• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba kizlar

bende bu ay basinda biraktim d.kontrl.hapini almayi bakalim nezaman hamile kalicam bu cumartesi veya pazar adet olmam gerek ama simdiden karnimda hafif agrilar basladi tam karinda degil yumurtaliklarim aslinda

bence adet günü geçtikden en 8-9 gün sonra yapmalısın benim 2 günlük yaptıüımda negatif çıktı ama kan değerime göre yapılan konrtolle hamile olduğum kesinleşti daha sonra yanlış hatırlamıyorsam 8 gün sonra evde test yaptım o zaman pozitifdi

ayyyy çok heyecanlı yaaa 2 günlükken negatif çıkmışya inanmayıp doktoramı gittin peki???

hayırlı olsun bebeğin ben daha 3 aylık evliyim ama çok istiyorum yaaa doktora gidicemde negatif dir diye korkuyorum ne zormuş hamile olmak ya allah olmayan herkese nasip etsin inşallah :34:

amin canim ins. hamilesindir. bende 1 yillik evliyim 1 yildir hap kullandim bu ay hapi birakmaya karar verdik ve dr. giitik bilgi aldik folik asit kullaniyorum bakalim nezaman hamile kalicam. canim madem bebek yapmaya krar verdiniz önce bir dr. gitseydin folik asit veriyor ve kan testi yapiyorlar

bilgin olsun...

hayırlı olsun bebeğin ben daha 3 aylık evliyim ama çok istiyorum yaaa doktora gidicemde negatif dir diye korkuyorum ne zormuş hamile olmak ya allah olmayan herkese nasip etsin inşallah :34:

hayırlısı olsun senin içinde ben 1.5 yıldır evliyim doğum kontrol hapını temmuz ayında bıraktım eylül ayından beride istiyorduk kısmet aralık ayında olsu darısı senin ve senin gibi tüm isteyenlere inşallah

merhaba kızlar ben bu sabah erkenden eczaneye gittim test aldım adetime daha bir kaç gün var dayanmadım yine yaptım sabah idrarıyla ama malesef tek çizgi çıktı moralim bozuk :50:

moralini bozma canım benim adetim 1 gün geçti dün olmam gerekiyordu ama olmadım 3 yada 4 gün daha bekliycem allah hepimizede en kısa zamanda nasip eder inşallah

hayırlısı olsun senin içinde ben 1.5 yıldır evliyim doğum kontrol hapını temmuz ayında bıraktım eylül ayından beride istiyorduk kısmet aralık ayında olsu darısı senin ve senin gibi tüm isteyenlere inşallah

zaten hapi biraktiktan sonra ortalama 6 ile 7 ay sürüyormus.

moralini bozma canım benim adetim 1 gün geçti dün olmam gerekiyordu ama olmadım 3 yada 4 gün daha bekliycem allah hepimizede en kısa zamanda nasip eder inşallah

simdiki yeni cikan testlerde 7 veya 10 gün öncesinden bile cikiyor digerlerinden farkli parasi eczanelere sorun bir kizlar..

kızlar benim adetime 2 3 gün var bugün dayanamadım test aldım sabah idrarıyla yaptım testi yaparken önce t şeklinde çizgi çıktı böyle pespembe çizgi anlamadım sora biraz bekleyince tek çizgi oldu anlamadım bişey :2:

Prensescim kafaya takma canım bu ay da olmazsa çektirirsin filmi hayırlısıyla olacak inşallah.Bende ovulasyon günlerimdeyim inşallah tutar bu sefer ya , şu keçiboynuzu ve soğan olayı umutlandırıyo beni biraz , umarım faydası olur.Ama kafama takıldı bu soğan kürü rahmi temizliyomuş ya döllenme sırasında bir zaraı olmasın çünkü doktorlar hamilelikte sakıncalı diyor içmeyi bırakın diyor.

Liste konusunda ben yapmaya çalışırım excelim çok iyi olmasada uğraşırım ,BİLEN ARKADAŞLAR VARSA DA YARDIM İSTERİZ :1:

tamam işte hamileyken içmeyin demişler,bizde hamile olmadığımıza göre sorun yok,anladım ben seni canım,eğer bu arada olurda hamile kalırsak bu soğan kürü yüzünden düşük yaparmıyız,rahim temizlenirken bebişi kaybedermiyiz diye düşünüyorsun dimi canım,ama zaten kürü 2 hafta uyguluyorsun,zaten 1 haftası hemen adet arkası oluyor,diğer 1 haftasıda arada bir dilim ve kür bitiminde yumurtlama dönemin başlıyor,kaldıki öyle olmasada hemen 2 haftada öyle bişey olmaz sanırım,olsa doktor böyle bir kür tavsiye etmezdi,hadi etti bu kürü yapan ve hamile kalan çok arkadaş var,kimseden olumsuz bir yorum duymadım.içini ferah tut canım.çizelgeleri bekliyorummmmm:34:

,
çok geçmiş olsun canım,böyle haberler alınca çok üzülüyorum ben ya,üzülme bebeğim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin derim ben hep,demekki sağlıklı değildi bebeğin üzülme hayırlısı değilmiş.birde benim kafam çok karıştı nasıl doktor senin hamilelil yaşadığın kanaatına vardıki?

