• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar hepinize teşekkürler bilgiler için..tek tek alıntı yapmayı beceremedim :):)aynı yerden yazıyorum...
evime yakın bir özel hastane var oraya gidicem zaten.kadın doğum bölümüne giden ve memnun olan arkadaşlarım var..o yüzden özellikle seçtim..hem de eve yakın diye..işallah benim de takip edeceğim bir bebeğim vardır :)):) sık sık gitmeye razıyım kızlar sizin gibi :)

canım önce bir rahatlayalım , rahatlayalım ki sağlıklı büyüsün bebişimiz,hesapla kitapla kafaları karıştı ya :1::1::1:

gerçekten kafam karıştı biraz cahilim bu konularda okuyorum araştırıyorum tecrübeli kişilerin yorumlarını dikkatle takip ediyorum çok da heycanlıyım

İnşallah sen de güzel haberler verirsin canım bize :16:

işallah tatlım..biz de 4 aydır çabalıyoruz ama nafile :):)beceremedik bir türlü..bi ihtimal olduysa diye heyecanlanıyorum işte..ama olmaması daha iyi sanırım..karar veremiyorum ki..bu ay başı lazer epilasyona gittim çünkü :(
bi zarar gelir mi ya da onun bi etkisi var mı hamile kalamamamda bilemiyorum :(

işallah tatlım..biz de 4 aydır çabalıyoruz ama nafile :):)beceremedik bir türlü..bi ihtimal olduysa diye heyecanlanıyorum işte..ama olmaması daha iyi sanırım..karar veremiyorum ki..bu ay başı lazer epilasyona gittim çünkü :(
bi zarar gelir mi ya da onun bi etkisi var mı hamile kalamamamda bilemiyorum :(

hamile kalmananda bir etkisi olurmu bilemem ama hamileysen riskli ve tehlikeli oldğunu söyleyebilirim
en iyisi bir doktora sormak bence

ewet cnm o yüzden içim hiç rahat diil..bir an evvel sonuçlansın istiyorum..belki de diyorum vardı ve bebek zarar gördü içimde o yüzden bu kadar sancı ve ağrım var :(
bu akşam netleşir işallah ..

ewet cnm o yüzden içim hiç rahat diil..bir an evvel sonuçlansın istiyorum..belki de diyorum vardı ve bebek zarar gördü içimde o yüzden bu kadar sancı ve ağrım var :(
bu akşam netleşir işallah ..

böyle düşünme pozitif düşün 1-2 sayfa önce paylaşmıştım pazar günü buzda düştüm belimin üzerine ve inanılmaz korktum ama Allah bebeğimi almadı benden o yüzden pozitif düşün iyi olur

böyle düşünme pozitif düşün 1-2 sayfa önce paylaşmıştım pazar günü buzda düştüm belimin üzerine ve inanılmaz korktum ama Allah bebeğimi almadı benden o yüzden pozitif düşün iyi olur

ayy canım..çok sevindim bebeğinin hala seninle olmasına :):)allah bağışlamış..çok dikkat et tatlım nolur..hazır bulmuşsun :) sağ salim al bebeğini kucağına..
önerin için çok teşekkürler..pozitif düşünceye inanırım gerçekten..çok zorda kalmadıkça iyi şeyler düşünürüm..iyi şeyler olur..
hakkımda hayırlısı..nasibinde varsa dünyaya gelmek..ordadır ve bişey olmamıştır zaten ..(işallah)
yoksa da zamanı gelmemiştir ne diim..akşam olsa da işten çıksam..bugün ben mi iş yaptım..iş mi beni yaptı anlamadım zaten:):)
insan 4 dk bir saate bakar mı yaw:)

ayy canım..çok sevindim bebeğinin hala seninle olmasına :):)allah bağışlamış..çok dikkat et tatlım nolur..hazır bulmuşsun :) sağ salim al bebeğini kucağına..
önerin için çok teşekkürler..pozitif düşünceye inanırım gerçekten..çok zorda kalmadıkça iyi şeyler düşünürüm..iyi şeyler olur..
hakkımda hayırlısı..nasibinde varsa dünyaya gelmek..ordadır ve bişey olmamıştır zaten ..(işallah)
yoksa da zamanı gelmemiştir ne diim..akşam olsa da işten çıksam..bugün ben mi iş yaptım..iş mi beni yaptı anlamadım zaten:):)

bişeycik olmaz alahın izniyle...

gerçekten kafam karıştı biraz cahilim bu konularda okuyorum araştırıyorum tecrübeli kişilerin yorumlarını dikkatle takip ediyorum çok da heycanlıyım

Geç döllenenlerin de 2 günde 2ye katlıyor canım. Ama geç döllenmede (geç yumurtlama) siklusun ortasında değil de adete yakın bir zamanda yumurtlama oluyor. Dolayısıyla adet gecikiyor ama gebelik kanda çıkmıyor. beta hcg olması gerekenden düşük oluyor. Acaba kimyasal mı, yoksa eglden önceki betahcg yükselmesi mi diye 2 günde bir tekrar ediyorsun testi. Düzenli katlama varsa, demek ki geç döllenme diyorlar.

sorma çok korktuk ama dediğim gibi bir sorun olmadı evet herşey için doğr zaman çok önemli doğru zamanda doğru yerde inan oluyor herşey.
evet işten bende çok sıkıldım çok da uykum var ama benim bankadan çıkmam rahat 8 bulur

sorma çok korktuk ama dediğim gibi bir sorun olmadı evet herşey için doğr zaman çok önemli doğru zamanda doğru yerde inan oluyor herşey.
evet işten bende çok sıkıldım çok da uykum var ama benim bankadan çıkmam rahat 8 bulur

bankacı olmak zor canım ya..iyi yine sen nete girebiliyosun..ben 2,5 yıl garanti çağrı merkezindeydim...6 da çıkıyodum ama kabus gibiydi..net falan yasaktı herşey..:)
şimdi bankacı değilim ..6 buçuk çıkıyorum..az daha sabretmem gerek :)

bankacı olmak zor canım ya..iyi yine sen nete girebiliyosun..ben 2,5 yıl garanti çağrı merkezindeydim...6 da çıkıyodum ama kabus gibiydi..net falan yasaktı herşey..:)
şimdi bankacı değilim ..6 buçuk çıkıyorum..az daha sabretmem gerek :)

finansbankta çalışıyorum,bireyselde çalışıyorum bazı sitelere girmemiz biizmde yasak ama bu sitede sorun çıkmadı.
bugün müşteri araması yapıyorum o yüzden rahatım yoksa müşterilerle ilgilensem bu kadar müsait olamazdım .
nereye kadar sabredebilirm bilmiyorum işimi fazla sevmiyorum çok da yorucu hamilelik ile ilgli durumlar nasıl gelişir bilmiyorum ama herşeyen önce benim ve bebeğimin sağlığı

kesinlikle haklısın..ben 2,5 yıl bebek falan düşünemezdim..işin stresinden çoğu arkadaşım problem yaşadı hamileliğinde :( benim de gözüm korkmuştu..7 ay oldu istifa edeli ben..son 4 aydır da çabalıyoruz :):)

aman canım stres falan iyi gelmiyor biliyosun .çok hassas oluyorlar :)herşeyden etkileniyorlar..sağlıklı bir hamilelik yaşarsın umarım cnm:):)

Benim annem de bankacıydı, çok zordur, ağır meslek...
Kolaylıklar diliyorum canım sana....
Geçmiş olsun bu arada.

Back