canım ya senin için dua ediyorum inş çift çizgili haberlerle gel :)
çok teşekkür ederim candas ama üzgünüm bugün hasta oldumyine hüsranları oynuyorum..
sebebim 25 çok sevindim senin adına umarım sen ve bebeğin sağlıklar içinde olursunuz inş. darısı isteyen herkesin başına inş.
ne zor beklemek seni, ne sabırsız şu gönül... biran önce kucağına almak istiyor insan.var oluşunun düşüncesi bile insanı heyecanlandırıyor kucağıma aldığında kim bilir nasıl olacağız. baban ve ben senin varlığın için savaşıyoruz canım yavrum. yavrum demek ne kadar tuhaf geliyor var olmayan bir canlıyı düşünmek ve düşlemek. sen beni, ben seni özlüyorum aslında... zaman bekliyor seni, bense hasretle seni...düşlerimde ve bedenimde seni hasretle arıyorum.gel artık gelki şu hasretle bekleyen gözler gülsün artık.
ne zor beklemek seni bir okadarda nasıl heyecanlı var olacağını sabırsızla bekliyor bu gönül...
:81:Sebebim, hayırlı olsun inş. Allah sağlıklık bi şekilde kucağına almayı nasip etsin.. bize de dua edin inş. o duyguları bizde yaşarız
oleyyyyyyy,yaşasınnnnn,tebrikkklleeeerrrr,kesinleşti demek,sebebim bu haber beni çok mutlu etti ve gözlerim doldu inan,allah kucağınada sağsalim almayı nasip etsin inşaallah.evde bol bol dinlen canım,eğilip kalkma fazla,iş yapma,yeğenimize iyibak,öptüm canım,ay çok sevindim yavvvv
Hayırlısı olsun canım, moralini bozma canını sıkma. Allahın izniyle, önümüzdek aylarda güzel haber bekliyoruz...
süper yaaaa,bizim gruptan 2 hamiş çıktı,bblau senide tebrik ediyorum canım,sende hamilesin demek,kesin geç döllenme,bende adet olmam gereken gün 5 kusurlu bir değerdeydim,4 gün sonra 25 li değerlerdeydim,sonra 60 derken çoğalıp gitmişti ve benimkide geç döllenmeydi,insan geç döllenme olunca ve hcg sini takip edicem derken o hamilelik sevincinide tam yaşayamıyor ama hamilesin işte ne güzel,tebrikler tekrar canım,gelişmeleri yaz ama.sevgiler....
Benim 2 gün gecikmede değerim 5,69du canım. 2 gün sonra testi tekrarladık ve 25,36 çıktı. Allah nasip ederse sanırım yerleşme oluyor, galiba geç döllenme. Testi tekrarlayarak bekleyeceğiz. ama regl hala olmadığımdan umutluyuz...
elagülüm ve diğer kart gören arkadaşlar moral bozmak yok..bu ay daha çok çalışıcaz :)
benim bu arada 5.gecikme günüm hala ses seda yok...dün idrar testinde çıkmadı akşam yaptım..dayanamadım yine :)
ama kasık ağrımdan ve sol yumurtalığıma batan şeyden duramıyorum...kalp çarpıntımda oluyor arada..çok rahatsızım..bu akşam iş çıkışı hastaneye gidicem..kan testi yaptırım kadın doğumla görüşmem gerek..eğer yoksa bebek bari gelmesi için bir hap verir belki..bu işkence de bitmiş olur
akşam yazarım sonuç ne oldu diye..