ben kadın doğuma gitttim kan testi yaptırdım,muayene oldum,adetten 1-2 saat önce testim pozitif çıkmıştı, aynı gün çok kanamam oldu,aynı akşam kan yoğun bir kan pıhtısı attım,kanamam hızlıydı, rengi parlak kırmızıydı,belim acayip ağrıyodu, şu gün olmuş hala belim ağrıyo, kadın doğumdakine sordum neden belim ağrıyo, düşürdüm mü diye,cevap vermedi,tanıdık bir doktor söyledi telefonda, düşük bu dedi,ilk olunca, bir de 2 haftalık bişey olunca anlaşılmıyo,adetten 1 hafta sonra gittiğim içinde diğer doktor bişey anlamadı rahim temiz dedi,çünkü 1 hafta sürede kendini toparlamış rahim

ben geldim canım buradayım ama ben girince sizler burada olmuyorsunuz,birtürlü denk gelmiyoruz.ne olsun canım işte herşey aynı,bugün doktora gittim,doktor hem spekülümle hem ultrasonla alttan baktı,herşey gayet normal falan filan dedi,3-4 ay daha bekle hamile kalmazsan öyle rahim filmi çektirelim dedi,beklemedeyim işte,nasip artık.senden ne haber görüşmeyeli?

sebebim merhaba canım nasıl gidiyor hamilelik,son durumlardan haberdar et arada,öptüm.
anladım canım,aynı durumu kuzenimin eşide yaşamıştı,geçmiş olsun tekrar canıp,hayırlısı Allahtan...
merhaba kızlar ben bu sabah erkenden eczaneye gittim test aldım adetime daha bir kaç gün var dayanmadım yine yaptım sabah idrarıyla ama malesef tek çizgi çıktı moralim bozuk :50:
canım hep yazıyoruz burada bir daha üşenmeden yazıcam,kızlar idrar testlerine adetiniz 10 gün geçmedikçe inanmayın,tabii bu söylediğim negatif sonuç için.üstelik birde adetinize daha zaman varsa hiç yapmayın,boşu boşuna moralinizi bozmayın,tecrübe konuşuyorrrrrrr.
arkadaşlar merhaba adet günüme 9 gün kaldı gebelik testi ne zaman yaptırmalıyım
baharis canım adetin günü hele bir gelsin,adetini 1 gün falan geçsin gider kan testi yaptırırsın bebeğim.
,
sebebim merhaba canım nasıl gidiyor hamilelik,son durumlardan haberdar et arada,öptüm

merhaba canım baya bi geç cevap veriyorum kusura bakma.

valla hamilelik Allahıma şükür iyi gidiyo haftaya dr gidicez bakalım dr 2 hafta sonra gelin kalp atışını duymaya ve keseyi görmeye dedi. eşimle çok heyecanlıyız. :nazar:
mide bulantım ve baş dönmem yok sadece acayip derecede uyuma isteğim var ve iştah var. bunların dışında ara ara kasık ağrılarım oluyo ve yüksek derece de ateş ve bazen üşüme yaşıyorum.

sürekli uykum geliyo. bakalım daha başlardayız 5 hafta 3 günlük küçücük .
ALLAHIM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN BU GÜZEL DUYGUYU...

Görüşmek üzere kendine iyi bak canım... hoşçakal... :nazar:

ayyyy ne güzel,çok güzel bir duygu dimi canım,yatakta dönerken bile onun varlığını düşünüp hareket ediyor insan,inşaallah bende yeniden yaşarım bu mutluluğu ve bu sefer sağlıkla kucağıma alırım bebişimi.isteyen herkese ver yarabbim.

merhaba arkadaşlar benimde bugün adet olmam gerekiyordu 10 gün önce bi kaç damla kan geldi ve yaklasık bir haftadır adet olmuşumda sancılanıyorum gibi bi ağrı çekiyorum kasıklarım çekiliyo ani karnımda batmalar oluyor göğüsler şiş heralde hastalanacağım diyorum bişey yok ve dr a gittim kan testi için 1 hafta daha bekle dedi. çok tecrübesizim sizce bu tutunma kanaması 3. haftada olurmu :26:

bence adet günü geçtikden en 8-9 gün sonra yapmalısın benim 2 günlük yaptıüımda negatif çıktı ama kan değerime göre yapılan konrtolle hamile olduğum kesinleşti daha sonra yanlış hatırlamıyorsam 8 gün sonra evde test yaptım o zaman pozitifdi

güzelim hayırlı olsun çok mutlu oldum inan burda hamiş olanları duyunca bi seviniyorum moral oluyo yani darısı bize inşallah

arkadaşlar sogan kürünü duydum ama tam tarifini bilmiyorum bilen yazabilirmi lütfen bu arad ben soğandan nefret ederim nelere katlanıyoz yaaaaaaaaaaa

arkadaşlar sogan kürünü duydum ama tam tarifini bilmiyorum bilen yazabilirmi lütfen bu arad ben soğandan nefret ederim nelere katlanıyoz yaaaaaaaaaaa

21 gün boyunca sabah akşam 1 er soğanı kaynatıp içeceksin ama taze olacak yani hem sabah hem akşam ayrı yapacaksın inşallah işe yarar canım ya

canım ibrahim sarçoglu sogan kürü yaz orda cıkıyor püf noktaları var siyah sogan olmayacak agzı kapalı kaynayacak 5 dk v.s. oraya bak emın ol

amin canim ins. hamilesindir. bende 1 yillik evliyim 1 yildir hap kullandim bu ay hapi birakmaya karar verdik ve dr. giitik bilgi aldik folik asit kullaniyorum bakalim nezaman hamile kalicam. canim madem bebek yapmaya krar verdiniz önce bir dr. gitseydin folik asit veriyor ve kan testi yapiyorlar

bilgin olsun...

saol canım ya geçen ay dr a gittim 6 ay geçmeden gelme yada 1 yıl dedi ben adet sancım için gitmiştim ama onuda sormadan edemedim dr bayagı tepki gösterdi ama şuan karnım ağrıyor bence adet olacam offf çok duygusalım hemen duygusala bağlayıp ağlıyorum ya inşallah gelecek ay bari olurum:2:

Back