Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dyrmstf ee belirtiler baya bi iyi...hadi hakkında hayırlısı..beklediğin haberi en kısa zamanda alır ve bu belirsizliklerden kurtulursun umarım ...:)
göğüs ağrısı bende de çok var ama aynı zamanda koltuk altımın az aşağısına da ağrı saplanıyo arada..korkuyorum ben başka bişi varsa diye..o yüzden bu akşam baştan aşağı bi baktırıcam kendime..:)
gün geçtikçe daha bir psikolojik bozulmalar oluyo bende farkındayım..
midem de bulanıyo..başım da dönüyor..kasıklarımda sancıyo..say say bitmez :)
bu akşam kan testinden sonra bebek çıkmazsa yarın hiçbiryerimde ağrı sancı kalmıcak görürsünüz..kendimi iyi tanıyorum..her bebek psikolojine kaptırdığımda aynı belirtiler oluyo..adet görünce gidiyorlar çünkü :):)
asında ben şu an üstüne görüyorum,kimse inanmaz diye de sesim çıkmıyo kaç gündür,büyük ihtimal yarın kanamam biter,test yaparım,doktorla konuştuk telefonda belirtilere göre hamilesin diyo,sakın bilmediğin bi doktora gitme düşük yapıyorsun sanırlar,kürtaj yaparlar diyo, test silik çıktıysa o kanamadan 1-2 saat önce yaptığın içindir diyor, ben geçen ay 1 hafta geç adet oldum,hiç olmazdı öyle,bu ay da 2 gün erken oldum, ailem de üstüne görenler var,teyzem 6 ay a kadar görürmüş,kanama olunca göğüslerim birden söndü,bitmeye yakın ağrılar tekrar başladı,karnım çıktı,gören hamile misin diyo, eğer öyleyse 65 günlük şu anda, bakalım hayırlısı canım...
asında ben şu an üstüne görüyorum,kimse inanmaz diye de sesim çıkmıyo kaç gündür,büyük ihtimal yarın kanamam biter,test yaparım,doktorla konuştuk telefonda belirtilere göre hamilesin diyo,sakın bilmediğin bi doktora gitme düşük yapıyorsun sanırlar,kürtaj yaparlar diyo, test silik çıktıysa o kanamadan 1-2 saat önce yaptığın içindir diyor, ben geçen ay 1 hafta geç adet oldum,hiç olmazdı öyle,bu ay da 2 gün erken oldum, ailem de üstüne görenler var,teyzem 6 ay a kadar görürmüş,kanama olunca göğüslerim birden söndü,bitmeye yakın ağrılar tekrar başladı,karnım çıktı,gören hamile misin diyo, eğer öyleyse 65 günlük şu anda, bakalım hayırlısı canım...
kızlar ben hala bekliyorum bakalım. yarın son gün ayın beşi bakalım neler olucak bi hafta önce evde yaptığım test negatif çıkmıştı bakalım ne olucak negatif biraz umudumu kırmıştı ama
eğer bu adetten 2 gün önce başlayan kanama, adet olsaydı göğüslerimdeki şişkinlik ve ağrı hat safhada olurdu,adet biteceği zaman ağrılar biter, normale dönerdi, ama şimdi tam tersi,13 gün şiddetli ağrıdı, kan gelince, birden yok oldu,şok üstüne şok yaşıyorum ama hamile olduğumu hissediyorum,umarım yanılmam.
allah allah ilginçmiş cnm ya..peki bu konuştuğun doktorla yüzyüze konuşup bir test falan yaptırmışlığın var mı?
bence de kimseye söyleme...nazar falan da değer..inanırım öyle şeylere ben :)
zaten testleri silik çıkan arkadaşlarımızın birçoğu hamile olduğunu öğrenmişti sonradan ..
