İyi olması için dua ediyorum bakalım, umarım güzel ilerler bu defaAma 1,2 gün varsa gebelik çıkabilir yani illa ki kimyasal olacak değil iyi düşünün iyi olsun
Aynı durumdayız sanırım dün akşam çok kasıklarımda ağrı vardı bugüne olurum sandım olmadım adet günüm bugün test alıp yapmaya korktum yaparsanız yazın olur mu merak ettim ben 2-3 gün geçmeden yapmıcam sanırımBencede dün gecede zor uyudum ağrıdan bugün yok hiç bir şey. Erken gebelik testi yapıcam yarın alıp salı günü olmazsa kan vericem canım
Bende yapmam muhtemelen kuzu gelecek yani biliyorum yıllardır çekiyoruz da bu acıları bildiğin regl ağrısı :)Aynı durumdayız sanırım dün akşam çok kasıklarımda ağrı vardı bugüne olurum sandım olmadım adet günüm bugün test alıp yapmaya korktum yaparsanız yazın olur mu merak ettim ben 2-3 gün geçmeden yapmıcam sanırım
Öyle valla 22 aydır ağrının arkasından regl geliyor insan tanımaz mı bildiğin aynı ağrı gecikince insan umutlanıyor yine de ama ondan bekliyorum negatif görmek daha üzücüBende yapmam muhtemelen kuzu gelecek yani biliyorum yıllardır çekiyoruz da bu acıları bildiğin regl ağrısı :)
Senin regl gecikti miÖyle valla 22 aydır ağrının arkasından regl geliyor insan tanımaz mı bildiğin aynı ağrı gecikince insan umutlanıyor yine de ama ondan bekliyorum negatif görmek daha üzücü
1 gün sayılır ayın 13 ünde yumurtlama testinde pik gördüm 14 ünde çatlamayı gördüm çatlamadan 14 gün sonra regl olunur diyor internette 28 inde bugün olmam lazımdı ama herkeste aynı olmaz diye iyice geçmesini beklicem belkide yarın olurum ağrım var çünküSenin regl gecikti mi
Beta HCG baktırdım canım 25 çıktı baya düşük bı değer, bakalım ilerleyecek mi perşembeye kadar bekleyip bı daha kan testi yaptiracam sen kacla öğrendinAma 1,2 gün varsa gebelik çıkabilir yani illa ki kimyasal olacak değil iyi düşünün iyi olsun
Beta HCG baktırdım canım 25 çıktı baya düşük bı değer, bakalım ilerleyecek mi perşembeye kadar bekleyip bı daha kan testi yaptiracam
Beta HCG baktırdım canım 25 çıktı baya düşük bı değer, bakalım ilerleyecek mi perşembeye kadar bekleyip bı daha kan testi yaptiracam sen kacla öğrendin
Hayırlı olsun gebelik var demek ki :) ben Almanya'da yaşıyorum direk kadın doğum uzmanına gittim ve alttan muayene etti kan değerlerini vermedi 6+4 olmuştu kalp atışı vardı o kadar. Dilerim sizinki de sağ salim tutunur tebrikler :)Beta HCG baktırdım canım 25 çıktı baya düşük bı değer, bakalım ilerleyecek mi perşembeye kadar bekleyip bı daha kan testi yaptiracam sen kacla öğrendin
İnşallah, sizinde sağlıkla devam eder umarımHayırlı olsun gebelik var demek ki :) ben Almanya'da yaşıyorum direk kadın doğum uzmanına gittim ve alttan muayene etti kan değerlerini vermedi 6+4 olmuştu kalp atışı vardı o kadar. Dilerim sizinki de sağ salim tutunur tebrikler :)
Bence pozitif, dün sabah bendede silik çizgi çıktı gittim beta HCG yaptırdım 25 çıktı. Seninde daha yeni bı gebelik gibiKizlar but. Teste bakablr msnz adetim iki gun gecikti ama adet agrlrm var
Eki Görüntüle 2960714
Kizlar but. Teste bakablr msnz adetim iki gun gecikti ama adet agrlrm var
Eki Görüntüle 2960714
C cizgisi silik cikiyor t gebelik cizgisi demek kafam karisti adetim gecikti bilemedimBence pozitif, dün sabah bendede silik çizgi çıktı gittim beta HCG yaptırdım 25 çıktı. Seninde daha yeni bı gebelik gibi
Benim tam tersi cizgiler
Ona sen söyleyince dikkat ettim. Test belki bozuk olabilir başka var mı elinde testBenim tam tersi cizgiler
Test De yok ama belirti olarak var hamilelikten suphelenyrm olmasa t cizgisi cikmzdi herhldeOna sen söyleyince dikkat ettim. Test belki bozuk olabilir başka var mı elinde test
Ama önce c çizgisi cikkiyor olmalıydı o yüzden dedim. Tabiki t çizgisinin çıkması var demek aslindaTest De yok ama belirti olarak var hamilelikten suphelenyrm olmasa t cizgisi cikmzdi herhlde
Aynen olmzsa bi kan testi yaptiririm sende belirti olarak ne varAma önce c çizgisi cikkiyor olmalıydı o yüzden dedim. Tabiki t çizgisinin çıkması var demek aslinda
Kasık ağrısı, göğüs hassasiyeti bide geçen günler ağzımın tadı arada tuhaf oluyorduAynen olmzsa bi kan testi yaptiririm sende belirti olarak ne var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?