• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

mrb ben 1.5 yıllık evliyim eşimle 6 aydır ayrıyız atandım ve ayrı kalmak zorunda kaldık ayda bir geliyor eşim yanıma zaten kötü bir durumdayım tek basıma yasamaya calışıyorum eşim son 3 aydır bebek diye tutturdu ben hiç izin vermedm tayinimiz cıkmadan imkansz yapamam o yanımda yokken olmaz diye düşündüm gecen ay geldiğinde adetim yeni bitmişti ertesi gün nasılsa yumurtlama dönemi değil falan diye korunmadık şuan kasığımda bişey batıyor sürekli uyukluyorum günde 50 kere esniyorum midem bulanıyor gibi halsizim ve cok korkuyorum sizce hamile olabilir miyim daha bir hafta var sinirden ağlamak istiyorum ben napıcammm ya hamileysem nasıl bakcam tek basıma ya tayinimiz cıkmazsa düşünmek istemiyorum ağlamak istiyorum test yapsam mı hamileysem daha cok üzülcem biliyorum eşime söyledm nasıl dualar ediyor nasıl mutlu inşallah olmştur diyor olma ihtimali yoktur demi adetmn bittiği günden bir gün sonra olurmu ??

umutlandırmak istemem ama bence hamilesin ve hayırlı uğurlu olsun darısı bana inşallah sonucu bildir mutlaka...benim adetim dündü ama hala olmadım test yaptım nagatif çıktı ama umutluyum genede birz daha geciksin diye bekliyorum inşallah bu ay hamileyimdir yaaa sen testini nazaman yaptın peki ????:49:

inşallah hamileyizdir benim adetlerim düzensizdir en son 33. günde adet olmuştum zaten yumurta takibi yapıldı 28. gündü dün testi yaptım ama çok belli bellirsizdi sonra zaman geçince bellirli olmaya başladı.bendede yorgunluk uyu hali ve iştahta artma vardı hatta testen önceki gece 11 de kısır yapıp yedim inşallah hamileyimdir doktorum pazartesi yani 17 ocakta adet olmazsan kan testi yap demiştidaha 5 gün var hayırlısı inşallah isteyen herkes bebeğine kavuşur ...

küçük bir yerde görev yapıyorum çalıştıgım çin hastaneye gidemem saglık ocagı yapmıyormuş kan testi adetime bir hafta var evde yapılan testlerden yapsam cıkar mı sonuç :((( iki gündür berbat haldeym moralim bozuk ağlıyorum kimseye söyeleyemiyorum ev arkadasıma söyledm ağladıgını ilk kez görüyorum sen duygusal biri değildin noldu sana dedi cok duygusal mışım alıngan mışım bunlarda hamilelik belirtisi mi allahım isteyenlere ver ben şuan hazır değilimmm diyorum günaha mı giriyorum :18:

günaydın herkese. arkadaslar adetime 5 gün var ama belim çok ağrıyor.fazla ayakta kalamıyorum. kopacak gibi bi ağrı. göğüslerimde şişkinlik var. bel ağrısı gebelik belirtisi olabilirmi. cuma günü kanda gebelik baktırıcam. rabbim isteyen herkese banada hayırlısıyla bebiş nasip etsin insallah. :emir_bebek::emir_bebek:

moralini bozma canım benim adetim 1 gün geçti dün olmam gerekiyordu ama olmadım 3 yada 4 gün daha bekliycem allah hepimizede en kısa zamanda nasip eder inşallah