üstüne görmen de kalıtsal demekki.. bir problem yoktur umarımda sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin cnm :)
merhaba herkese, 5 ocak yani yarın regli olmam lazım. ama ben dayanamayıp 29 aralıkda kan testi yaptırdım. negatif çıktı. çok erken olduğundan mı çıkmadı sizce yaa nolur olmayayım yarın.
merhaba herkese, 5 ocak yani yarın regli olmam lazım. ama ben dayanamayıp 29 aralıkda kan testi yaptırdım. negatif çıktı. çok erken olduğundan mı çıkmadı sizce yaa nolur olmayayım yarın.
çok da bilgim olmamakla birlikte erken olduğunu düşünüyorum çünkü ben evde test yaptığımda adetim 3 gün geçmişti ve sonuç negatifdi daha sonra gecikmenin 6 gününde kan testi yaptım şuana kadarda 3 defa kan testi verdim ve her ikigünde bir 2 katına hatta biraz daha fazla olarak arttı.
hayırlısı olsun senin için[/QUOT
teşekkür ederim. inşallah hamileyimdir 6 aydır deniyoruz ama olmuyor. hormonlarımda kanalda eşimde hiç bir sorun yok . hayırlı olsun senin için de. inşallah herşey yolunda gider ve sağlıkla kucağına alırsın . kaç haftalık şuan senin
Canım nasılda güzel yazmışsın valla duygulandım İnş meleklerimiz çok bekletmeden gelsin be arkadaşım...çok teşekkür ederim candas ama üzgünüm bugün hasta oldum yine hüsranları oynuyorum..
sebebim 25 çok sevindim senin adına umarım sen ve bebeğin sağlıklar içinde olursunuz inş. darısı isteyen herkesin başına inş.
ne zor beklemek seni, ne sabırsız şu gönül... biran önce kucağına almak istiyor insan.var oluşunun düşüncesi bile insanı heyecanlandırıyor kucağıma aldığında kim bilir nasıl olacağız. baban ve ben senin varlığın için savaşıyoruz canım yavrum. yavrum demek ne kadar tuhaf geliyor var olmayan bir canlıyı düşünmek ve düşlemek. sen beni, ben seni özlüyorum aslında... zaman bekliyor seni, bense hasretle seni...düşlerimde ve bedenimde seni hasretle arıyorum.gel artık gelki şu hasretle bekleyen gözler gülsün artık.
ne zor beklemek seni bir okadarda nasıl heyecanlı var olacağını sabırsızla bekliyor bu gönül...
inş güzl haberlerle gelirsin canım..sebebim 25 çoookkk tebrik ederim canım...çok mutlu oldum senin adına...bebeğini sağ salim kucağına almayı da nasip etsin allahım ...:):):) umarım sorunsuz ve güzel bir hamilelik geçirirsin...:)
elagülüm ve diğer kart gören arkadaşlar moral bozmak yok..bu ay daha çok çalışıcaz :)
benim bu arada 5.gecikme günüm hala ses seda yok...dün idrar testinde çıkmadı akşam yaptım..dayanamadım yine :)
ama kasık ağrımdan ve sol yumurtalığıma batan şeyden duramıyorum...kalp çarpıntımda oluyor arada..çok rahatsızım..bu akşam iş çıkışı hastaneye gidicem..kan testi yaptırım kadın doğumla görüşmem gerek..eğer yoksa bebek bari gelmesi için bir hap verir belki..bu işkence de bitmiş olur
akşam yazarım sonuç ne oldu diye..
canım sen kaç ay evvel kürtaj oldun? Kaçıncı denemen şimdi ?canım önceki sayfalarda yazmıştım ama gözünden kaçmış demekki,benimde seninki gibi 5 li değerlerdeydi adetimi 4 gün geçince 25 li değerlerdeydi,2 gün sonra 60 lı değrlerdeydi derken yükselip gitti,yani 2 günde bir 2 ye ve hatta bdaha fazlasına katlıyordu.hayır doğum yapmadım canım sende unutmuşsun beni,diğer sayfalarda hep yazmıştım ama sorun değil.ben 16 haftalıkken düşük yaptım canım ama bunun geç döllenmeyle alakası yok,sen umarım sağlıkla alırsın bebişini kucağına canım.
