- 3 Mart 2022
- 9
- 2
- 1
- 23
Merhaba ben ovulasyon testiyle hamile kalmaya çalışıyorum ovulasyon pik oldu günden 8 gün geçti ben testleri hiç bırakmadım hep devam etim fakat bugün silik çizgi çıktı sizce hamilelik olabilir bi baş dönmesi ve aşırı uyku halim var inşallah hamileliktir bana yardımcı olurmusunuz?Yeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
Umarım güzel sonuçlar alırsın canım, kabız olan arkadaşlar olmuştu bende oldum ama kısa sürdü benim ama tuvalete daha az gitmeye başlamıştım17 martta aşılama oldum. 2 gündür yazdığınız belirtilerin dışında birde bacaklarım ağrıyor. artı kabızlıkÇok erken biliyorum gebelik belirtisi değildir tabi ama çok benzer.
Benim her ay belli dönemde meme ucumun yanında kabarcıklar çıkar, sadece hamilelikte olmuyor maalesefMerhaba meme çevresindeki gözenekler sadece hamilelere mi şişiyor? Başka birşey in belirtisi olabilir mi?
Rabbim sağlıkla Güzel haberlerini aalmak nasip etsin benimde 3 gün var reglime ve ayaklarım hep üşür bu ara alev alev gazim var göğüs hassasiyeti ve bel ağrım oluyor ara ara ama bunlar regl olacağım diye olabilir mi benimde yaşım 33 daha 1.5 aylık evliyiz Allah nasip ederse istiyoruz Allah isteyen herkese nasip etsin .Slm kızlar bende 4 yıllık evli olarak çocuk özlemiyle tutuşuyorum yaşımda 40 reglime 2 gün var ben gördüğüm bir rüya sonucunda test yaptım ve çift çizgiyi gördüm ama o an hem şaşkınlık hemde inanmak istemm arasında kaldım gözyaşlarına boğuldum bu sabah tekrar yaptım yine çift çizgiyi gördüm belirti derseniz hiç bir belirti yok hafif kasıklarda kadılma dışında bakalım reglm günüm geçsin doktora gidicem Allahım çok şükür oldu sevinci yaşat isteyen herkese
Güzel dileklerin için çok teşeklürler cnm inşlah hamilesindir cnm bende belirti olarak ara ara gögüs ağrısı ve dolgunluk var zaten asıl belirtiler baby 5. Ve 6 cı haftasından sonra daha yoğun hissedilrmiş tabi kişiden kişiyede değişen bi durumRabbim sağlıkla Güzel haberlerini aalmak nasip etsin benimde 3 gün var reglime ve ayaklarım hep üşür bu ara alev alev gazim var göğüs hassasiyeti ve bel ağrım oluyor ara ara ama bunlar regl olacağım diye olabilir mi benimde yaşım 33 daha 1.5 aylık evliyiz Allah nasip ederse istiyoruz Allah isteyen herkese nasip etsin .
Sizin başka belirti yok mu ?
Ben dün çok tuhaf birşey yaşadım beklediğim reglime 3 vardı saat 12 gibi minik bir pembelik geldi akıntı ile birlikte sonra ki baktığında kahve renginsiydi regl olurken asla böyle olmazdı.Bende umutlandim yerleşme kanaması diye 5-6 saat sonra daha yoğun geldi ama hala çok hafif reglin ilk günü gibi asla değildi bende sahur vakti kalkınca hala hafif kanama olunca test yaptım negatif çıktı sonra yattım ve sabah regl tamamen başlamıştı bu tuhaflık beni çok umutlandı.Güzel dileklerin için çok teşeklürler cnm inşlah hamilesindir cnm bende belirti olarak ara ara gögüs ağrısı ve dolgunluk var zaten asıl belirtiler baby 5. Ve 6 cı haftasından sonra daha yoğun hissedilrmiş tabi kişiden kişiyede değişen bi durum
Slm canm seni çoook çok iyi anlıyorum çünkü bende 4 yıllık evliyim ve benimde olmadı 2 kez tüp bebek denedik bu arada yaş 40 sonra annem araştırdı benim için bi ot satın aldı hiç yumurtası olmayan biri bu sayede hamile kalmış hatta örnekleri çokmuş bnde 4 aydırniçiyodum işk defa pozitif çıktı testim normlde tarın regl olmm gerek hiç bir belirtim yok pzrteside doktora gitcem emin olmk için Allahım kimseyi evltsız bırakmasn inşlhMerhaba hanımlar.. çok üzgünüm ve paylaşmak istedim, ancak sizler anlarsınız..4 senelik evliyim ve hala hamile kalamadım . Bu ay tekrr ovulasyon testleriyle denedik defalarca ve günlerdir yeeleşme kanamasıdır deyip umutlandığım şey bu sabah adete dönüştü.. günlerce kasık ağrısı çekmiştim.. pskljk olmuştu sanırım ( allah hepimizin karnını kucağını bebeğimizle doldursun inşallah
Çook teşekkür ederim cevabınız içinSlm canm seni çoook çok iyi anlıyorum çünkü bende 4 yıllık evliyim ve benimde olmadı 2 kez tüp bebek denedik bu arada yaş 40 sonra annem araştırdı benim için bi ot satın aldı hiç yumurtası olmayan biri bu sayede hamile kalmış hatta örnekleri çokmuş bnde 4 aydırniçiyodum işk defa pozitif çıktı testim normlde tarın regl olmm gerek hiç bir belirtim yok pzrteside doktora gitcem emin olmk için Allahım kimseyi evltsız bırakmasn inşlh
Slm canım bende yurtdışındayım saolsun annem araştırıp almıştı otu bana bugün doktora gittim pozitif çıktı darısı sana inşallah cnm otun bilgisini yazarım canm hangi ülkedesin yardımcı olurdum sanaÇook teşekkür ederim cevabınız içinÇok sevindim inşallahh hamilesinizdir Ne otuymuş acaba ben de kullansam? Gerçi ben yurtdışındayım ama bulabilirim belki
AmerikadayımSlm canım bende yurtdışındayım saolsun annem araştırıp almıştı otu bana bugün doktora gittim pozitif çıktı darısı sana inşallah cnm otun bilgisini yazarım canm hangi ülkedesin yardımcı olurdum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?