Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Son düzenleme:

CANIM BENİM SAOL ALLAH RAZI OLSUN . EVET KESİNLEŞTİ DÜN KAN TAHLİLİ YAPTIRDIM İNAN BEKLEMEK DELİ ETTİ BENİ ÇOK AĞLADIM DOKTORUM 4 HAFTALIK HAMİLE OLDUĞUMU SÖYLEDİ İNANAMADIM . AMİN CANIM İNŞALLAH KUCAĞIMA SAĞSALİM ALIRIM. ÇALIŞTIĞIM İÇİN AKŞAMLARI DİNLENEBİLCEM. BAKALIM HAYIRLISI GİRDİK Bİ YOLA ALLAHIN İZNİYLE... ALLAHIM TÜM İSTEYENLERE NASİP EDER İNŞALLAH

UMARIM SİZLERDE MELEKLERİNİZİN VARLIĞINI EN KISA SÜREDE ÖĞRENİRSİNİZ.

HEPİNİZE GÜZEL DİLEKLERİNİZDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM.[/QUOTE]

tebrikler ALLAHsağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah darısı başımıza bu arada kendine dikkat et ilk aylar önemli

yanlışlıkla yukarıya yazmışım.

sebebim 25 çoookkk tebrik ederim canım...çok mutlu oldum senin adına...bebeğini sağ salim kucağına almayı da nasip etsin allahım ...:):):) umarım sorunsuz ve güzel bir hamilelik geçirirsin...:)

elagülüm ve diğer kart gören arkadaşlar moral bozmak yok..bu ay daha çok çalışıcaz :)

benim bu arada 5.gecikme günüm hala ses seda yok...dün idrar testinde çıkmadı akşam yaptım..dayanamadım yine :)

ama kasık ağrımdan ve sol yumurtalığıma batan şeyden duramıyorum...kalp çarpıntımda oluyor arada..çok rahatsızım..bu akşam iş çıkışı hastaneye gidicem..kan testi yaptırım kadın doğumla görüşmem gerek..eğer yoksa bebek bari gelmesi için bir hap verir belki..bu işkence de bitmiş olur
akşam yazarım sonuç ne oldu diye..

Hadi güzel haberlerle gel canım..Sonuçlar istediğin gibi olur inş.

Geç döllenme olabilir canım. Benim de bugün 6. gecikme günüm. İdrarda çıkmadı. Kanda sınıra çıktı ama yükselişe geçti. Kanda baktır bence. Hayırlısı inşallah...

pardon cnm yukarıdan okudum şimdi...gittikçe yükseliyor sanırım :)
ve hala hastalanmadın :)
hadi hayırlısı bakalım gayet iyi gidiyor o halde ..

bblau gözümden kaçmış galiba cnm...netleşti mi senin hamilelik...kaç çıkmıştı kan değerin?

Benim 5,69du. 2 gün gecikmeye rağmen evde yaptığım testlerde çıkmadı. Ovulasyon testiyle denedim onlar da gösteriyor gebeliği, doktora da danıştık biz bu konuyu. 2 gün sonra yani dün akşam 25,36 çıktı kanda canım.

yanlışlıkla yukarıya yazmışım.

Teşekkürler canım. Peki senin devam etti ve ne kadar zamanda yüksek değerlere çıktı. Sağlıklı bir doğum oldu değil mi?
Çok haklısın ama gerçekten hcg yi takip edicem derken tam yaşayamıyorsun sevincini. Ama Allaha şükürler olsun, bunu da yaşamak güzel.

ayy ne güzel yaa bblau..bir problem çıkmadığı sürece kesin hamilesin o zaman..hiç bir zamanda aksilik çıkmaz umarım...sağlıcakla al bakalım sen de bebeğini kucağına ..:)

sonra da sıra bize gelsin artık nolluurr :)

İnşallah canım Allah en güzel zamanda sizlere de nasip etsin en sağlıklı şekilde
İnşallah ben de sağlıkla alırım kucağıma

canım önceki sayfalarda yazmıştım ama gözünden kaçmış demekki,benimde seninki gibi 5 li değerlerdeydi adetimi 4 gün geçince 25 li değerlerdeydi,2 gün sonra 60 lı değrlerdeydi derken yükselip gitti,yani 2 günde bir 2 ye ve hatta bdaha fazlasına katlıyordu.hayır doğum yapmadım canım sende unutmuşsun beni,diğer sayfalarda hep yazmıştım ama sorun değil.ben 16 haftalıkken düşük yaptım canım ama bunun geç döllenmeyle alakası yok,sen umarım sağlıkla alırsın bebişini kucağına canım.

şu bel ağrısı beni öldürecek 15 gün boyunca bel ağrır mı yaaa öldüm ya,göğüs ağrısı da cabası,yarın idrar testini tekrarlayıp hafta sonu doktora gidecem ben de

geçmiş olsun umarım en kısa istediğin olur ve hamile kalırsın herşeyin hayırlısı
ben şuan 5. haftadayım ve biraz da tedirginim düşük konusunda haftasonuda ufak bir kaza geçirdim buz zeminde düştüm ama Allah korudu umarım en kısa zamanda iyi haberler alırsın

Ayyyyy canım benim çok özür dilerim hatırlattım sana.
Ben bu topici baştan takip etmedim, sonradan katıldım sanırım ondan şaşırdım biraz. Doğru aslında okumuştum. Hay Allah.
Allah inşallah istediğin zamanda, tekrar nasip eder tatlım....

dyrmstf ee belirtiler baya bi iyi...hadi hakkında hayırlısı..beklediğin haberi en kısa zamanda alır ve bu belirsizliklerden kurtulursun umarım ...:)

göğüs ağrısı bende de çok var ama aynı zamanda koltuk altımın az aşağısına da ağrı saplanıyo arada..korkuyorum ben başka bişi varsa diye..o yüzden bu akşam baştan aşağı bi baktırıcam kendime..:)
gün geçtikçe daha bir psikolojik bozulmalar oluyo bende farkındayım..
midem de bulanıyo..başım da dönüyor..kasıklarımda sancıyo..say say bitmez :)
bu akşam kan testinden sonra bebek çıkmazsa yarın hiçbiryerimde ağrı sancı kalmıcak görürsünüz..kendimi iyi tanıyorum..her bebek psikolojine kaptırdığımda aynı belirtiler oluyo..adet görünce gidiyorlar çünkü :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…