canım ya senin için dua ediyorum inş çift çizgili haberlerle gel :)ben hala adetimi bekliyorum hala olmadım ne doktora gidebiliyorum nede test alabildim hüsrana uğramamak için sabırla bekliyorum
arkadaşlar yaa karın ağrısı gebelik belirtisi olabilir mi?benim adetime 4 gün var ama acayip adet olacak mısım gibi karnım ağrıyorr
amin canım,bu arada ne yaptın çok merak ettim,inşaallah hamilesindir,merak ettim şimdi,ne oldu yaptırdınmı bir daha test,takip ediyorum seni,yaz mutlaka.
Seni çok iyi anlıyorum canım ah bi hamile kalsak ne heycanlar yaşıycaz da Allahım hayırlısıyla nasip etsin tüm isteyenlere inş.
SEBEBİM :) ok sevindim canm tebrik ederim. İnş sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirirsin ve bebişini kucağına almak nasip olur. gözün aydın olsun canım. birçoğumuz olumsuz sonuçlar aldık. ama senin gibi müjdeli haber veren arkadaşlarımız için de o bi kadar mutluyuz. yeni yıl sana, bebişine ve tüm sevdiklerine bol şans getirsin :)
KIZIL MAVİCİM :) bende kırmızı kart gördüm dün. aşağı yukarı aynı dönemlerde çalışma yapacağız. inş bu çalışmalar sonjuç verir canımcım :)
canım benim çok teşekkür ederim ALLAH RAZI OLSUN Allahım hepinize nasip eder inşallah bu güzel duyguyu sizin sayenizde bir çok şeyi buradan öğrendim dilerim en yakın zamanda sizlerde meleklerinizin varlığınından haberder olursunuz.
Allahım tüm dularımızı etmesi dileğiyle kendinize çok iyi bakın
Daha net sonucu cuma öğrenicem keseyi cuma günü görüşücez inşallah %99 hamilesin dedi doktorumuz.
ancak ben uyuyorum ya kafamı kaldıramıyorum bankacıyım iş yerinde bile defalarca elimi yüzümü yıkamaya gidiyorum.bu kadar uykumun olması normal mi?
mide bulantım ve baş dönmem yeni yeni oluşuyor.
Burdayım yamukprensesim denk gelemedik bir türlü.Benim reglim bitti ovülasyon günümü bekliyorum sabırsızlıkla umarım yeni yılın ilk ayında başarırız artık heyecanlarımızı birlikte paylaşırız burda.Ah bir de sabırlı olmayı öğrenebilsek :)) Sen neler yaptın bu arada ?
kızlarrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Allahım sizlere de nasip eder dualarım sizinle
çok sağolun darısı tüm isteyenlerin başına
Sebebim_25 canım bende tebrik ediyorum, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.Bundan sonra zorlu ve güzel bi yol seni bekliyor.Yolun açık olsun inş.
canım saol ALLAH RAZI OLSUN. AMİN NE DİĞİM ALLAHIM TÜM DİLEKLERİNİZİ KABUL ETSİN
cnm kırmızı kart gördüm sonunda :) önümüzdeki günlere bakacağız, çalışmaya devam :)
BBLAU canım seninde haberlerini bekliyorum canım,hadi artık gelinde yazın buraya kızlar ya,güzel haberlerinizi duysam kendim hamile kalmış kadar mutlu olucam.hadi hayırlısı bakalım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?