda, düşük bu dedi,ilk olunca, bir de 2 haftalık bişey olunca anlaşılmıyo,adetten 1 hafta sonra gittiğim içinde diğer doktor bişey anlamadı rahim temiz dedi,çünkü 1 hafta sürede kendini toparlamış rahim

ben geldim canım buradayım ama ben girince sizler burada olmuyorsunuz,birtürlü denk gelmiyoruz.ne olsun canım işte herşey aynı,bugün doktora gittim,doktor hem spekülümle hem ultrasonla alttan baktı,herşey gayet normal falan filan dedi,3-4 ay daha bekle hamile kalmazsan öyle rahim filmi çektirelim dedi,beklemedeyim işte,nasip artık.senden ne haber görüşmeyeli?

sebebim merhaba canım nasıl gidiyor hamilelik,son durumlardan haberdar et arada,öptüm.

merhaba kızlar ben bu sabah erkenden eczaneye gittim test aldım adetime daha bir kaç gün var dayanmadım yine yaptım sabah idrarıyla ama malesef tek çizgi çıktı moralim bozuk :50:

merhaba kızlar ben bu sabah erkenden eczaneye gittim test aldım adetime daha bir kaç gün var dayanmadım yine yaptım sabah idrarıyla ama malesef tek çizgi çıktı moralim bozuk :50:

bozma moralini canım,adetin geçerse tekrarlarsın benim de şu be ağrım biterse,tekrar çalışmalara başlayacam,umudu yitirmek yok...

arkadaşlar merhaba adet günüme 9 gün kaldı gebelik testi ne zaman yaptırmalıyım

adet günün gecikince yapmanı tavsiye ederim,2 haftalıkken yoğun bir kanamaya düşük yaptım ben,gebeliklerin % 50 si adet kanamasıyla birlikte son bulurmuş,ben günüm gelmeden test yapmıştım pozitif çıkınca sevindim,ama sonrasında negatif görünce çok üzülüyo insan

merhaba hanımlar,
bende dün yazmıştım hikayemi bugün 28. gün adetim düzensizdi en son 33. gün adet olduğumdan doktorda 33, gün test yapmamı söylemişti tabi ben de çok merak ediyorum ve hayırlısını diliyorum rabbimden. dün gece rüyyamda elma bahçesindeydim ve dalından yeşil elma kopardım yemeye başladım tadı çok güzeldi kıtır kıtır yiyordum bugün rüyya tabirine baktım çok güzel anlamları var dünde uyumadan önce dua ediyordum uyuyup kalmışım inşallah güzel haberler alırım sadece içimdekileri birileriyle paylaşmak istedim eşime anlatamıyorum çünkü ümitlenmesini istemiyorum ikimizde ikizler burcuyuz çabuk heyecana kapılıp sonra çobuk moralimiz bozuluyr herşeyin hayırlısı

Back