Benimde gecikti.. Dün olmama gerekiyordu olmadım. Hiçbir belirtide yok. Sadece çok fazla akıntı geliyor sizdede öylemi. Çamaşırım hep ıslak bide uykum var hep. Korkuyorum test yapmaya

günaydın herkese. arkadaslar adetime 5 gün var ama belim çok ağrıyor.fazla ayakta kalamıyorum. kopacak gibi bi ağrı. göğüslerimde şişkinlik var. bel ağrısı gebelik belirtisi olabilirmi. cuma günü kanda gebelik baktırıcam. rabbim isteyen herkese banada hayırlısıyla bebiş nasip etsin insallah. :emir_bebek::emir_bebek:

hayat ne garip akasya_34 sen olsun istiyosun ben olmasın istiyorum insallah hamilesindir arkadsım aynı belirtiler bende de mevcut bi hafta var adetime ağladım ağlıycam hakkımızda hayırlısı neyse o olsun :((

hayat ne garip akasya_34 sen olsun istiyosun ben olmasın istiyorum insallah hamilesindir arkadsım aynı belirtiler bende de mevcut bi hafta var adetime ağladım ağlıycam hakkımızda hayırlısı neyse o olsun :((

bence sende o kadar sıkıntı yapma kendine en güzeli kanda gebelik testi yaptır sonuç net çıkar. bende 5 yıldır evliyim çok istiyorum ama bakalım hakkımda hayırlısı diyorum. umutlanıp sonra hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. herşey gönülce olsun insallah. hakkında hayırlısı

bence sende o kadar sıkıntı yapma kendine en güzeli kanda gebelik testi yaptır sonuç net çıkar. bende 5 yıldır evliyim çok istiyorum ama bakalım hakkımda hayırlısı diyorum. umutlanıp sonra hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. herşey gönülce olsun insallah. hakkında hayırlısı

öyle de hastaneye gitmem gerekiyor gidecek durumda değilm calışıyorum ve en cok da hamile olmaktan korkuyorum şüphesi bile aklımı alıyor ya öyleyse kendim test yapsam cıkar mı cokmu erken ben napıcam :(( allahım aratmasın kimseye cok zor ben nankörlükte yapmak istemiyorum varsa da doğururum cocuğum sonuçta ama cok zor olacak kim ister ki gurbet elde bi basına hamile olmak :( eşimle küstüm ben ağlıyorum o oynuyor elime gecse parçalıcam onu hep onun yüzünden :((

öyle de hastaneye gitmem gerekiyor gidecek durumda değilm calışıyorum ve en cok da hamile olmaktan korkuyorum şüphesi bile aklımı alıyor ya öyleyse kendim test yapsam cıkar mı cokmu erken ben napıcam :(( allahım aratmasın kimseye cok zor ben nankörlükte yapmak istemiyorum varsa da doğururum cocuğum sonuçta ama cok zor olacak kim ister ki gurbet elde bi basına hamile olmak :( eşimle küstüm ben ağlıyorum o oynuyor elime gecse parçalıcam onu hep onun yüzünden :((

idarar testinde normalde 1 hafta adet gününün geçmiş olması lazım diye biliyorum ama sen alabilirsen bi test al yap bakalım en azından için birazda olsa rahatlamış olur.sende kendince haklısın ama kaderde varsa önüne geçemezsin. üzülme sıkma canını.

idarar testinde normalde 1 hafta adet gününün geçmiş olması lazım diye biliyorum ama sen alabilirsen bi test al yap bakalım en azından için birazda olsa rahatlamış olur.sende kendince haklısın ama kaderde varsa önüne geçemezsin. üzülme sıkma canını.

nee bir hafta gecmesi mi 2 hafta ben bu halde bekleyemem çatlarım orta yerimden :( haftasonu alcam bi test yapcam bakalım ayda yılda bir yaparız onda da olduysa demek ki olacagı varmış napalım olursa da olur 3 gün aglar susarım belki uğurlu gelir akasya seninde karnında böyle bi batma varmı sızı gibi bişey arada yokluyor eğilip kalkarken falan oluyor kendimden cok senin hamile olmanı istiyorum inşallah sen hamilesindir :))

nee bir hafta gecmesi mi 2 hafta ben bu halde bekleyemem çatlarım orta yerimden :( haftasonu alcam bi test yapcam bakalım ayda yılda bir yaparız onda da olduysa demek ki olacagı varmış napalım olursa da olur 3 gün aglar susarım belki uğurlu gelir akasya seninde karnında böyle bi batma varmı sızı gibi bişey arada yokluyor eğilip kalkarken falan oluyor kendimden cok senin hamile olmanı istiyorum inşallah sen hamilesindir :))

bende var ve hamileyim idrar testini nerdeyse 7 gün kala yaptım ve yavaş yavaş koyulaştı var ise 3 gün kala kesin çıkıyor kızlar eminim