sebebim 25 çoookkk tebrik ederim canım...çok mutlu oldum senin adına...bebeğini sağ salim kucağına almayı da nasip etsin allahım ...:):):) umarım sorunsuz ve güzel bir hamilelik geçirirsin...:)
elagülüm ve diğer kart gören arkadaşlar moral bozmak yok..bu ay daha çok çalışıcaz :)
benim bu arada 5.gecikme günüm hala ses seda yok...dün idrar testinde çıkmadı akşam yaptım..dayanamadım yine :)
ama kasık ağrımdan ve sol yumurtalığıma batan şeyden duramıyorum...kalp çarpıntımda oluyor arada..çok rahatsızım..bu akşam iş çıkışı hastaneye gidicem..kan testi yaptırım kadın doğumla görüşmem gerek..eğer yoksa bebek bari gelmesi için bir hap verir belki..bu işkence de bitmiş olur
akşam yazarım sonuç ne oldu diye..
bblau gözümden kaçmış galiba cnm...netleşti mi senin hamilelik...kaç çıkmıştı kan değerin?
pardon cnm yukarıdan okudum şimdi...gittikçe yükseliyor sanırım :)
ve hala hastalanmadın :)
hadi hayırlısı bakalım gayet iyi gidiyor o halde ..
yanlışlıkla yukarıya yazmışım.
Teşekkürler canım. Peki senin devam etti ve ne kadar zamanda yüksek değerlere çıktı. Sağlıklı bir doğum oldu değil mi?süper yaaaa,bizim gruptan 2 hamiş çıktı,bblau senide tebrik ediyorum canım,sende hamilesin demek,kesin geç döllenme,bende adet olmam gereken gün 5 kusurlu bir değerdeydim,4 gün sonra 25 li değerlerdeydim,sonra 60 derken çoğalıp gitmişti ve benimkide geç döllenmeydi,insan geç döllenme olunca ve hcg sini takip edicem derken o hamilelik sevincinide tam yaşayamıyor ama hamilesin işte ne güzel,tebrikler tekrar canım,gelişmeleri yaz ama.sevgiler....
.
ayy ne güzel yaa bblau..bir problem çıkmadığı sürece kesin hamilesin o zaman..hiç bir zamanda aksilik çıkmaz umarım...sağlıcakla al bakalım sen de bebeğini kucağına ..:)
sonra da sıra bize gelsin artık nolluurr :)
Teşekkürler canım. Peki senin devam etti ve ne kadar zamanda yüksek değerlere çıktı. Sağlıklı bir doğum oldu değil mi?
Çok haklısın ama gerçekten hcg yi takip edicem derken tam yaşayamıyorsun sevincini. Ama Allaha şükürler olsun, bunu da yaşamak güzel.
tebrik ederim canım,ben de yarın testi tekrarlayacam, bugünlerde burnuma herşey kokuyo,içtiğim bardak bile kokuyo geliyo, sanki her yerde pis bi sigara kokusu var,3 gün önce çok sevdiğim balıktan bile huylandım, kokusu sanki hala burnumda...
canım önceki sayfalarda yazmıştım ama gözünden kaçmış demekki,benimde seninki gibi 5 li değerlerdeydi adetimi 4 gün geçince 25 li değerlerdeydi,2 gün sonra 60 lı değrlerdeydi derken yükselip gitti,yani 2 günde bir 2 ye ve hatta bdaha fazlasına katlıyordu.hayır doğum yapmadım canım sende unutmuşsun beni,diğer sayfalarda hep yazmıştım ama sorun değil.ben 16 haftalıkken düşük yaptım canım ama bunun geç döllenmeyle alakası yok,sen umarım sağlıkla alırsın bebişini kucağına canım.
canım önceki sayfalarda yazmıştım ama gözünden kaçmış demekki,benimde seninki gibi 5 li değerlerdeydi adetimi 4 gün geçince 25 li değerlerdeydi,2 gün sonra 60 lı değrlerdeydi derken yükselip gitti,yani 2 günde bir 2 ye ve hatta bdaha fazlasına katlıyordu.hayır doğum yapmadım canım sende unutmuşsun beni,diğer sayfalarda hep yazmıştım ama sorun değil.ben 16 haftalıkken düşük yaptım canım ama bunun geç döllenmeyle alakası yok,sen umarım sağlıkla alırsın bebişini kucağına canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?