• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

neee!!iki günde bir gidip kan mı veriyosunuz :(:(

ben bu akşamkini nasıl vericem onu düşünürken :)
tebrikler valla :)

Evet :1: Eğer geç döllenmeyse, yani değer gebelik var gösteriyor ama olması gerekenden düşükse, 2 günde bir takip gerekiyor. Kollarım çürüdü sorma :1:

ah canım yaa...daha çok korktum şimdi...işallah net sonuç alırım o zaman ne diim :)

ama ihtimal bile olsa değer yaa..çok mutluyum sizin adınıza..güzel heyecanlar bunlar :)

alakasız olacak biliyorum ama kan testini ne kadara yaptırıyorsunuz ve test sonucuna kadın doğumcu mu bakıyor? ve bunun için ayrıca bir ücret alıyor mu?

Canım nasılda güzel yazmışsın valla duygulandım :( İnş meleklerimiz çok bekletmeden gelsin be arkadaşım...

inş güzl haberlerle gelirsin canım..

canım sen kaç ay evvel kürtaj oldun? Kaçıncı denemen şimdi ?

ağırır ağırır, inş bebek ağrıtıyodur :)

arkadaşım 4. gecikme güünde test yaptı negatifti, ertesi gün ısrarımızla kan verdi, bebeği oraya saklanmış mğer :) seninde öyledir inş.

Canım bende şuan ondan şüpheleniyorum, nasıl şuan kanaman?Benimde adetim dün başladı güya ama hiç yok denecek kadar az, ağrımda yok, rengi bi tuhaf.Dr. da bu aya yüksek ihtimal hamielik olur dediği için şüphelerim var, yada inş bu az kanama kist vs gibi bişeyin habercisi değildir.Bende kan verdim garanti olsun diye, dr alttan muyane edeckti şuan istemedim.Kandan zaten belli olur bişey varsa alttan baktırcam mecbur.

hadi hayırlısı inş.

seninki yerleşme kanaması olabilr,ben de de 3 gün boyunca 1 er damla geldi, sonra da herzamanki adet gibi,geçen ay 1 hafta geç oldum, hiç gecikmezdi, bu ay da 2 gün erken başladı, miktarı daha fazla, rengi açıktı,erken bitecek, yarına bitmiş olur

Ne zaman kan testi yapmaya başladın canım.
Benim de 5,69du, 2 gün sonra 25,36 oldu.
Yarın tekrar yapacağım.

ben ilk tahlili 30 aralıkda verdim adetim 26 aralık olması gerekiyordu daha sonra 2 günde bir tahlil verdim. şimdi durumum bu 188 oldu değerlerm eğer bi sorun olmazsa bu şekilde artarsa sanırım cuma yada en geç pazartesi keseyi görebilirim diye düşünüyorum

alakasız olacak biliyorum ama kan testini ne kadara yaptırıyorsunuz ve test sonucuna kadın doğumcu mu bakıyor? ve bunun için ayrıca bir ücret alıyor mu?

ben özel bir tıp merkezinde 20 TL ye yaptırıyorum. beta hcg değerin yazıyor. eğer 5'in altında ise hamile değilsin diye yorumlanıyor ama benim hep 0,01 çıkıyor. 3'ün üzerindeyse bence az da olsa hamile olma ihtimalinin olabileceğini düşünüyorum. doktora göstermene gerek yok. bu şekilde kendin de yorumlayabilirsin

teşekkürler babysss ilgin için..
e süper o zaman..ben de en az 100 gider diyordum kadın doktoru falan ..içim rahatladı..değerleri akşam yazarım takıldığım şüpheli bişi olursa o zaman size..

çok özür dileyerek bir sorum daha olacak..:)
ne kadar zamanda verirler sonucu..ben akşam 7 gibi anca gidicem hastaneye..çok bekler miyim diyorum..

Ben çabuk sonuç veriyorlar diye (2 saatte) özelde yaptırdım canım, özel bir hastanenin laboratuarı.
Ama sağlık ocakları da yapıyor, sonucu ertesi güne veriyorlar.
Bizim gibi sürekli takip gerektiren durumlarda testi nereye başladıysan, hep oraya yaptırman lazım çünkü değerler değişebiliyormuş laboratuardan laboratuara.
Ücret olarak 20 TL veriyorum (ssk.lı için), daha önce yaptırdığım başka bir hastane vardı orda da 17 TL’ydi.
Ben doktoruma telefon ediyorum, kontrole gitmedim. Zaten muayene edilse de beta hcg belli bir değere ulaşmadan kese ultrasonda görünmüyor. Muayeneye gitmenin de bir manası yok yani. Kendin bile yorumlarsın zaten. 2 günde bir en az 2ye katlaması lazım değerin.
Ama eğer değer SAT’a göre olması gereken değerdeyse, hemen muayeneye gidersin. Bu benim anlattığım bizim gibi geç döllenme yaşayanlar için geçerli.

ben ilk tahlili 30 aralıkda verdim adetim 26 aralık olması gerekiyordu daha sonra 2 günde bir tahlil verdim. şimdi durumum bu 188 oldu değerlerm eğer bi sorun olmazsa bu şekilde artarsa sanırım cuma yada en geç pazartesi keseyi görebilirim diye düşünüyorum

Ay hadi inşallah. İnşallah benim de senin gibi sağlıklı ilerler.

Back