Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Yeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
Merhaba ben ovulasyon testiyle hamile kalmaya çalışıyorum ovulasyon pik oldu günden 8 gün geçti ben testleri hiç bırakmadım hep devam etim fakat bugün silik çizgi çıktı sizce hamilelik olabilir bi baş dönmesi ve aşırı uyku halim var inşallah hamileliktir bana yardımcı olurmusunuz?

Arkadaşlar benimde adet dönemine yakın (4 gün varken) yakınlaşma oldu şuan uzerınden adetimin 4 gün gecti hala olmadım. gögüslerim o kadar ağrıyor ki anlatamam dokununca bile canım yanıyor ara ara kasıklarımda batma oluyo ama akıntım yoğun değil su gibi hatta ara ara bacağım ağrıyo dun belime çok kotu bir ağrı girmişti acaba ne zaman idrar testi yapmalıyım? bide adet döngüm 30 gün

Ben 5. Haftaya adim attim ama memelerimde en ufak degisiklkk yok.Bazen kasik agrisi, gun icerisinde 1 defa cok cok hafif bulanti ve uyku hali .Sizlerde durum ne ?Ben gebeligimi bilmeden onceki gunlerde akintim azaldi, ama adet olacak gibi agrilar vardi.Gunumun gectigi 1 gunde ise adet agrisi bitti.

17 martta aşılama oldum. 2 gündür yazdığınız belirtilerin dışında birde bacaklarım ağrıyor. artı kabızlık Çok erken biliyorum gebelik belirtisi değildir tabi ama çok benzer.
Umarım güzel sonuçlar alırsın canım, kabız olan arkadaşlar olmuştu bende oldum ama kısa sürdü benim ama tuvalete daha az gitmeye başlamıştım

Merhaba ben yeniyim 1 yıllık evliyim evlendiğimden beri düşünüyoruz bat 20 di dün gece acayip bel ve kalça agrisi çektim hiç böyle olmamıştık şuan iyiyim

Merhabalar benimde reglime 8 gün var ve şişkinlik hissi var ayrıca ayaklarım.hep üşür sıcaklar bir kaç gündür göğüs hassasiyeti var ama regl öncesi de olur bunlar bilemiyorum Allah nasip eder inşallah beklemek umut.etmek zor gerçekten Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah

Adetime 4 gün var ve son 2 gündür göğüslerim ağırıyor akıntım da çok fazla oldu afedersiniz ama bembeyaz akıntı geliyor normalde böyle olmazdı. Ve hiç bir zaman adetime yakın göğüslerin ağırmazdı acaba hamilemiyim kendimi yiyip bitiricem kasıklarım ağırıyor ama

Slm kızlar bende 4 yıllık evli olarak çocuk özlemiyle tutuşuyorum yaşımda 40 reglime 2 gün var ben gördüğüm bir rüya sonucunda test yaptım ve çift çizgiyi gördüm ama o an hem şaşkınlık hemde inanmak istemm arasında kaldım gözyaşlarına boğuldum bu sabah tekrar yaptım yine çift çizgiyi gördüm belirti derseniz hiç bir belirti yok hafif kasıklarda kadılma dışında bakalım reglm günüm geçsin doktora gidicem Allahım çok şükür oldu sevinci yaşat isteyen herkese

Rabbim sağlıkla Güzel haberlerini aalmak nasip etsin benimde 3 gün var reglime ve ayaklarım hep üşür bu ara alev alev gazim var göğüs hassasiyeti ve bel ağrım oluyor ara ara ama bunlar regl olacağım diye olabilir mi benimde yaşım 33 daha 1.5 aylık evliyiz Allah nasip ederse istiyoruz Allah isteyen herkese nasip etsin .
Sizin başka belirti yok mu ?

Güzel dileklerin için çok teşeklürler cnm inşlah hamilesindir cnm bende belirti olarak ara ara gögüs ağrısı ve dolgunluk var zaten asıl belirtiler baby 5. Ve 6 cı haftasından sonra daha yoğun hissedilrmiş tabi kişiden kişiyede değişen bi durum

Ben dün çok tuhaf birşey yaşadım beklediğim reglime 3 vardı saat 12 gibi minik bir pembelik geldi akıntı ile birlikte sonra ki baktığında kahve renginsiydi regl olurken asla böyle olmazdı.Bende umutlandim yerleşme kanaması diye 5-6 saat sonra daha yoğun geldi ama hala çok hafif reglin ilk günü gibi asla değildi bende sahur vakti kalkınca hala hafif kanama olunca test yaptım negatif çıktı sonra yattım ve sabah regl tamamen başlamıştı bu tuhaflık beni çok umutlandı.
Birde benim 28 günlük olan döngüm evlendikten sonra 25-26 güne düştü bu normal mi acaba bilginiz var mı ??

Merhaba hanımlar.. çok üzgünüm ve paylaşmak istedim, ancak sizler anlarsınız.. 4 senelik evliyim ve hala hamile kalamadım. Bu ay tekrr ovulasyon testleriyle denedik defalarca ve günlerdir yeeleşme kanamasıdır deyip umutlandığım şey bu sabah adete dönüştü.. günlerce kasık ağrısı çekmiştim.. pskljk olmuştu sanırım( allah hepimizin karnını kucağını bebeğimizle doldursun inşallah

Slm canm seni çoook çok iyi anlıyorum çünkü bende 4 yıllık evliyim ve benimde olmadı 2 kez tüp bebek denedik bu arada yaş 40 sonra annem araştırdı benim için bi ot satın aldı hiç yumurtası olmayan biri bu sayede hamile kalmış hatta örnekleri çokmuş bnde 4 aydırniçiyodum işk defa pozitif çıktı testim normlde tarın regl olmm gerek hiç bir belirtim yok pzrteside doktora gitcem emin olmk için Allahım kimseyi evltsız bırakmasn inşlh

Çook teşekkür ederim cevabınız için Çok sevindim inşallahh hamilesinizdir Ne otuymuş acaba ben de kullansam? Gerçi ben yurtdışındayım ama bulabilirim belki

Çook teşekkür ederim cevabınız için Çok sevindim inşallahh hamilesinizdir Ne otuymuş acaba ben de kullansam? Gerçi ben yurtdışındayım ama bulabilirim belki
Slm canım bende yurtdışındayım saolsun annem araştırıp almıştı otu bana bugün doktora gittim pozitif çıktı darısı sana inşallah cnm otun bilgisini yazarım canm hangi ülkedesin yardımcı olurdum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…