:)) dediğin gibi olduysada mutlaka vardır bi hikmeti. herşeye bide iyi yönünden bakmak lazım değilmi? benim kasıklarımda ağrı var ama şiddetli değil ani hareket yapınca batma oluyor. kasıklarımdan çok belim ağrıyor kopacak gibi. göğüslerim çok sızlıyor özellikle sabahları uyanınca daha çok.
canım çok sağol hakkımda hayırlısıyla insallah :)) Rabbim seninde hakkında hayırlı olanı,gönlüne göre nasip etsin inşallah.

bende var ve hamileyim idrar testini nerdeyse 7 gün kala yaptım ve yavaş yavaş koyulaştı var ise 3 gün kala kesin çıkıyor kızlar eminim

ayy heyecanlandım meraklandım cts alcam yapcam bakalım sonucu paylaşırım görürüz hep birlikte en cok annemler sevinecek bu işe hele kayınvalidem uçacak tepemizde okuyyup üflüyordu kadıncagız duaları mı tuttu nedir bu hafta gecmek bilmeyecek

mrb ben 1.5 yıllık evliyim eşimle 6 aydır ayrıyız atandım ve ayrı kalmak zorunda kaldık ayda bir geliyor eşim yanıma zaten kötü bir durumdayım tek basıma yasamaya calışıyorum eşim son 3 aydır bebek diye tutturdu ben hiç izin vermedm tayinimiz cıkmadan imkansz yapamam o yanımda yokken olmaz diye düşündüm gecen ay geldiğinde adetim yeni bitmişti ertesi gün nasılsa yumurtlama dönemi değil falan diye korunmadık şuan kasığımda bişey batıyor sürekli uyukluyorum günde 50 kere esniyorum midem bulanıyor gibi halsizim ve cok korkuyorum sizce hamile olabilir miyim daha bir hafta var sinirden ağlamak istiyorum ben napıcammm ya hamileysem nasıl bakcam tek basıma ya tayinimiz cıkmazsa düşünmek istemiyorum ağlamak istiyorum test yapsam mı hamileysem daha cok üzülcem biliyorum eşime söyledm nasıl dualar ediyor nasıl mutlu inşallah olmştur diyor olma ihtimali yoktur demi adetmn bittiği günden bir gün sonra olurmu ??

canım sendeki belirtiler hamilelik belirtisine benziyor günün geçtiyse test yap ama üzülme ben 7 aydır bebek istiyorum bak henüz bişey yok durumun biraz farklı ama bak eşinde çok istiyormıuş ne diyeyim hayırlısı olsun

canım sendeki belirtiler hamilelik belirtisine benziyor günün geçtiyse test yap ama üzülme ben 7 aydır bebek istiyorum bak henüz bişey yok durumun biraz farklı ama bak eşinde çok istiyormıuş ne diyeyim hayırlısı olsun[/QUOT

ya ben olsun istemiyorum ki ne yeri ne zamanı nasıl bakarım ben tek basıma hamile hamile yasıcam cok zor olur gerci eşim 6 ay sonra gelcek ama bilmiyorum dayanamıyorum bugün gidip test alcam daha bir hafta var ama olsun negatif cıkarsa içim rahat eder iki hafta :) hayırlısı artık Allah tüm isteyenlere versn aratmasın inşallah varlıgı yoklugundan daha iyidir herhalde. Burdakilerle yazısmak iyi geldi kendimi alıştırdm bu fikre varsa da üzülmicem ağlamıcam en azından

arkadaşlar 10 yıllık evliyim bu ayın 16 sında hastalanmam lazım ama uzun zamandır belim ve kasıklarım ağrıyor sürakli yatıp dinleniyorum acaba hamile olabilirmiyim

Back