ağırır ağırır, inş bebek ağrıtıyodur :)şu bel ağrısı beni öldürecek 15 gün boyunca bel ağrır mı yaaa öldüm ya,göğüs ağrısı da cabası,yarın idrar testini tekrarlayıp hafta sonu doktora gidecem ben de
arkadaşım 4. gecikme güünde test yaptı negatifti, ertesi gün ısrarımızla kan verdi, bebeği oraya saklanmış mğer :) seninde öyledir inş.kızlar ben hala bekliyorum bakalım. yarın son gün ayın beşi bakalım neler olucak bi hafta önce evde yaptığım test negatif çıkmıştı bakalım ne olucak negatif biraz umudumu kırmıştı ama
Canım bende şuan ondan şüpheleniyorum, nasıl şuan kanaman?Benimde adetim dün başladı güya ama hiç yok denecek kadar az, ağrımda yok, rengi bi tuhaf.Dr. da bu aya yüksek ihtimal hamielik olur dediği için şüphelerim var, yada inş bu az kanama kist vs gibi bişeyin habercisi değildir.Bende kan verdim garanti olsun diye, dr alttan muyane edeckti şuan istemedim.Kandan zaten belli olur bişey varsa alttan baktırcam mecbur.asında ben şu an üstüne görüyorum,kimse inanmaz diye de sesim çıkmıyo kaç gündür,büyük ihtimal yarın kanamam biter,test yaparım,doktorla konuştuk telefonda belirtilere göre hamilesin diyo,sakın bilmediğin bi doktora gitme düşük yapıyorsun sanırlar,kürtaj yaparlar diyo, test silik çıktıysa o kanamadan 1-2 saat önce yaptığın içindir diyor, ben geçen ay 1 hafta geç adet oldum,hiç olmazdı öyle,bu ay da 2 gün erken oldum, ailem de üstüne görenler var,teyzem 6 ay a kadar görürmüş,kanama olunca göğüslerim birden söndü,bitmeye yakın ağrılar tekrar başladı,karnım çıktı,gören hamile misin diyo, eğer öyleyse 65 günlük şu anda, bakalım hayırlısı canım...
umudun kırılmasın cnm dicem ama biliyorum ki kırılıyor..ama umarım erken olduğu için çıkmamıştır..
bi yap bakalım bize söylemeyi de unutma sakın:)
benim dün gecikmemin 4.günü olmasına rağmen çıkmadı bişi..bu akşam kan testi için gidicem..bir an evvel içim rahat etsin..bebek yoksa da bekleme stresinden kurtulmuş olurum ve belki daha çabuk adet görürüm..sancılarımda sona erer..:)
ben evde test yaptığımda adetim 3 gün geçmişti ve sonuç negatifdi daha sonra gecikmenin 6 gününde kan testi yaptım şuana kadarda 3 defa kan testi verdim ve her ikigünde bir 2 katına hatta biraz daha fazla olarak arttı.
hayırlısı olsun senin için
kan testi için erken mi bilemiyorum ki cnm belki geç oluşmuştur bebek..idrar testi yaptın mı peki hiç?
birçok arkadaş var çünkü gecikmenin olduğu gün yapıp da öğrenen hamile olduğunu ..
peki sea star ilk kan testinde değerlerin nasıldı?ben bu akşam yaptırıcam da ..genel bilgi olarak soruyorum..benim 5.gecikme günüm bugün.
kan testi için erken mi bilemiyorum ki cnm belki geç oluşmuştur bebek..idrar testi yaptın mı peki hiç?
birçok arkadaş var çünkü gecikmenin olduğu gün yapıp da öğrenen hamile olduğunu ..
benim ilk değerim 30 du 2 gün sonra 81 oldu pazartesi 188 oldu yarın sabah tekrar kan vericem hayırlısı bakalım
doktorun ve sonuca göre 5 haftalık gözüküyor hayırlısı